Milloin on alkanu näkyy selvä raskausmaha? Tai vaatteet jääny pieniks? :)

Mä oon nyt 14vk ja farkut ei meinaa mahtuu, jos kumminki mahtuu nii paritunnin päästä alkaa vihloo kohdunkohalle vähänku olis pienet menkkakivut. Onkoha se normaalii tai vaarallista? Kannattaisko enää farkkui pitää? Ja oon kans huomannu et napa on pienentyny, millonkohan se tulee koholle? pulpahtaakse jossaivaihees vai tuleekse vaan hitaasti? Olis kiva kuulla muiden mielipiteit :) Kuin pitkällä ootte ja millasta on ollu? :)

14.8.2012
AmandaVictoria
AmandaVictoria

Niin ja navasta vielä. Minulla napa on pienentynyt ja esim. tiukan trikoopaidan läpi näyttää jo aavistuksen pullottavan... Viikkoja tosiaan vasta 17 ja toivon, ettei se tuon enempää ulos pompsahtaisi..

15.8.2012
jan13
jan13

Minulla ei viikolla 12 enää mahtunut korkeavyötäröiset housut lähinnä turvotuksen takia. Viikolla 14 alkoi normaalienkin housujen kanssa tehdä tiukkaa ja nyt kun viikkoja tulee juuri 17 täyteen, pitää juurikin hiuslenkki pujottaa napinläven ja napi ympäri, kun housut ei muuten mene kiinni. Muutamat sellaiset housut mulla on, joissa on kuminauhavyötärö, niin ne vielä menevät, jos lasken vyötärön mahan alle. Mut olen kyllä sen verran hoikka, että maha alkoi näkyä tosi aikaisessa vaiheessa ainakin tarkkasilmäisille... Muut naiset yleensä hoksaa, että olen raskaana, miehet vaan luulee, että olen lihonnut :D

15.8.2012
jan13
jan13

Mie en oo tän raskauden aikana käyttäny ollenkaa mammahousuja. Nyt rv35. Maha rupes kyl näkyy aika aikasin. Oon ostanu sellasii trikoohousuja mitä kotona paljo käytän ja sit miun farkut on aika matalia ni jää hyvästi mahan "alle", tosin nyt on jo farkkujen napin jatkeena hiuslenksu. Sellasii lyhyitä paitoja ei oo kyllä voinu pitkään aikaan käyttää. Eli vähä pitemmän mallisia yläosia käytän ja muutama on ihan raskaus-/imetyspaita. Napa ei ekan raskauden aikana ainakaa mulla noussu ulos, mut nyt näyttää kyllä et saattaa vaik pompsahtaa. Toivottavasti ei!

14.8.2012
huopis
huopis

Oon ostanu ekat mammahousut keväällä '11, muistaakseni sillon ei ollu enää lunta, eli olisko ollu jo maaliskuuta. Ja plussannu oon kuitenki 7.12.10 ja olin viikoilla 5+3 sillon, eli maaliskuulla oon ollu kyllä jo pitkällä, jossain rv 20 kieppeillä. Siihen asti meni normifarkut jalkaan, toki oon kollari-ihmisiä ja kaiket päivät koulussa kokkihousuissa niin ei ollu sinänsä ongelmia ton asian suhteen. :) Ja selvä, ventovieraan nähtävissä oleva maha oli joskus vasta rv 25 eteenpäin, siitähän se sitte yhtäkkiä kasvoki ja mummot kyseli ihan paniikissa kassalla että voi kauhia, joko se pian syntyy ja viikkoja oli ehkä hätinä 30 kasassa.. :D

Ja napa, mulla oli ihan sama napa koko raskausajan mitä muullonkin. :)

14.8.2012
RJ89
RJ89

miekin taisin vetästä mammahousuja jalkaan enenn vko 10... ko turposin niin mahdottomasti mahasta ja lantiosta. sen jälkeen ko turvotus laski joskus 15 viikoilla niin turhaa oli enää toivoakkaan että ois normi vaatteeet vielä menny :)

14.8.2012
imppuliina
imppuliina

siis vk 15 jäi ekat vaatteet pieniks!! :D

14.8.2012
AMP91
AMP91

no esikkoa odottaessa noin 25vk pienimmär lantiofarkut tms jäi pieniks ja noin vk 25 kaikki muutkin :D ihan yli 35 viikolla ei meinannut mahtua edes äitiysvaatteet vaikka sf mitta oli toosi pieni xD

14.8.2012
AMP91
AMP91

Mulla on huomenna eka neuvolakäynti toista odottaessa rv9 ja isoimmat omat housut menee vielä just ja just jalkaan kohta saa siirtyä mammahousuihin. Esikostakin sai siirtyä aika nopeasti muttei ihan näin nopeasti.

14.8.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Mä ajattelin et mul on alkanu maha kasvaa liian nopeesti mut ei varmaan ookkaa :)

14.8.2012
AmandaVictoria
AmandaVictoria

niin ja napa ei koskaan oo tullu mulla ulos, hyvin pintaan kylläkin ja tuntunu et repee kahtia

14.8.2012
misukka
misukka

esikosta en muista, kuopuksesta menin ekalle neukkukäynnille rv8 mammahousuissa :D

14.8.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...