Tasminetta Yasminellen tilalle

Juhuu, kävin tänään siis kierukanpoistossa ja sain tilalle Tasminetat (jotka siis kuulemma samaa kamaa kun Yasminellet, eri nimellä vain ja halvemmat). Yasminelleista kokemusta kuuden vuoden ajalta ennen lasta. Kysymys kuuluukin että mitä sivuvaikutuksia muille on tullut näistä kyseisistä pillereistä, ihan siis molemmista? Onko mielialanvaihteluita (ja millaisia ne on ollut ennen pillereitä)? Paino noussut? Aknea? Yms.? Sillon kun lopetin pillerit muutama vuosi sitten, niin tajusin että makeenhimo (ja siinä sivussa 10 lisäkiloa) johtui pillereistä. Mitään muuta en osaa yhdistää pillereihin ja on vähä hakusessa koko pilleritouhu näitten muutaman vuoden jälkeen. :D

24.8.2012
RJ89
RJ89

Mulla tuli pää kipeeksi, mut sitä kesti vaan parisen viikkoa. Ja siis enhän mä kerinny noita syömään kun kaks liuskaa.. :D Ja väsy on kova kova, mut en tiedä johtuuko pillereistä kun mulla kuitenkin hb romahti 152:sta 112:sta.. Tuo tuskin johtuu pillereistä, oli alkanu laskemaan jo ennen alotusta. Voihan osa väsystä johtuakkin noista pillereistä. Mut en mä muuta tunnista oireiksi. :)

13.10.2012
RJ89
RJ89

Huomasin että olet siirtynyt vauvakuumeilijoihin mutta ehtikö sinulle tulla mitään sivuoireita kyseisistä pillereistä? Itse olen nyt viikon popsinut tasminetteja ja sitä ennen söin monta vuotta yasmineja enkä huomannu mitään sivuoireita. Tämä siis ennen raskautta. Nyt viikon tasminetteja syötyäni olen ollut todella väsynyt ja hieman masentunutkin. En tiedä voiko oireet tulla näin pian kuurin aloituksesta vai liekö syysalakuloa mutta olisi mukava kuulla onko muille tullut mitään huomionarvoista tasmineteista jos saataisiin lisää vastauksia tähän ketjuun.

13.10.2012
mato11
mato11
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...