Taas kysymys.. :D Kengillä kävelemään oppiminen?

Siinähän se vähä niinkun tulikin jo. Kuinka äkkiä tenava hoksaa ton kengillä kävelemisen jalon taidon? Mä en oo ku pari kertaa vasta uskaltanu jättää kengät jalkaan kun tullaan sisälle esim. kauppareissulta, mut sit aina ollaan naamallaan ja tulee iso itku.. Jätkä osannu siis kävellä jo n. 1,5kk että kaippa tässä jo vois kengät jalassakin opetella tallustamaan. :)

27.8.2012
RJ89
RJ89

meillä ei kävele vasta ko "puitapitki" mutta ulos laitetaan kengät ja annetaan taaperokärry :) siellä se jo tepastaa kengillä ja sisällä ilman :)  sisälle ottasin jotkut toiset kengät joissa ois pesty se pohja :))

28.8.2012
imppuliina
imppuliina

Meidän esikko oppi varmaan alle kuukaudessa kävelee kengillä. Ja ihan vaan ulkoillessa käytettiin. Alkuun laitettiiin muutaman päivänä hetkeksi jalkaan myös sisällä että sai kotona opetella sitä kävelyä monojen kanssa ennen kuin vietiin ulos asvaltille ja soralle kaatuilemaan. Eipä tuo kauheasti sitä kaatuilua harrastanutkaan.

Kuopus mennä tassuttaa kenkien kanssa ihan samalla tavalla kuin ilman kenkiäkin. Ainoa vaan, että tukia pitkin huiskii niin sisällä kuin ulkonakin. Rattaita on kauhean kivaa työnnellä :)

28.8.2012
misukka
misukka

Joo en mä nyt ookkaan koko aikaa kenkiä hällä pitämäs. ;b Mut talvella on vähä pikkusen pakko pitää kenkiä jalassa, ja syksylläkin mun mielestä. :D

28.8.2012
RJ89
RJ89

Jos kengät ei oo tukevat mut kuitenki joustavat, niin niillä vaikee kävellä. Ihan rauhassa voi opetella, mieluummiin paljon paljain jaloin opettelu vaiheessa kuin koko ajan kengät jalassa. Muistaakseni oma poika oppi käveleen kengillä kunnolla 2kk:n jälkeen siitä ku oppi käveleen ilman ttukee muuten. Aluksi ei tykänny kengät jalassa kulkee, mutta totttui sitten. Tosiaan yksi fysioterapeutti/jalkaterapeutti sanoi et lapsuudessa mahd. paljon varpasillaan kävelyä.

28.8.2012
terkkamama
terkkamama

Joo mä oon kans meinannu että nakkaan Naperon sandaalit tolle tyypille jalkaan, ne on kevyet eikä paina ja purista joka suunnast niinku H&M tennarit varmaan tekee.. Reinotki löytyis mut on niiiiiin isoa kokoa, Naperot ja H&M on 20-21 ja Reinot 19 tai 20 ja mahtuu villasukka vielä väliin.. :D

Mut eiköhän se siis siitä, pikkuhiljaa. :) Mä en viitti pihalla "opetuttaa" kun meidän pihat on joko asfalttia tai sit tosi pehmosta hiekkaa.. :E

27.8.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...