Onko kellään auttanut mikään raskauarville tarkoitettu voide?

Mulla ei oo arpii vielä tullu, mut haluisin jo ostaa jonkun rasvan :) Nyt oon rasvannu joka päivä perusvoiteella mut eihän se varmaa niiden tulemista estä kokonaa, ehkä vähän auttaa.. Nnii olis kiva kuulla onko jollai joku rasva toiminu arpiin ? :)

16.8.2012
AmandaVictoria
AmandaVictoria

no mä rasvasin paljon ja kalliillakin voiteilla mutta tuli silti jonkun verran, rasvasin pahaiten just mahan ja sinne ei tullu yhtään mut reisiin ja perseeseen tms minne en ensin tajunnu rasvata niin tulikin sit et en tiä auttoko mut veikkaan et ei oikeestaan et ihosta on kiinni sekin. mulla oli tosi pieni mahakin kyllä et siks ei kai tullu, mut vanhat housut ei mee vieläkään (vauva 8kk) et kilot tuli siis tasasesti kaikkialle 12kg.. voin tulla vaikka kertoon sit kun toista ruvetaan yrittään ja tuskin jaksan taas rasvata et tuliko arpia  ja oliko sit eroo x)

28.8.2012
AMP91
AMP91

Mä oon kans kuullu et noi body shopin butterit tehoaa!

17.8.2012
Vauva2011
Vauva2011

en tiedä seilasinko  ihan tuurilla, mutta mahaan  en  saanut yhtään  arpea kun kuorin nahkaa säännöllisesti kerta viikkoon, sekä ainasuihkussa karheella sienellä,   sitten  päivittäin öljysin, rasvasin jka käytin vielä  jotain cocoabutteria. sellaista kiillotusvahan  oloista:D

maha pysy kuosissa, perseenunohin  kokonaan,ja  sehänrepes.

16.8.2012
Blanco
Blanco

http://www.sinunapteekki.fi/catalog/ackd-easy-diet-slimming-cream-selluliittivoide-200-ml-p-4405.html

kokeile tuota voidetta. 

http://www.sinunapteekki.fi/catalog/ihonhoitotuotteet-mikroneulaus-c-33_243.html

Itse olen kokeillut tuota neulausta ja olen huomannut arpien vaalentuneen tässä parin kuukauden jälkeen. Rintoihin ja sisäreisiin mulle tuli arpia ja nyt arpia ei näy juuri ollenkaan. Tosin  en ole raskaana :D vaikka lasta yritetään saada alulle :)

16.8.2012
Lora91
Lora91
17-month-old baby

Kookosta sisältävät rasvat auttaa. Mulla oli aikoinaan joku purkki jotain en todella muista mitä tököttiä, helvetin kallis se oli ja toimi, mut nimi ei oo painunu mieleen. Ja sitä ei saanu enää mistään näiltä huudeilta ku se purkki loppu. :/ Mutta siis kookos on hyvä arville ja niiden ehkäisyyn. :)

16.8.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...