Ähäkutti ja alotanpas iltalörpät! :D

Joo tiiän että kello ei oo ku neljä, mutta ei aikaakaan kun se on jo kymmenen :D Mitäs mammojen tirjantaihin on sisältynyt? :)

28.8.2012
riu
riu

meilläkii on muksut rumpannut mm. toimintaterapiassa ja kovasti ovat tykänneet :) Meillä sitä sanotaan jumpaksi :D Kaikki mitä siellä tehdään on leikin varjolla, tasapainoilua, temppuilua ja näppäryyttä katsotaan :)

Hih hieno moka sattu :D Luulin että kello on tunnin enemmän ku mitä se on :D Voin kertoo että meijän lapset ei oo ihan äsken ollu näin aikasin sängyissään :DDDDD

28.8.2012
riu
riu

Mummy83- kyselit tuosta toimintaterapiasta.. meiän nelivuotias kävi siellä tänää ekan kerran ja voi että tykkäs.. ensin piirreltiin, tehtiin palapelejä, pujoteltiin helmiä. sit pompittiin trampoliinilla, laskettiin liukumäkeä, kiipeiltiin yms.. eli nyt alkuun testasivat pojan taitoja et mitä pitää hioa ja mitä osaa jo.

28.8.2012
majezki
majezki
2 years, 5-month-old toddler

Ilmeisesti syysflunssa jyllää kun en ole ainoana kipeä. Isän uusi vaimo suuttui kun en suostunut ottamaan hänen parin vuoden vanhaa arkkupakastinsa. Se ei vaan mahdu meidän keittiöön ja olisi vähän hölmön näköinen olkkarissa lisäksi me ei tarvita sellaista. Isä on vaan ilmeisesti niin tossun alla ettei nyt voi pitää meihin yhteyttä kun ei meille lahjatkaan kelpaa. Mä alan pian epäillä itseäni kyllähän lahjat pitäisi ottaa kiitollisena vastaan mutta arkkupakastin ei nyt mene ihan kaapin hyllylle.

28.8.2012
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler

Jokos jonna on parantunu? Ota iisisti lenkkeilyn kaa ens alkuun :)

28.8.2012
Mummy83
Mummy83

Iltoja :)

Mul on pää niin täynnä räkää, että siellä ei pysymikään ajatuskaan. En muista edes oonko kommentoinu tänään mihinkään vaan meinannu vaan..

Me saatiin jo 4v neuvolassa semmoiset harjoituslaput millä lapsi oppii sanoon R:n. No, ei olla ihan hirveesti harjoiteltu ku tyttö kyllästyy heti ku ei osaa ja sit lyö täysin leikiksi. Nyt mä löysin semmoisen tehtäväkirjan ku Yrren Ärrä, kuuluu Summanmutikka- sarjaan. Siinä on kivoja harjoituksia ja tyttö innostunu siitä nyt niin et haluaa treenata pariin otteeseen illassa :) suosittelen siis tuota jos joillain on vastaavia treenauksia menossa. Siihen Summanmutikka sarjaan liittys paljon erilaisia tehtävävihkoja mitkä vaikuttis kivoilta.

Sit me saatiin neukkutädiltä soitto, ku käytiin 5v neukussa viime viikolla kun tytöllä on ongelmaa hahmotusten kanssa. Mitä se sitten tarkoittakaan, ei osannu piirtää aaltoviivaa eikä kahta samankokoista ympyrää. Oli näyttäny niitä psykologille jolle saadaan lähete ja sitten sen keskustelun jälkeen toimintaterapiaan. Sekin luultavasti on niin, että antavat ohjeita millä sitä hahmottamista voi kehittää, harjoituksia jne. Onko jollakulla ollut vastaavaa et osais sanoa vähän mitä siellä toimintaterapiassa tehdään?

28.8.2012
Mummy83
Mummy83

Oi voi ku miekii halluisin ottaa pienet nokoset, mutta ei passaa kun muuten ei uni tule yöllä. Enkä mie ees kerkee! Ku ois ruoka tehtävä ja saunotettava geeniperimä :D Kamalasti hommia yhelle iltaa... :D

Jaahas isimies tuli kottiin ja toi tullessaan muikkuja :) Paha vaan ku anoppi oli suolannut ne niin ei viiti pannulla paistaa vaikka oisi mieli tehnyt. Mies savustaa... Ei ne oo pahoja nekään, mutta ois vaan mieli tehny paistettuna :D

28.8.2012
riu
riu

Mulle ei tullut mitään yllärijuttuja tänään. Kaupassa kävin ja apteekissa hakemassa esikolle astmalääkkeitä. Syksy on tullu ku pitää Flixotide vaihtaa seretideen. Toivottavasti tuo esikon hurja köhiminen helppais pian. Kurjaa kuunnella ku toinen yskii yöt läpeensä.

Tunnin päästä alkais eskarin vanhempaisilta. Pitää kai yrittää syödä jotain ennen sinne menoa.

Vauva, tai tuo enää mikään vauva ole, tökkii isukkiaan vatsaan autolla :D Kohta huitasee päähän ku ei reagoi mitenkään. Heh. Ukko käänti kylkeä :)

Hitsiläinen, vois iteki ottaa pienet tirsat. Olis ihan kypsä sellaseen.

28.8.2012
misukka
misukka

Mie sain ens viikon lukujärjestykset käteen ja kymmenen sivun raportin kirjotettavaksi. Jee. Se on siis oikeesti jo syksy... Ilmakii on ollut sen mukainen, kolea, sateinen ja harmaa. Onneks mieli on sentään aurinkoinen :D

28.8.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...