Auttakkee! Työhakemus ja CV!

Vaisso, se olis tilanne se että pitäis alkaa rustaamaan uutta työhakemusta ja CV olis ilmeisesti kans ihan järkevä saada aikaseksi. Aikaa on muutama kuukausi, että kiirustahan ei oo, mutta ettei jäis viime tippaan niin alotan jo nyt. :D Mutta mutta, mitä ihmettä mä niihin kirjotan? Oon aina ollu tuhottoman huono tekemään työhakemuskia ja en oo tainnu koskaan CV loppuun asti tehdä.. Nyt siis perustavaa laatua kaikki tieto tänne mitä kummaa olis hyvä mainita näissä kahdessa paperissa. :)

25.8.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Jjeps, näin mä kans meinaan että tässä tapauksessa maininta kokkiopinnoista heti alkuun vois olla hyvä idea, ja kas, niin teinkin. :D Tässä siis ihan yhtäkkiä yllättäen väsäsin CV:n, nyt pakotan vielä siskon sen lukemaan ja antamaan karua kritiikkiä. :D Sitte pitäis vielä sen itse työhakemuksen kimppuun käydä..

26.8.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Ja varsinkin kun ne paussilla olevat opinnot on suoritettu 48% ja on sitä alaa mille oon hakeutumassa töihin.

26.8.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Hei, jälleen kysymys jos joku vielä tätä lukee. :) Eli tosta CV, oon valmistunu 2008 ensimmäiseen ammattiin ja sen jälkeen viihtyny pätkätöissä muutamassa paikassa. Ennen nykyisiä (ja lopulta yhtäaikaa) paussilla olevai opintoja onnistuin olemaan 1,5v samassa paikassa töissä. Kannattaako mun siis aloittaa CV näistä kesken olevista opinnoista / äitiyslomasta (hoitovapaasta) vaiko siitä 2008 valmistumisesta ja pätkätöistä? Kumpi teidän mielestä on lennokkaampi alku CV? Mun mielestä nykyiset paussilla olevat opinnot..

26.8.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Ai mä en sieltä löytäny, mukamas. Eli oon taas vähä kiireellä käyny kattomas. ;b

26.8.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Noihin perhesuhteisiin. Olen maininnut CV:n vikoilla riveillä (eli missä voi kertoa itsestään jotain henkilökohtaisempaa), että mulla on kaksi poikaa, syntyneet 4/2006 ja 4/2011

25.8.2012
misukka
misukka

Hei Mummy, tänks foor ö tip tosta tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmiste kanssa -jutusta. ;b Olisin sen varmaan ladannu siihen tekstiin sata kertaa, mutta nyt jätän väliin. :D

Ja hei, miten ootte noi perhetiedot maininnu? Jostain luin että kukaan ei tee mitään sun lapsen nimillä ja hetuilla, mut mun mielestä on edes vähän henkilökohtasempaa laittaa näin esim. Esikoispoika, Leo, 2011. Tai jotain vastaavaa. Ja nyt toi kuulosti aivan tosi typerältä kun sen tohon kirjotin. :D

25.8.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Cvhen kandee joo googlettaa joku pohja tai 2010? wordissa voi olla valmiinaki niitä pohjia?

Mä oon tehny niin et henkilötiedot ja sen alle nimi, synt. aika, perhetiedot

Sit koulutus, johon koulujen nimet, käyntivuodet ja linjat.

Sit osaaminwn /taidot johon kielitaito, mitä ohjelmistoja osaa käyttää ja mitä muuta nyt voi olla työhön liittyvä ja sit jos on käyny kursseja.

Sit joissain cvssä on myös harrastukset osio mihin voi laittaa mut jos ei pahemmin harrasta mitään, ni jättäisin sen pois.

Työhakemus on periaatteessa sun myyntipuhe työnantajalle eli kertoisin semmoista tietoa mitä CVssä ei ole. miksi hakee juuri siihen työhön ja miksi omasta mielestään on sopiva siihen.

Sen verran mitä itse lukenu ja mitä kyl itsekki käyttäny hakemuksissa, ni en enää ikinä käytä fraaseja kuten "tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa" ja "olen organisointikykyinen". Ne on joka toisessa hakemuksessa :) eli koita keksiä luovia tapoja sanoa sama asia eikä laita sitä yleisintä. :)

25.8.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...