ruoanlaittajat haloo :D

mitä tapahtu kun tehtiin jauheliha"pihvejä", ihan normi ohje ja meni ihan mössöks?? ohje tarkistettiin ja ainekset ja kaikki ja siis ei pysyny yhtään koossa ja osa palo kiinni vaikka vaihdeltiin 1-6 väliltä aina levyn tehookin niin ei auttanu, lisättiin öljyä ja kananmunaa ja alotettiin varovasti niillä joten mitä ihmettä,, tuli hyvä täyte joo hampurilaiseen kun semmosta murua vaan kun meni hermo niin semmosta si vaan saatiin aikaseks.. unohtuko jotain..? liikaa öljyä vaikka meinas palaa vai mitä?? ihan vaan ens kertaa aatellen kysyn :D ennen on onnistunu kyllä samalla tavalla..

22.8.2012
AMP91
AMP91

voihan tuo johtua ihan lihan laadustakin. Jos se on murua ja vähän "vanhaa" ni ei sitä oikein taho saaha pysymään kasassa millään. Mulla pihvit hajoo melkein satavarmasti jos niissä on korppujauhoa. Nyt oonki tehny ihan ilman korppujauhoja. Vaivaan yrtit lihan joukkoon ja riippuen lihan määrästä ni 1-2 kananmunaa ja se sinne sekaan. Hyviä tulee. Ja samalla tavalla vaivaaminen luo siihen lihaan sitkoa ku pullataikinaan.

23.8.2012
misukka
misukka

mä en käytä ikinä lihapullataikinaan korppujauhoja, ja hyvin pysyy kasassa o.O

mä käytän sit taas munien ja kermaviilin yhdistelmää :) ja rutkasti punasipulia :D

23.8.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

juu oli sitä :D kananmunakin kyllä sitoo hyvin mutta oli meillä sitäkin.. :)

23.8.2012
AMP91
AMP91

korppujauhot?  :D auttaisi pysymään ehjänä :)

22.8.2012
Lora91
Lora91
5-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...