alapäässä ihmeellistä

olen rv 13 ja eilen kauhukseni huomasin alapäässäni pienen muhkuran en ymmärrä mikä oikeen on, en aikaisemmin ole huomannut, ei ole kipeä eikä mitään mutta ihmetyttää!  olen jo kerran synnyttänyt. onko muilla samaa tai tiedättekö mitä on??

27.8.2012
suhmura
suhmura

Sepä se mitä huopis sanoo, muhkura voi olla ihan mitä vaan. :D

27.8.2012
RJ89
RJ89
3 years, 8-month-old toddler

Mie nyt heitän semmosenki vaihtoehon tänne, ku et joku laskeuma. Esim.peräsuolenlaskeuma. Googleta kuvahaulla eri vaihtoehot, kunnes löytyy "omanlainen" muhkura. Tuo muhkura sana voi miusta ainaki tarkottaa niin monenmoista :)

27.8.2012
huopis
huopis

Kondyloomahan on (kuten melkein kaikki taudit) siitä perseestä että se voi elää kehossa täysin oireettomana vuosia. Näin on mullakin ilmeisesti käynyt.

Mutta eiköhän se lääkäri osaa sano onko joku ihan tuttu ja turvallinen rasvapatti vai mikä. :) Ja mun mielestä ei aihetta oo paniikkiin vaikka oliskin niin paska tuuri että olis se kondylooma, se kun ei tartu vauvaan synnytyksessä jos ei ole paukurana, ja jos se on se kondylooma niin sen saa poistettua sen paukuran kyllä. :) Näin mulle sepustettiin sillon kun olin raskaana.

27.8.2012
RJ89
RJ89
3 years, 8-month-old toddler

apua, no juu papa otettiin 2vuotta sitten ja nyt piti ottaa uudestaa kun olin synnyttänyt ja menkat tuli mutta tulinkin uudestaan raskaaksi.. olen saman miehen kanssa ollut yli 3vuotta..

27.8.2012
suhmura
suhmura

Suosittelen joo mainitsemaan lääkärille asiasta. Onko sulla papa testattu koska viimeksi?

Ite meinasin tippua penkiltä kun multa testattiin papa just kun olin raskautunu pari vuotta sitten. Häikkäähän siinä oli ja tuomio kondylooma. Nykyisin pienen pieni paukura välilihassa, ei kipeä eikä mitään. En edelleenkään tiedä mistä (ja koska) oon kyseisen taudin saanut, aika kauan kun on tullut pidettyä yhtä tuon ukon kanssa ja tenavan nimeen voin vannoa ettei kumpikaan paljon vieraissa käy.

27.8.2012
RJ89
RJ89
3 years, 8-month-old toddler

niimpä, tosi paljon kiitos sulle tiedoista :) ettei tää kuitenkaa kuolemaksi ole ;D

27.8.2012
suhmura
suhmura

millanen se paise sitten on, onko se kovempi muhkura vai?

27.8.2012
suhmura
suhmura

okei, huomenna onneksi on eka lääkärintarkastus niin siellä selviää mutta säikähdin vaan taas niin kun  ei aikasemmin tuommosta ole ollut.. ja juu on siis siellä sisällä ja näkyy kun peilillä katsoo, inhottava!

27.8.2012
suhmura
suhmura

pehmeä peukalon kokoinen ja tulee niinkuin vaginan sisältä :O

27.8.2012
suhmura
suhmura
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...