alamahassa muljahtelee ja joinain iltoina menkkajomotusta....

... muttai ei menkkoja. Poika on nyt 1v1kk ja juu menkkoja ei edelleenkään. O.O Testejä tehty, negatiivisia. Edelleenkään ei silti menkkoja kuulu.   Oon odotellut, että joskus 8kkn iäs alkais, kun muillakin imetyksen jälkeen menny se vajaa 3kk menkkojen alkamiseen... mutta ei. Raskaus ei tähän tilanteeseen mahdollinen, joten "toivon" että muljaukset yms on vain suolten järjetöntä venyttelyä :D :D

16.8.2012
Halitintti
Halitintti

pitää varmaan kysäistä asiasta terkkarilta, kun on pojan neuvola ens viikolla... on ollut kuitenkin kierukka suunnitelmissa, mutta sitäkään en oo laittanut, kun ei oo ensimmäisiä menkkojakaan vielä näkynyt. Kiertohan mulla on aina ollut vähän vinksinvonksin, mutta olishan se ihana tietää, että kaikki ok (eihän sitä tiedä jos vielä jonkun vuoden päästä haluaisi vielä pienen nyytin :) )

16.8.2012
Halitintti
Halitintti

sinällään mua ei haittaa, vaikka menkat pysyiskin vielä poissa, kun ei yritetä lasta tms, mutta onhan tää ihmettely ja hätäpaniikkitestien tekeminen ärsyttävää. -.-

16.8.2012
Halitintti
Halitintti

kyllähän tuo vaikuttais et yrittää menkkoja käynnistellä, mut pitäiskö sun kaiken varalta käydä lekurissa näytillä jos sulla onki joku hormoonihärö ja ne sais menkat käynnistettyä.

16.8.2012
misukka
misukka

ja tosiaan kerran havainnut, että kahtena pvänä tuli ihan minimaalista tuhruvuotoa, joka loppu... menkkajomotusta oli, muttei menkat alkanu. Ja testi oli silti negatiivinen.

16.8.2012
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...