Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mammakilojen karistus, viikko 5

HUHUUUUUUU?!?!?! Akat hei, mihin tää juttu on kadonnu?? Eikös meijän pitäny niitä kiloja karistaa...? ;) Täällä on tilanne nyt se,että paino heitelly laidasta laitaan. Tällä hetkellä taitaa olla samoilla lukemilla ku ennenki,mut on se käyny alempanakin. Kunhan vaan sais sen pidettyä siinä..  Yrittelen tässä nytten,että josko tää ketju heräilis.. Vai onko kellää enään motivaatioo??  Kirjotelkaahan jos ootte vielä mukana! Itteeni ainakin tää motivoi!! :)

24.8.2012
jennny
jennny

Moroo... Mä mietin että kun tässä ehdin niin laitan kokonaan uuden ketjun ihan yleisesti meidän helmimammojen laihduttamiseen johon sitten sinne kasata viikkotuloksia. Kun näyttää että me ollaan kaksin taistossa kiloja vastaan. Tosin mulla ei paino laske vaikka mitä söis tai tekis :(

Käyn eka noi tenavat hoitaan niin katselen sitten sitä uutta ketjua. Ja käys kurkkaan kuulumiset ketju :)

7.9.2012
iputin
iputin

AHAHAA! 

Pakko tulla nyt tänne hehkuttaa,että on se paino taas pudonnu! Tänä aamuna puntari näytti 62,6 kg.:) Jipii!

Ipuuu, listojaa? Uus viikkoo? 

Vai onko tää unohtunu kokonaan -.-

7.9.2012
jennny
jennny

Täällä kans on vähä alkanu lipsumaan.. Syömisiä oon edelleen yrittäny ainakin vähentää ja noita herkkuja,muttei aina jaksa itteesä kiusata. Sit on pakko ottaa vähän jotain. 

Paino oli tänä aamuna 63,9 ja tossa se on aikalailla ollukki jo jonku aikaa. Välillä viikonlopun jälkeen 64-65.:D Kävihän se viime viikolla 62 ja jotain. Ärsyttää ihan ku on pitäny taas syyä kaikenlaista nii ei tuo paino laske odotetulla tavalla. Pitäs ymmärtää seki,ette voi koko viikonloppua vetää kaikkee. Noh jospa tää tästä pikkuhiljaa. 

Tulkeehan muutki kertomaan.

30.8.2012
jennny
jennny

Jep, aamulla oli paino 82,6kg. Oli ihan pakko käydä kurkkaamassa. Joten ihan varkain hulahti pari kiloa lisää painoa, enkä kyllä yhtään ihmettele millä, ihan mässyttämällä. Tosin viikonloppuna vedin kaikkea mahdollista napaan ajatuksella että maanantaista alkaen ei enää herkutella. Herra iputin sortu jo eilen illalla kun se möksähti mulle niin tuli iso lovi näkkäripakettiin ku herra teki itelleen iltapalaa. Mut mä en herkutellu.

Pääsin vihdoin eilen marjapensaaseen poimimaan marjat niin nyt oonki sit herkutellu vanilijajugurttia ja punasia viinimarjoja. Ikinä ennen en oo tykänny, mutta kai sekin kuuluu muutoksiin jota vanheneminen tuo tullessaan :D

Mutta nyt tuli aivan totaalinen inho peilikuvaan. Melkeen itkettää kun peiliin katsoo, kauhee kriisi löytää hyvää päällepantavaa. Kaikki vaatteet kirraa tai joku makkara pullottaa.

Mutta mitään erityistä ruokavaliojuttua en edelleenkään alota, perusruoka mutta annoskoot pienemmiksi. Eikä herkkuja.

Kun pääsis pikavauhtia sinne et paino alkaa seiskalla niin oliski motivaatiota aivan erillälailla :(

28.8.2012
iputin
iputin

Mulla katos motivaatio ihan täysin ja vielä kun tuli aivan hulina-ajat niin ei paljon tullut mietittyä mitä söi ja sekös heti näky painossa. Lisää tuli heti ja ihan parin kilon verran!

Mutta tänään herra iputin lupas alkaa mun kans. Tolla herra iputtimella on paha tapa että herkuttelee iltasin niin helppoko mun kans on sit ottaa vähän, vähän ja vielä vähän lisää. Siinä sitä sitten taas ollaan. Mä eilen taas marisinki sille että on ihan epäreilua että se voi syödä ihan mitä vaan, ehkä vähän näkyy mahassa mutta muuten on tollanen rimppakinttu ja perse on piukka. Tasan ei oo menny nallekarkit tässä perheessä.

Mulla on kaikkein pahinta aikaa nää päiväsajat kun oon yksin pojan kans kotona.. Tai varsinkin jos pitää aamupäivällä liitää kaupoissa niin sit päivällä tulee vedettyä jotain makiaa kun hirvee nälkä. Suklaa on mulle pahasti jääny koukutukseen. Ja karkki muutenki. Nyt täytyy vaan olla tosi kovana itelleni.

Ajattelin vasta perjantaina käydä vaa'alla että saan viikonlopun pöhöt pois. Tosin tulishan siinä hyvä tsemppaus jos eka viikolla oliski kunnon pudotus, mutta en huijaa itseäni.

Jahas, volumet nousee tuossa sitterissä sen verta että  pakko lähtee heivaan pojalle puuro nassuun

27.8.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...