oonko liian nipo..

Kun käymme anoppilassa otan 1,6v. pojalle omat ruuat (pääruoka) mukaan. Siis koska en viitsi ruveta erikseen kokkailemaan siellä..Anoppi tekee TODELLA mausteista ja suolaista ruokaa ja meidän poika ei sitä suostuis syömään. Mulla on pakkasessa valmiiksi rasioihin tehtyjä annoksia meidän kotiruokaa jonka sitten vaan otan mukaan. poika on lisäksi aika sihtikurkku vielä, että ruuan rakenne on kanssa tärkeä, et se ei oo mitään sitkeetä lihaa tms. Lisättäköön et yleensä anoppi tekee itämaisia ruokia, joissa oikeasti on sitä chiliä..ei siinä mitään itse nautin niistä herkuista, mutta muutaman kerran anoppi on ihmetelly et eikö hänen ruokansa kelpaa..Toki poika saa maistaa anopinki ruokia, mutta kun ei oikeen mene alas, nii helpompi musta ottaa valmis vaan mukaan. Lisäksi heillä on ruoka-ajat aivan toiset ku meillä, lounas ois valmiina vasta kun poika herää päikkäreiltään klo. 14-15 välillä..

29.8.2012
terkkamama
terkkamama

no sie oot nipo ni sit miekii oon. Pääasiassa meillä ruoka on just sillon ku on ruoka-aika eikä vasta parin tunnin päästä. Joskus toki siirretään ruoka niin, että ottaa ruoka-aikaan jonku leivän ja muuta ja sit syö sen kunnon ruuan myöhemmin. Mut yleensä pyritään syöttämään lapset aina samaan aikaan päivästä tietynlaisilla eväillä eli lounas 11-12, välipala n. 14.30 ja päivällinen alkaen 16.30-17.

Meidän naperot on onneksi melko hyväruokaisia, että niille kelpaa melkein mikä vaan. Mutta kyllä meilläkin isovanhemmat pyrkii ottamaan lapset huomioon ruokaa tehdessään. Ettei nyt ihan järjettömiä chili ja suolasörsseleitä olisi lasten syötävänä.

Hieman kummallista ettei isoäiti yhtään mieti, että voiko lapsi hänen ruokaansa syödä. ehkä teidän kannattaaisi mainita että lapsi ei kestä niin vahvoja makuja eikä osaa niitä syödä, ja että ruuan rakennekin on lapselle tärkeä. Minusta on hienosti toimittu, että viette omat eväät mukaan. Outoa on se, että sitä ihmetellään. Minusta se on selkeä viesti siitä ettei mummin ruoka ole ihan lapselle soveliasta.

30.8.2012
misukka
misukka

Et ole nipo. Mulla on edelleen anoppilassa 2v pojalle omat ruuat mukana koska ruoka siellä on todella suolaista. Saan juuri ja juuri itse syötyä mutta pojalta jäisi kyllä syömättä. Lisäksi meidän pojalla on ongelmia tuon syömisen ja mm. sihtikurkkusuuden suhteen. Onneksi anopille asia ei ole ongelma koska pojan vuotta vanhemmalla serkullakin on edelleen omat eväät mukana. Serkun kohdalla otti anopin kunnian päälle, me päästään serkun siivelle ilman isompia moitteita.

30.8.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

no meillä anoppi tekee mautonta ruokaa eikä meijän lapsille meinaa se oikein maistua kun ovat tottuneet kotona toisenlaiseen :D Mutta koska meillä syödään mausteista ruokaa, en mie nää siun anopinkaan pöperöissä mitään pahaa :D Tuosta ruoka-ajasta... Ei se lapsi kuole jos satunnaisesti ruoka-ajat vähän heittää, kunhan nyt jotakii mahan täytettä saa. Että sitä en stressais :) Mie en tuota ruokaakaan stressaa, mutta tottakai voithan sie ottaa aina omia mukaan :)

30.8.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...