perheenjäsenten ja muiden ihmisten syöminen ahdistaa?!

Onko muilla samaa ongelmaa että ahdistaa olla samassa huoneessa muiden kanssa jos ne syö jotain sellasta herkkua mitä ite ei saa nyt syödä kun yrittää painoa tiputtaa? Esim nyt just mies vetää tuossa vieressä ranskalaisia ja kebabia niin ahdistaa niiiiiiiiiiiiiiin hirveesti kun itelläkin on nälkä mutta en saa sellasta nyt syödä ja oon muutenki yrittäny pitää sen etten syö enää mitään 21.00 jälkeen. Niin miten te muut pystytte hillitsee ittenne ettette repsahda?

17.8.2012
piia88
piia88

mie en ole koskaan oikein dieettiä joutanut veteleen, joten hirmusesti ei ole kokemusta  siitä ketutuksesta  kun ei saisi jotain  syödä.  mutta jos mies kieltäisi minnuu syömästä jotain  herkkua,koska hän ei saa, niin en kyllä varmaan lopettaisi:/  vähän sama josite kieltäisin miestäni polttamasta vain koska  itsellä ei keuhkot sitä hupia enää kestä.

kotona asustellessa ketutti suunnattomasti, kun vanhempien dieetteillessä koko  jääkaapin sisältö oli jotain soppashaibaa, meuhkasin aina ettei  heidän painonpudotuksen tarvihe kuitenkaan ulkopuolisten  ruokavaliota lähtä  muuttamaan.

löytyisikös  sulle sitten joku vastaava herkku,sallitussa muodossa? tai sitten voisit yrittää vaivihkaa kokata/ostaa jotain sellaista superfood-herkkua josta mieheskin tykkää, jotta voisitte samaa herkkua  mässytellä sitten:)?

tai sitten seon vain  niskasta kiinni. jokainen  syököön  mitä tahtoo.

17.8.2012
Blanco
Blanco

En osaa antaa muuta neuvoa kuin, että voisitko ajatella, että te aikuiset söisitte samaa sapuskaa pääosin?

Tai sitten vain hyväksyttävä, että perheessä jokainen syö, mitä haluaa esim. iltapalalla.

17.8.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

ihan tuohon otsikkoon vaan totean että jätä ihmeessä ne perheenjäsenet syömättä :D

Mie en tiiä... Itellänikin ois kebab-kateus tuossa tilanteessa X) Voisko se mies edes olla niin kiltti että ei söis tuommosta mättöä sillon ku sie et syö. Vähän vois keskustella siihen malliin että tuksis innuu tuon asian kanssa sen verran :)

17.8.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...