Avautumista...

Avaudun mun mieheni tilanteesta, kun jo alkaa pelottaan oikein tosissaan. Hänellä siis toooodella huono muisti. Ja usein (n. kerran kahessa kuukaudessa) saa migreenin tapaisia kohtauksia tai joskus kuvailee niitä niin että väkisin tulee päähän sellasia ajatuksia (ei osaa selittää mitä) ja tulee oksettava olo ja pää kipee ja sit samalla muisti huononee ja usein just kun kohtaus on ollu niin tosi moni asia noin viikkoo ennen ja jälkeen on pyyhkiytynyt mielestä pois. Asiaa on kyllä tutkittu paljon lääkäreitten toimesta, on ollut magneettikuvauksia ym muistitestejä mutta mitään vikaa ei oo löytynyt (hyvä tai huono) mut jotenkin on alkanut tulevaisuus todella pelottaan varsinkin kun juuri viikko sitten plussasinkin :) ja ajateltiin taloa alkaa rakennuttamaan. Isoja juttuja ja jos vaikka jotain kamalaa tapahtuu :(

23.8.2012
Lintu4
Lintu4

älä lue tätä kommenttia jos olet liian herkkä en todellakaan halua pahoittaa mieltäsi tai aiheuttaa turhaastressiä tai pelkoa, lääkärit varmasti osaavat hommansa mutta kerron kumminkin...

 

 

 

 

kun etsin teitoa aivokasvaimesta, niin yksi iso syy miten aivokasvain löytyy,on aikuisiällä alkanut epilepsia koska yleensähän se alkaa nuorena niin ihan normaalia sei ole jos alkaa aikuisiällä.. aina näihin ei liity mitään muuta kuin ensin tuo epilepsia, myöhemmin voi tulla kaksoiskuvat ja sellaista riippuen aivojen osasta ja kasvaimen laadusta.. en todellakaan halua pelotella turhaan mutta näin olen lukenut. kaikki aivokasvaimethan ei niin vain löydy joten vaatikaa ihmeessä uusia tutkimuksia jos siltä tuntuu.. luulisi lääkäreidenkin miettivän eri kannalta aikuisiällä alkavaa epilepsiaa jos semmoinen todetaankin.

 

"Epilepsia on tavallisin aivokasvaimen ensioire. Joka kolmannella aivokasvainpotilaalla tutkimuksiin johtavana oireena ja tavallisimpana yksittäisoireena on epileptinen kohtaus. Se voi ilmetä esimerkiksi käden tai jalan kouristeluna, kieleen puremisena tai lyhyenä poissaolokohtauksena. Myös raju yleistynyt tajunnan menetykseen johtava kohtaus on mahdollinen ensioire.

Ensimmäisen epileptisen kohtauksen jälkeen aikuiselta aina tutkitaan, onko oireen takana kasvain. Epileptiset kohtaukset saattavat olla hitaasti etenevän kasvaimen ainoa oire.

Aivokasvain voi aiheuttaa päänsärkyä, mutta siihen liittyy lähes aina myös muita oireita. Aikaisemmin terveen aikuisen toistuva tai viikkokausia kestävä uusi päänsärky on syytä tutkia, vaikka oireelle on lukuisia muitakin syitä. Myös pahoinvointia voi esiintyä, tyypillisimmin aamuyöllä. Äkillistä oksentelua ilman pahoinvointia ja päänsärkyä esiintyy lähinnä lasten pikkuaivokasvainten oireena."

tämä cancer.fi sivuilta

26.8.2012
AMP91
AMP91

Jos nyt olisi/on niin, että miehelläsi on epilepsia, niin sitä voidaan tutkia ilman kohtausta.

Epilepsiaan on hyvät lääkkeet.

23.8.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voiko sitä mitenkään tutkia muulloin kun sillon kun "kohtaus" on päällä?

23.8.2012
Lintu4
Lintu4

....................

23.8.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...