Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Syysmammojen 2012 elokuu

talvineuvos 26.8/2  Ann1e 1.9/2  niinuski3 1.9/2   Yeppee 2.9/3  - poika syntyi 2.8. Laurus2 3.9/1   Roona 7.9/?   pienempi 7.9/3   Mipu76 10.9/2   keisarinna 11.9/2   A82 12.9/4   Ipsaus 14.9/2   Hosuli2011 14.9/2   Meemu 14.9/1   huopis 18.9/2 Matkaaja38hki 18.9/1     MiMMiSiSKO 26.9/3   MursuMuru 26.9/2  SatuL79 27.9/2  mammaliini07 7.10/3   Aloitetaan uusi aihe, kun tuohon edelliseen oli taas kertynyt niin paljon juttua! Lisäsin Yeppeen pojan syntymäpäivän ja Matkaaja38hki lasketun ajan listalle :)

17.8.2012
Laurus2
Laurus2
2 years, 10-month-old toddler

Moikka,

 

kiitti Mursumuru! :) en ole edes taustaillut, kun liityin liberokerhoon vasta ihan hiljattain :D

 

T. Anuliini

30.8.2012
Anuliini78
Anuliini78

Moikka kaikille!

 

Liityn näin loppumetreillä tähän keskusteluun. Elikkäs olen yhden poikalapsen 6v äiti ja toisen vauvan la on 12.9. Tässä on ollut jo pari viikkoa voimakasta painon tunnetta tuolla alapäässä ja ennakoivia suppareita ollut päivittäin. Esikoinen syntyi rv 39+1, joten kai sitä jotenkin luulee, että tämäkin tulee etuajassa :) Raskaus on mennyt tosi hyvin, tosin olen joka kerta neuvolassa käydessä kironnut sen itsepalvelu virtsanäytevehkeen alimpaan jorpakkoon. Aina on protskut hiukan koholla ja sit, kun olet mennyt antamaan kunnon näytteen niin on puhdas. Ja omasta mielestäni pesen kuitenin kunnolla. No nyt kyllä oli "isossa" näytteessä pikkuisen sekaflooraa mutta ei kuulemma tarvii käydä uutta antamasssa. Ei sit vissiin mitään ihmeitä kuitenkaan.

 

Mukavaa loppuodotusta kaikille ja onnea jo nyyttinsä saaneille :)

 

T. Anuliini ja maha-asukki 38+1

30.8.2012
Anuliini78
Anuliini78

Heipsan.

Ehkä mäkin tulen kirjoittamaan välillä kuulumisia kun nyt on sopivasti aikaa kun pitää levätä. Saa nähä koska täältä päin tulee lähtö.. Eilen oli sellanen tunne että lapsivettä olis tullut tippoina. No ei todennäkösemmin sitten ollut mitään.. Valkovuoto ollut vähän vetistä ja kirkasta niin tais olla sitä. Koska lapsivettähän eri pysty edes pidättämään. Mutta huomenna joudun verikoikeille uusiksi, niin mietein jos samalla pystyisivät katsomaan onko lapsivettä tullut tai että olenko avautunut jo vähän..

Neuvola siis oli tänään, ja siellä ne paine massua niin kysyivät sitten et onko tullu sellasta " paineen" tunnetta alas. No onhan sitä ollut, ja on tälläkin hetkellä!! Pelottaa!! Vauva oli laskeutunut jo hieman, ja todennäkösemmin kiinnittynyt myös kun tuollasia tuntemuksia on..  en vaan oikeen osaa ajattella sitä että koska pitää käydä synnärillä että ei ainaka tuu sitten mitään kiirettä. jos nyt vkl aikana on jotain vielä ja paineen tunne kasvaa ja tulee sellanen olo että haluaa ponnistaa ni sitten pitää lähtee.. Jotenkin nyt on niin jännittävä olo.. Eilen yölläkin hätäpäisssään katottiin kassi valmiiks ja tänään pitäs käydä hakee vielä shampppoot sit olis redi.  Hui!!

Turvotustakin ollut ihan helkkaristi nytten.. Paino varmaan noussut sen takia hirmusti. Hyvä ku viime vkl sain edes omia varpaitani levitettyä kun oli niin paisuneet.. Ja hieman on ehkä massussakin turvotusta kun mitattiin tänään kohdunpohjan korkeus ja se oli nytten jo noussut 3. Että tuntuu sitä turvotusta vaan olevan joka puolella. Toivottavasti suurin osa painosta jää synnärille :D

Jeps. tällänen pikanen päivitys tänne.. Ehkä nyt jos menis hetkeks makoileen ja sitten pitäski lähtee ostoksille. Kämppäki pitäs vielä illalla siivota kun huomenna tulis vieraita, jos ei olla lähdetty synnärille. Noh, onneks on mies joka auttaa ♥

Ja Laurus2, Paljon Onnnea teille, koko perheelle ♥

30.8.2012
Syys12
Syys12

Mipu, mulla on ollu nyt pari päivää ihan tajuttoman huono olo ja oon jo tervehtyny flunssasta. Heti ku syö ni tekis mieli mennä oksentaa mut aina saannu pidettyy kuitenki sisällä kaiken.

Ja mulla on pää vieläki ihan tajuttoman kipee, alkaa heti aamusta ja jatkuu siihen asti kunnes meen nukkumaa. Ja mun silmii on ilmestyny lisää noita palloja ja nyt niillä näyttäis olevan hännät! Ja painontunne jatkuu, epäsäännölliset supistukset jatkuu ja liikkuminen on sattunu tänää tavallista enemmän :S sekä tietenki se et vihlas taas ku nousin sängystä aamulla ylös :C

Mut toissayönä ku heräsin (jos nyt olin nukkunu ollenkaa) ni mun teki ihan kauhee mieli alkaa harrastaa seksiä miehen kanssa! :D mut sitte hetken makoilin siinä ja nukahdin uudestaan. Höh :D

Keisarinna ja Mönkiäinen 38+2♥

30.8.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

Oi, paljon onnea Laura pikkuisesta tytöstä sulle ja koko perheelle!♥ Ihan tän takii kirjauduin nyt jo tänne, muuten oisin tullu myöhemmin mut olihan mun pakko päästä onnittelee Lauraa. Mulla on tälläsii tyhmii vähän kipeitä epäsäännöllisiä supistuksia nytte, jotka tuntuu olevan kipeämpiä ku kävelee ja tonne alhaalle vihloo.. ja mulla tuli tänää tai siis jäi paperii ku kävin vessassa sellasta räkämäistä limaa tai no sellasii räkämäisii könttejä..

29.8.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

Meille syntyi tyttö tänään 29.8. klo 00:34. Vauva 3355g  ja 48cm :)

24h limatulpan irtoamisesta alkoi 28.8. aamulla kello 4:30 säännölliset ja kivuliaat supistukset 3-5min välein. En pystynyt odottamaan kotona kuin pari tuntia ja sairaalaassa oltiin seitsemältä. Synnytys kesti 20h, josta sairaalassa olin 18h. Höngin ilokaasun voimin avautumisvaiheen ekat 12h (7cm auki), jonka jälkeen sain epiduraalin. Ponnistusvaihe kesti vaan 20min siinä missä avautumisvaihe eteni tuskaisen hitaasti. En revennyt juuri ollenkaan ja jäi kyllä tosi hyvä mieli kaikesta, ja voin todella hyvin heti synnytyksen jälkeen :) 

Saatiin perhehuone ja täällä me nyt harjoitellaan vauva-arkea miehen kanssa. Mies aloitti samalla 2 viikon isyyslomansa. Luultavimmin perjantaina kotiudutaan!

Tsemppiä kaikille syyskuun odottajille, kyllä se hetki kohta kaikilla koittaa! Ja tsemppiä ja voimia tuleviin synnytyskoitoksiin :)

29.8.2012
Laurus2
Laurus2

Ipsu-rakas, en uskalla :D mut saa sen jälkee haudata! :D Mä tulisin mielelläni kävelees sun kaa, jos tosissaan asuisin lähempänä mut ku en asu :( mut aina sillon ku tullaa anopille käymää ni voidaa mennä vauvakävelyille vauvojen kanssa! :)

Mursumuru, miten mä oon aina kuvitellu et Tukholmassa ois just halpaa käydä parturissa? Ehkä tää on tätä turistin typeryyttä xD

Mullaki on ollu tota tunnottomuutta mut vaa vasemmassa kädessä ja se tulee vaa jos nukkuu sen päällä tai se on pään alla pitkään. Ja menee ravistelemalla ohi eikä kiusaa ku öisin. Me nukuttiin tuossa pojan kanssa sellaset puolentoista tunnin tehopäikkikset, nyt taas jaksaa. Se nippailu ja supistelu vähän rauhottu mut alko taas ku heräs ja ku nousin ni vihlas tosi häijysti tohon nivuseen et ihan piti hengitellä rauhallisesti et loppu se sattuminen.

29.8.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

On se hyvä jos mun kirjotuksista on huvia ees jolleki :D 

Eiks 10 oo vielä aika normaali noissa tulehdusarvoissa? Mut hyvä että ottavat säännöllisesti noita tulehdusarvoja ettei pääse pomppaamaan kovin korkealle. Onks toi 25e niinku edestakasin? meillä jos lähtee sairaalaan taksilla ni se on 90-100e keikka yhteensuuntaan! :S mut ei se kyllä oo kivaa maksaa ees tuota 25e. Ja junia menee niin huonosti sinne ja sit pitäs viel kävellä sinne sairaalaan ku se ei oo mitenkää lähellä rataa :D Mut oisko sulla jotakuta joka vois viedä sut sinne?

Äiti jo tossa soitti et seurataan iltaan asti tätä mun epäsäännöllistä supistelua ja lähetää sitte vaikka käymään sairaalassa. Nyt painontunteen lisäksi tuntuu vähän vihlovan tonne alakertaan, varsinki ku kävelee.. pyörryin just ku katoin parturien hiustenvärjäys ja leikkaus hintoja, ihan kauheita! :D ehkä mä meen vast ku saan äitiyspäivärahat, eli ens kuun alussa :D

29.8.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

Siis voi epäsäännölliset supparit! Viime yö ja nyt aamun ollu nyt noita supistuksia ja painontunnetta. Katon miten tää menee ja lähen näytille sitte. Ennen sitä taidan kuitenki mennä tekee kävelylenkin ja varaan parturista ajan! Kauan teil on menny, et epäsäännölliset supparit on muuttunu sännöllisiks? 

Mikähän on huopiksen tilanne? Ja Mursumuru, ihan hyvä vaa et seuraavat tilannetta :) Nii, ja toivotaan et mimmisiskon vauva on kääntyny ettei tartte alkaa kääntelee!

Keisarinna ja Mönkiäinen 38+1♥

29.8.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

Oi joi! Toivottavasti huopiksen synnytys nyt lähtis käyntiin! :) Paljon tsemppejä!

Ipsu ja Mursumuru, teillähän on ihan kauheen korkeet verenpaineet! 

Mulla on ollu tänää jotenki hirveen huono olo. Voi olla et se johtuu tästä flunssastakin mut jotenki syömisen jälkee on tullu ihan hirveen huono olo. Ja pari napakkaa ja kipeetä supparia tullu tänää vaikka en oo levänny kunnolla. Ja tänää vessassa ku kävin ni ensin paperii jäi ihan vähän sellasta limaa ja toisella kerralla oli housut ihan märät! Limailenko mä vaa muute vai alkaisko tuolla tapahtua jo jotain... tosin keräilen kannatusilmoituksia kotihoidontuen korottamisen puolesta ja huomenna kaks ihmistä tulis allekirjottamaan ni ihan varmana lähtee muuten synnytys käyntiin nyt yöllä! (ku eiks ne synnytykset yleensä lähe käyntii ku on suunnitellu jotain? :D) Ja ajattelin et menisin varaa parturista ajan et laittais tän tukan kuntoon ennen synnytystä ni sitte vois ihan rauhassa näyttää räjähtäneeltä :D 

Paljon supparituulia kaikille! Ja vielä kerran tsemppejä tosi paljon huopikselle!

28.8.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

No hip hei ja huopis sit lopulta pääsikin osastolle. Toivotaan et oian alkaa tapahtumaan. Sairaalassa turhaan makoilu kun on niin tylsä juttu :/ Tais auttaa noi huopiksen konstit jotakin... :D

Mulle tuli tänään postista aika sinne äippäpolille ja pääsen vasta ensviikon tiistaina näytille. Kauhian pitkälle menee tuo aika jos silloin vielä jotain kääntöhommia meinaavat jos tarvetta niin huhhuh... En tykkää :((((((((( Mä taas vaihteeks vetäsin pikkupäikkärit en yksinkertaisesti pysy hereillä ruuan jälkeen :D Mitä tästäkin vielä tulee... Heräsin viime yönä ja lakanat oli täynnä märkiä länttejä on noi tissit alkanut oikeen kunnolla vuotaan yöaikaan tosi kivaa! Mä lakkasin silloin viikko sitten käyttämästä sitä tukivyötä ja jotenkin oon selvinyt ilman. Sen jälkeen on tullut nuo ihanat sukkapuikkokivut tonne alakertaan. Kai se vauva sitten yrittää laskeutua alemmas tai jotain. Jännä nähä huomenna neuvolassa onko sf-mitta vielä kasonnu vai joko rauhottuu. Mä tossa muuten aloin jo vähän keräileen kamoja sairaalakassia varten on sitten jotenkin kivempi mieli et ei tarvi kiiruussa pakata jos lähtö tulee:)

28.8.2012
MiMMiSiSKO
MiMMiSiSKO

Tulin sen verran kotona vielä käymään, et auton toin. Nyt lähen osastolle makailemaan. Haluuvat minuu tarkkailla.. Lääkäri arvaili, et synnytys ois käynnistymässä, mut jos ei oo ni saatan päästä vielä jossain vaiheessa kotiin.

28.8.2012
huopis
huopis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...