Kasvain

Mun pieni poikani on vuoden vanha.. Huomasin sillä patin vasemman silmän yläkulmassa. Käytin lastenlääkärillä, ei osannut sanoa mitään, sitten silmälääkäri joka kokeili ja totesi "kyynelrauhasen kasvain" Sanoi vielä että siinä kohtaa harvoin on pahalaatuisia, ja laittoi lähetteen keskussairaalaan jossa kuvataan ja päätetään mitä tehdään. Oon ihan shokissa ja 2 kk joutuu odottamaan aikaa sinne kuvauksiin.. Onko kellään vastaavaa kokemusta tai jotain..

18.8.2012
sonjamarika
sonjamarika
2 years, 2-month-old toddler

Kiitos kaikille, ilmoitan sitten kun saadaan itsekkin tietää mikä on.. Mutta tuskin laittaisivat odottamaan jos olisi mahdollisuus että on pahalaatuinen tai muuten vaarallinen..? Ei ole haitannut pojan elämää mitenkään, ei koskaan hiero tai hinkkaa pattia ja on iloinen ja terve lapsi muuten. Ei sitä enää joka päivä mieti vaikka kyllä haluaisi jo selvyyden. Ei ikinä ole tullut edes mieleen että pienellä lapsella voi olla tuollaista..

30.8.2012
sonjamarika
sonjamarika
2 years, 2-month-old toddler

Voimia! Yritä luottaa tulevaan kaikesta huolimatta vaikka varmasti pelko on kova. Toivottavasti kasvain todellakin on vaaraton.

23.8.2012
misukka
misukka

Voih :/ Voimia matkaan, toivotaan, että kaikki kääntyy parhain päin 3

23.8.2012
Myy76
Myy76
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...