illan kähmäkkätä :D

Iltoo mammat! Kuinkas on keskiviikko kulkenut? Miulla oli tuossa iltapäivähitotus, mutta muuten on ollut kiva päivä :D

29.8.2012
riu
riu

Sralla sanos muuta, ei olla pitkään aikaan osuttu yhtäaikaa :D  Että ikävä on ollut molemminpuolinen :) Enkä epäile ollenkaan ettetkö ois länsirannikon mukavin kassa :D Koulu ei oo varsinaisesti alkanut vielä, uudet opiskelijat on tullu ja mie oon ollu tuutorina. Tännää leikitettiin niitä ja huomenna ois kaupunkisuunnistus ja harrasteinfo. Ens maanantaina alkaa omat opiskelut eikä nyt just jaksa inspiroida sitten ollenkaan... Mutta kyllähän se siitä kun alkuun pääsee :)

Kokeilepas tosissaan laittaa kynttilöitä ja ottaa rennosti heilan kainalossa tää ilta :)

Nea tsemppiä huomiselle! On varmaan aika kivaa ja jännää päästä alottamaan taas työt pitkästä aikaa :)

29.8.2012
riu
riu

Flunssa on täällä kokonaan selätetty joten huomenna päästään kerhoon. Patteri  miehet olivat käyneet. Lattiat täynnä kurasia kengän jälkiä, en nyt meinaa että kenkiä riisuisivat mutta mistä ne sitä kuraa on löytänyt kun maa on kuiva. Termostaatit ovat kaikki edelleen irti vaikka hommien piti olla ohi tänään. Kiva sitten olla täällä koko ajan hälytystilassa että koska ampaisevat sisälle. On myös ihanaa vahtia ettei tuo poitsu koske setien irrottamiin nuppeihin ja säätele niitä uudelleen.

29.8.2012
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler

Ai mummykin sairastaa vielä? Onpas sitkee tauti, en muuta sano.

Tuommonen jouluaskartelu kuulostaa tosi kivalta! Oiskohan täälläkii jotain vastaavaa... Mie voisin lähtee mukaan vaikka heti :D

Onkohan siulla Jonna korvatulehdus?

29.8.2012
riu
riu

Mä lepäilin tän päivänkotona ja voin sanoo et kannatti, koska ei oo enää yhtään niin kauhee olo ku eilen. Aamulla oli vielä mut nyt on jo ihan hyvä fiilis. Yskä enää, nuhaki meni eilisen niistämisellä ohi, joskin niistinki joka toinen minuutti.

Käytiin kirjastoautos lainaas vähän kirjoja, jos ehtis tuon yhden vielä viikonloppuna lukaseen ennenku koulujutut alkaa :) ja löysin kahvakuulakirjan! Vähän lisäintoa treenaukseen!

Sit löysin pari kurssia mistä pistin järjestäjälle kyselyä, ku viime keväänä oltiin tytön ja kummipojan kans Linnassa kuvataidekurssilla ni nyt olis toises museos kuvataidekurssi syksyllä. Ja ku se on neljä sunnuntaita loka-marraskuussa, ni ei oo niin kuluttavaa lapsillekaan ku ei oo jatkuva harrastus. Sit ennen joulua marras-joulukuussa oli toinen kurssi mis tehdään jouluaskarteluja ni jos tytön kans mentäis sinne. :) kotona tulee vähän huonosti askarreltua ja tyttö keskittyy noihin paremmin "seurassa" ku muutki tekee.

29.8.2012
Mummy83
Mummy83

Voi jee viikko mahatautia... X) No mutta etkös sie Jonna oo nyt ollu sen viikon verran kohta kippee? Toivotaan että se pikkuemäntä ei oo samanlainen sairastaja ku sie :D

Ninnup siis sinnuu supistaa niin kovasti, vai? Höh mutta silti pöhkö mies ku ei viittiny sen vertaa kurkata että mikä siulla on hätänä. Ärh. Uskon kyllä että annoit vähän palautetta :D Ja ettekös työ asu kanssa omakotitalossa? MIetin vaan ettei se pojan kanssa pihalle meneminen vaadi mieheltäkään mitenkään ylettömiä ponnistuksia :D

Mie kohta alan antamaan muksuille  jo iltapalaa, kerkeen sitten vähän aikaa tehä käsitöitä kun saan ne ensin ajoissa sänkyyn :)

29.8.2012
riu
riu

Mie kauhulla uotan tuota sairastamista... Meillä on joka syksy kiertänyt kuumetauti koko perheen, ja tuskin tämäkään vuosi on poikkeus. Toivottavasti sairastan lasten kaa yhtäaikaa X) Ja jos saa valita niin mieluummin en ottas nuhaa ollenkaan :D

Jonna sie oot ollu oikeesti jo aika pitkään tautinen... Että tosiaan suosittelen sitä lääkäriä. Mites teijän pieni potilas jaksaa?

Kas imppuliina, teijän vesimeloni junior jo kävelee! Onnea uudesta taidosta! :) Voi vauvat kun ne kasvaa niin äkkiä... Snif :´)

29.8.2012
riu
riu

joo meillä on kaikki kipiänä isännällä kuume ja kurkku ja nenä, esikoisella yskää, kuopuksella räkää kaikista ruumiin aukoista ja mulla vaan pelkkä kurkku ja nenä.... hallelujaa.... jajaja...  katellaan kun kuopus tekee seisomisharjotuksia ja otti tuo jo yhen askeleenkin ilman kaatumista. että rauhallinen kotipäivä ollu tässä vaikka kaupassa kävinkin kuopuksen kanssa kun se nukkui. ja sitten esikoisen kanssa oli pakko käydä pihalla ko alko komuuttamaan kuopusta.... buuuh! ekakerran kumuutti ihan kunnolla!!! buuuh noh josko se tästä....josko nuo nyt kylpyyn ja sitten iltapala ja nukkumaan!!!!!!!!!!

29.8.2012
imppuliina
imppuliina

Oonko se muuten vaan mie, vai onko muillakii libresse toiminut nyt viime päivinä jotenkii erityisen huonosti? Meinaa hermot mennä, ja jollen ois tämmönen libbenarkki niin en varmaan viittis käyvä ees kurkkimassa :D

Meillä isi meni keskimmäisen kaa kahtomaan todellista urheiluautoa kakkosautoksi ja esikoinen on leikkipuistossa. Eli mie oon pienimmän kaa kaksin kotona... Jännittävää :) Ei olla ihan äsken oltu kahestaan :D

29.8.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...