Vaaleesta kalasta keitto?

Mitä vaaleita kaloja ootte käyttäny kalakeittoon? Mitkä ois sellasii mistä sais ruodot helposti pois, et vois tuo tyttöki turvallisesti syyvä? Haluisin tehä välillä muustaki ku lohesta keittoo, tai ainaki laittaa lohen lisäks jotain vaaleeta kalaa. Joo-o, jonki sortin kokkikoulun käyny, mut kyl noi aivot vuosien mittaan lahoaa näköjään....

13.8.2012
huopis
huopis

kaikki vaaleet kalat on aika ruotosia... No jos muikusta tekkee rantakalaa niin siinä ei ne ruodot niin haittaa :D Mie oon niin laiska että jos halluun ruodottoman niin mie meen ja pyydän sellaisen kalatiskiltä :D Kuhassa on tiet´ty vähemmän ruotoja, mutta miusta se on jotenkii liian hyvä kala keittoon :) Mutta ahven, hauki, matikka jne on aika ruotosia.

13.8.2012
riu
riu

Siis lohesta mie kyllä otan ne ruodot pois ihan raakana ennen keittoon nakkaamista :) Siitä saa helposti, ku on vaa ne kylkiruodot ja sit ne pystyruodotki on nii isoja et helppo nyppii. Mietin vaa, mikä vaalee kala ois yhtä helppo noitten ruotojen suhteen. Toki ahvenestaki saa ruodot pois, ku leikkaa sellasella viillolla sen ruotokohan pois.. Ja lohi on punanen kala :D Seistä en oikein tykkää. Meneehän se ehkä sen lohen seassa keitossa, mut miusta se on jotenki ällöö ja kovaa. Haluisin jotain tuoretta..

13.8.2012
huopis
huopis

osaan lukea :D sullahan luki lohi tossa. ahventa tai kuhaa.

13.8.2012
mustikka88
mustikka88

oho vaalea kala, en tiiä kuuluuko lohi sellaseen. voihan sen kalan keittää etukäteen ja nyppiä ruodot pois ja lisätä sitten keittoon.

13.8.2012
mustikka88
mustikka88

no meillä oli lapsena aina vaan pakasteseitistä kalakeittoa. mutta lohikeittoa voi tehä kun ostaa ruodottoman kalan lihatiskiltä.

13.8.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...