Exän tekemät isot laskut

Tilanne on tämä: jätin exän toissa vuojen marraskuussa ja silloin jätin mun nimissä olevan liittymän auki työkäyttöä varten ku ensi lupas ja vanno et hoitaa laskut. Nyt sit kesäkuusta asti jättäny laskut maksamatta ja keinotellu vaan lisäaikaa niille. Nyt seuraavat mitä tulee nii perintäfirman kautta. Ja operaattorin mukaa jos liittymän käyttäjä jättää laskut maksamatta nii ne lankee liittymän omistajalle. Onko kellään tietoa mihin ottaa yhteyttä ja selvittää et voiko näin tehdä?

21.8.2012
marsku88
marsku88
1 year, 8-month-old toddler

Siis: Mulle tuli soittoa sähköyhtiöstä aina säännöllisesti ennen kilahdusta ja numeron vaihtoa :D Jäi sana välistä :)

28.8.2012
Tigru
Tigru

Erosin exästäni 4vuotta sitten ja aina säännöllisesti mulle tuli sähköyhtiöstä kunnes yks kerta kilahdin+vaihdoin puhelinnumeron, eri syystä tosin. Meillä oli sähkösopimus molempien nimissä. Onneksi sitten erotessa irtisanoin itseni siitä sopimuksesta mutta mun puhelinnumero niille jäi sinne. Exä ei kai hoitanut laskujaan kun ne sitten soitteli mulle ja kyseli exän perään. Muutenkin exä oli todella holtiton rahan käytön suhteen, monellako opiskelijalla on varaa laittaa viikonloppuruokiin 50€ + kaljat, viinat ja tupakat päälle? Ei kellään mutta hän elikin niin, että opintotuen+asumislisän ja opintolainan törsäämisen jälkeen maksoi menonsa käyttöluotolla. Kun käyttöluotosta piti maksaa eriä takaisin, maksettiin opintolainalla pienin mahd. erä jotta käyttöluotto vapautuu taas käyttöön ja sama meno jatkui. Saatuaan rahaa hän latasi bussikortin koulumatkoja varten, matkaa kouluun oli 3km yhteen suuntaan ja senkin olisi voinut mennä pyörällä. Mutta ei, tärkeämpää oli bussikortti eikä suinkaan tietokonepöydällä ollut laskupino. Onneksi ja voi luojan kiitos että pääsin siitä saamattomasta ja laiskasta lössykästä eroon! :)

28.8.2012
Tigru
Tigru

Liittymän sopimus on irtisanottu tän kuun puolivälis. Ja ei onneksi oo loppupeleis iso lasku ku miettii millaset vuokrarästit otti kontolle asunnosta jost mä lähin jo marraskuun puoli välist ja joulukuus loppu mun vastuu siit ja exä ite lähti joskus helmi-maaliskuus siit. Jotain 3000€ muistaakseni. Sano vaa ku oli vvo:lta kyselly et laitetaako munki nimii ne rästit nii ei laiteta.

22.8.2012
marsku88
marsku88

joo vertaistukea ja sympatiaa saat täältäkin, miekii sain maksella exän puhelinlaskut ja voi jee ku oli kivvoo X) Mutta maksettu on ja hirveesti ainakii viisastuin siitä :)

21.8.2012
riu
riu

valitettavasti sinä olet niistä vastuussa jos liittymä on nimissäsi vaikka käyttäjä olisikin joku toinen. Nimimerkillä kokemusta.

21.8.2012
Etana81
Etana81

sinä olet vastuussa niistä laskuista jos ex ei niitä maksa valitettavasti. itselle näin käynyt.

21.8.2012
Etana81
Etana81

En osaa sanoa tuohon muuta kuin että operaattorifirmoja ja perintätoimistoja koskevat myös lait, joten niiden mukaan mennään tässä.

Toivottavasti tilanne ratkeaa pikimmiten parhain päin!

21.8.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...