Harjotus ja varoitus supistuksista

Sen verran tiedän (voi kuulostaa hassult ku odotan jo toista) et harjotus supistukset on vaarattomia ja niihin ei pitäisi liittyä minkäänlaoista kipua mut entäs varottovat/oikeat supistukset? Onko ne sellasia et maha menee esmes koripallon kovaksi ja sit alamaha, selkä tai molemmat on kipeet? Ku itel viikonlopun aikan pe ja la yön oli vähä aikaa maha koripallon kova ja kipeä alavatsa. Ja ku esikkoa ootin nii sillo iski about 5kk sellaset selkäkivut et sai tosissaa tehä töitä et pysty hengittää ja ei sillo käyny mielessäkää kokeilla et millane maha on ku piti keskittyä siihe et sai happea. En tiedä milt supistukset tuntuu ku esikko leikattiin viikolla 38+4. Osaako joku viisaampi vastata noihin kysymyksiin?

20.8.2012
marsku88
marsku88
1 year, 8-month-old toddler

no mulla viimisellä kolmanneksella kun maha oli jo iso niin harkkasupparit oli semmosia että piti mennä istumaan ja hengitellä ihan rauhassa, meni se maha niin kiveks kun olla ja voi. ja aina oikeisiin suppareihin on tullu se kirvely vaan lisäks.

20.8.2012
mustikka88
mustikka88

Minä kävisin lääkärillä, ja kävinkin nuoremmasta, vaikka oli pelkkiä harjoitussupistuksia. Tuli talvella hiihtäessä hiljaa, kaksi vai kolme kertaa.

20.8.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Taitaa ne ihan oikeita olla. Mulle ainakin neuvolassa sanoivat että oikeita on ku kuvailin sanoilla: maha menee kivikovaksi, vaikea hengittää ja sattuu alavatsaan. Seuraavalla viikolla se kipu lähti leviämään myös selkäpuolelle.

Ja minä odotin meiän kuopusta enkä mä honannu et ne olis muka jotain oikeita suppareita ollu :D Ku ei esikosta mitään ennakoivia suppareita ollu. Musta ne tuntu vaan inhottavilta ja vähän vaikeutti keskittymistä ajamiseen ku ei meinannu henki kulkea.

Eikä ne mulla mitään aikaseks saaneet vaikka monta viikkoa noita oli. Jollaki voi tietty vaikuttaa...

20.8.2012
misukka
misukka

no kyllä nuo kuulostaa enemmän oikeilta... jos ovat semmosia pitkiäkin aaltomaisia että ne tulee ja menee...

20.8.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...