ruoanlaittajat haloo :D
mitä tapahtu kun tehtiin jauheliha"pihvejä", ihan normi ohje ja meni ihan mössöks?? ohje tarkistettiin ja ainekset ja kaikki ja siis ei pysyny yhtään koossa ja osa palo kiinni vaikka vaihdeltiin 1-6 väliltä aina levyn tehookin niin ei auttanu, lisättiin öljyä ja kananmunaa ja alotettiin varovasti niillä joten mitä ihmettä,, tuli hyvä täyte joo hampurilaiseen kun semmosta murua vaan kun meni hermo niin semmosta si vaan saatiin aikaseks.. unohtuko jotain..? liikaa öljyä vaikka meinas palaa vai mitä?? ihan vaan ens kertaa aatellen kysyn :D ennen on onnistunu kyllä samalla tavalla..

Vastaa
Listaa uusin ensinvoihan tuo johtua ihan lihan laadustakin. Jos se on murua ja vähän "vanhaa" ni ei sitä oikein taho saaha pysymään kasassa millään. Mulla pihvit hajoo melkein satavarmasti jos niissä on korppujauhoa. Nyt oonki tehny ihan ilman korppujauhoja. Vaivaan yrtit lihan joukkoon ja riippuen lihan määrästä ni 1-2 kananmunaa ja se sinne sekaan. Hyviä tulee. Ja samalla tavalla vaivaaminen luo siihen lihaan sitkoa ku pullataikinaan.

mä en käytä ikinä lihapullataikinaan korppujauhoja, ja hyvin pysyy kasassa o.O
mä käytän sit taas munien ja kermaviilin yhdistelmää :) ja rutkasti punasipulia :D

juu oli sitä :D kananmunakin kyllä sitoo hyvin mutta oli meillä sitäkin.. :)

korppujauhot? :D auttaisi pysymään ehjänä :)
