G: Pakko kysyä; missä säilytätte tomaatit? :D

Tomaatithan kuuluisi säilyttää huoneenlämmössä tai viileäkaapissa, ei kuitenkaan +13 astetta kylmemmässä. Miehen sisko oli meillä eilen lapsenlikkana ollessaan työntänyt meijän tomaatit jääkaappiin ja nyt ne on vähän niin ku "pilalla". Voi ärsytys sentään X) Kävin kuitenkii tahollani miettimään että missä ihmiset yleensä tomskunsa säilyttää? :)

25.8.2012
riu
riu

Jääkaapin alaosastossa olevassa vihanneslootassa menee normitomaatit, mutta ne minitomskut on siinä omassa lootassaan milloin missäkin päin jääkaappia. Ne syödään niin äkkiä, etteivät ehdi huomata olleensa jääkaapissa ;) Isoja tomaatteja harvemmin tulee ostettua, lapset vetää noita pieniä ja näppäriä ne on salaatissakin..

Kotona ne tomaatit oli ja on edelleen huoneenlämmössä, mutta mun makuun ne kypsyy liian äkkiä ja ovat sitten ylikypsiä. Ja parempia ovat viileinä myös mun makuun.

26.8.2012
Myy76
Myy76

Jääkaapissa. Ei niitä huoneenlämpöön voi jättää ko menee pilalle parissa päivässä. Tosin vihanneslaatikkoon mä yleensä unohdan ne eli tomaatit on meillä aika huono ostos.

25.8.2012
misukka
misukka

Jääkaapissa,siellä alhaalla ja hyviä on=)

25.8.2012
huiskutin
huiskutin

Jääkaapin vihannessäilössä. Mä tykkään hyvin harvasta jutusta huoneenlämpöisenä, kaiken pitäis olla vähän viileetä/kylmää ellei oo tarkoitus nauttia lämpimänä. Esim mansikoita voin syödä huoneenlämpöisinä tai suorasn puskasta, mut neki on jääkaappikylminä oikein herkkua :)

Samoin salaatti on parempaa vähän viileänä. :) ja kaikki hedelmät, neki meil on usein jääkaapissa :)

25.8.2012
Mummy83
Mummy83

Jääkapissa vihanneslaatikossa alimmalla hyllyllä, ofkoorse. Jos ne jättää huoneenlämpöön niin ne on alta aikayksikön ylikypsiä ja siitä alta aikayksikön homeessa. Jos ei kaupasta löydy kun puoliraakoja niin sit ne on päivän pöydällä kypsymässä loppuun asti ja sit sinne vihanneslaatikkoon. Jääkaapissa on ollu noi nykyiset luumutomaatit ööö, maanantaista asti? Ja edelleen hyviä.

25.8.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...