Ryhmis vai perhepäivähoito?

Meillä ukolla alkais hotiohommelit vuoden vaihteessa ja kuun vaihteesta saadaan alkaa hakemaan hoitopaikkaa. Päiväkoti ei meillä ole vaihtoehto koska mä oon sitä mieltä että niissä on aivan liian isot ryhmät ja liian vähän aikuisia, eikä noi laitoksen järin kodinomaisiakaan ole. Siis. Kumpi parempi, ryhmis vai perhepäivähoito? Millaisia kokemuksia teillä muilla on? Lähinnä mieitin tuota sosiaalisten taitojen kehittymistä, siitä kun on puhuttu niin paljon ettei perhepäivähoidossa kehity kyseinen taito "tarpeeksi".. Mä oon ite ollu aikoinaan perhepäivähoitajalla, parillakin itseasiassa, ja muistan kyllä että se on ollut tosi jees. :)

26.8.2012
RJ89
RJ89

Mä en ollu edes ajatellu koko sairastumis/lomakuvioita. :o Voi hyvä kun otin asian siis puheeksi.

Mä en edes tiedä Seinäjoelta kun yhden ryhmiksen, mut kai niitä nyt pitääs enemmän olla? Väkiäki tässä kylässä kuitenki on sen 50-60 tuhatta? Ja jos niihin on joka suunnalla hirveet jonot, niin sit ei varmaan oo pahitteeksi heti alkaa hakea sitä hoitopaikkaa kun siihen vaan on mahdollisuus, eli syyskuun alusta.

26.8.2012
RJ89
RJ89

Miulla ei oo kokemusta ryhmiksestä, mutta perhepäivähoidosta kyllä. Siinä on ensinnäkin niin tuurista kiinni millaisen hoitajan saatte, ja sitten on kaikki lomat ja hoitajan sairastamiset jolloin lapsi ois vietävä varahoitoon. Täällä se tuntuu olevan aika usein päiväkoti. Meillä esikoisen hoitaja oli oikea kultakimpale, mutta tokavekaran kohdalle ei moista tuuria riittänyt. Tokavekara olikin sitten päiväkodissa ja voin kertoo että se oli paljon parempi ratkaisu :) Aina on tuttu paikka ja tuttuja aikuisia, eikä lasta tarvitse pompottaa paikasta toiseen. Loistavaa :) Lisäksi nuo ihan pienet on ihan lellikkejä päivkodissa :D

26.8.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...