perrrrrjantaihuoment​a! :)

Mitäs mammojen päivään kuuluu? :)

17.8.2012
riu
riu

Aamuva, jestus ku haukotuttaa.

Tuli vietyä esikko eskariin ja tultiinkii vauvan kanssa kotia. Eilen oli niin limanen ja rohiseva et sanoin hoitajalle et ei tulla tänään. Syötin vaaville aamupuuron ja sitten tuo olikii jo niin silmät ristissä et kysäsin onko väsyny ja haluuko nukkumaan ni napakat nyökäytykset tuli vastaukseksi ni lapsi sänkyyn pötkölleen ja hiljaa on ollu ny tunnin verran.

Iteki söin puuroo ja nyt on ihan kamala olo ku siitä pienestäki tuli niin ähky olo.

Mies lähti tänään töihin vasta vaille seittemän. Niillä on taas joku työpaikan äksönihärveli ja saunailtaa mut ilman viinaa. Musta kiva työpaikka ku järkkäilee tommosia menoja kohtuullisen usein mut siellä sit liikutaan ja ei juoda viinaksia. Mut mies tulee sit kotia vasta joskus illalla.

Pitäsköhän pötkähtää tähän sohvalle hetkeksi ennen ku tuo pieni tuolta herää. Repii niin mahottomasti leukaperiä.

17.8.2012
misukka
misukka

Meillä oli kans tos ku herättii ni jotai usvaa, ihan sumeena koko piha!

17.8.2012
Vauva2011
Vauva2011

meillä oli muuten aamulla sumua täälläpäin ihan hirveesti eli syksy on koittanut minulle :D ois niin tehny mieli mennä pihalle mutta ei voinu oikein.

ja viimeviikolla kun äitini oli menny 6een töihin niin oli ollu vaan 4 astetta lämmintä, huiii.

17.8.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta! Aurinkoinen päivä, ihanaa :) Neitille puurot syötetty ja kohta häät menneeki taas nukkumaan, saa ite touhottaa sillä aikaa.. Lähinnä pakkailua, isännys ku pääsee töistä suuntaa meidän perhe ystävien luokse etelä-suomeen :) -En malta odottaa! Rempseetä päivää mamat ;) !!

17.8.2012
Vauva2011
Vauva2011

meilläkin esikko nyppii kukkia, ja repii raakoja omenoita puusta, ja syö raakoja puutarhavattuja. sitten se laittaa aina kastelukannun täyteen isoja kiviä sun huomaamatta niin on hyvä lähtee kantamaan sitä kannua :D

17.8.2012
mustikka88
mustikka88

huomenta. no niin nyt se silmätulehdus tulee varmaan mullekin tai on jo, toinen silmä rähmii. laitoin tota vauvan lääkettä jos se siitä.

esikko oli hyvä, en muistanu nostaa koiran juomakuppia tiskipöydälle ettei hän kaada sitä niin oli sitten itse yrittäny laittaa kupin tiskipöydälle, sitä vettä oli sitten pöydällä ja matollakin. en ees tajunnu eka, mut sitten tajusin kun matto oli märkä :D

meillä on taas yöt ruvennu menee ilman lisäsyöttöä vauvalla. kyllä se pari kertaa herää yöllä ja itkasee mut nukahtaa samoin tein, onneksi.

voi että pitäs itekkin päästä ikeaan, ostella vähän sisustusjuttuja, ja valokuvakehyksiä kun ne on siellä niin halpoja.

17.8.2012
mustikka88
mustikka88

Mie oon ripotellut jo lapset maailmalle, jipii... Hiukan käy miestä kateeksi joka nukkuu ihan täysiään X) Mutta siis itekkii on kohta kammattava naama ja lähettävä. Voi kökkö. No pittää aatella vaan että illalla saan herkkua, niin ekä tässä mieli piristyy :D

Maaliskuu ihanko ootte ostoaikeissa? Onnea talojahtiin! :)

Huiskutin mitäs sie nyt opiskelitkaan? Miulla alkas vasta syyskuussa opinnot. Miusta se on ollu jotenkin ihan lomailua se koulunkäynti, koko päivä pois kotoa, välillä hyppytunteja ja päiväunia... Ainoo vaan on ne hiivatin tehtävät, kun miulla ei oikein ois aikaa niitä pakertaa iltaisin X) Siispä vaikka itellä oiskii lyhyempi päivä niin lapset on ollut ihan normisti päiväkodissa ja ite oon yrittänyt keretä tekemään kaikki kirjottamiset sillä välin :)

17.8.2012
riu
riu

Huomenta

Mä oon kohta viikon selvinny hengissä koulusta=DOn kyllä ollu rankka viikko,tullu itkettyä,mutta myös naurettua paljon..ehkä tämä koti+koulu yhdistelmä alkaa helpottamaan=)5-vuotias on vaan tyytyväinen kun en ole kotona,mutta kuopus on karjunu mulle joka päivä,että älä mene kouluun ja kun tulen on tosi kiukkuinen=/Lapset on siis isänsä kanssa vielä ja parin viikon päästä sitten päiväkotiin.Onneksi tuo opiskeluala tuntuu oikealata ja on mielenkiintoista ollut..on vaan ihan järkyttävän vaikea istua paikoillaan kun oon tottunut koko ajan touhuamaan=)

Nyt taas mentävä.

17.8.2012
huiskutin
huiskutin

Onpas harmaa aamu tännään, pöh. Onneks kuitenkii perjantai :) Tännää pittää käyvä kaupassa, on karkkipäivä ja isimies kun mennee yövuoroon niin mie ite voisin vähän vaikka herkutella kun lapset nukkuu... :D Suuret suunnitelmat siis :D Sitä ennen pittää kuitenkii taputella työpäivä. Melkein huvittaa. No onneks mie voin vielä tännää askarrella paskarrella :D

Mitäs muitten aamuun? Toivottavasti joku saa auringonpaistettakin tänään :)

17.8.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...