KALLUPPI! Mitä tänään syötäisiin? 8)

Meillä eväänä tänään karpin kalakeittoa. :) Perunoiden yms. sijasta keittoon pulahtaa kukkakaalta, keltasta ja punasta paprikaa, porkkanaa ja kirsikkatomaatteja. Tottakai purjoa ja sitä kalaa, alaskan seitiä suoraan Sittarin pakastealtaasta. Tärkein jäi, KOSKENLASKIJAA ja paljon kiitos. :)

27.8.2012
RJ89
RJ89

meillä oli spagettia ja jauelihakastiketta, oli taas laiskan äitin helppoa kun ruskistetun jauhelihan sekaan länttää uncle bensin oriental chili-kastikkeen :D Mutta se on jopa hyvää! :D

27.8.2012
riu
riu

meillä syötii elistä kalakeittoa ja loppu päivä meneekin pelkällä leivällä, kun laiskana en jaksa lähteä käveleen kymmentä kilometriä kauppaan :D tosin vois jotain herkkua leipoa "päiväruuaks" :)

27.8.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Lounaaksi Kaalilaatikkoa ja sit iltaruuaksi nakkikastike+perunat..Porkkanaraastetta ja kurkkua salaattina.

27.8.2012
terkkamama
terkkamama

miehen kokkausvuoro!! :) ja luvassa olis pasta carbonaraa.

27.8.2012
Mummy83
Mummy83

Meillä löytyy kaapista tuommosta laatikkoruokaa jossa peruna-sipulisekotusta, paljon jauhelijaa ja reilusti kesäkurpitsaa. Tein sen tuossa lauantaina. Kesäkurpitsa on omasta maasta. Poika ilmotti mulle että kesäkurpitsa on 30 cm pitkä (näytti käsillään et näin iso). En uskonu ja kävin kahtomassa ni oli se. Ja reilu 10cm halkaisijaltaan. En mä saanu siitä ku puolikkaan tungettua tohon laatikkoon.

27.8.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...