voi että typmii

Mua niin tympii. Mies menee takaajaksi vaikka en antanut lupaa sille. Itse en ole takaamassa ketään enkä menisi takaamaan ilman kysymättä. Mies vain sanoi mulle että lähtee takaamaan. Toinen asia. Jos haluaa avoliitosta erota. Meillä on yhteinen lapsi. Lapsen sukunimi on sama kuin miehen. Pitääkö mun taistella itselle käräjillä yksin oikeudet lapseen, jos niin haluaisin. Kuka tietää sen kertokaa.

28.8.2012
tähtisilmät
tähtisilmät
3 years, 8-month-old toddler

Kyllä meilläkii keskusteltiin asiasta ennen ku mies takasi kaverinsa lainan, samalla jääkaapilla kun käyvään...

Teittekö työ isyyden tunnustuksen yhteydessä samalla paperit yhteishuoltajuudesta?

29.8.2012
riu
riu

No itse oon vähän eri mieltä muiden vastaajien kanssa, jos yhteistä kotia asutaan ja on yhteinen talous niin kyllä siinä saa vähän (ja vaikka paljonkin) älähtää jos mies päättää lähteä takaamaan jonkun toisen lainaa. Vaikuttavathan ne asiat väistämättä suhunkin ja teidän lapseen. Tokihan ne ovat hänen rahoja mutta ei hän tosiaan voi yhteisestä omaisuudesta päättää kysymättä sulta.

Onko joku syy miksi haluat yksin oikeudet lapseenne? Yleensä kai pyritään yhteishuoltajuuteen mutta joskus voi olla parasta että vain toisella vanhemmalla on yksinhuoltajuus.

29.8.2012
Tigru
Tigru

Mä en eroasiaan osaa sanoa yhtään mitään, mutta eikös ne oo ukon rahat yms. millä lähtee takaamaan? Jos vaarana on menettää esim. yhteinen koti niin sit kyllä saattaisin sanoa pari valittua sanaa asiasta ja asian vierestä.

28.8.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...