Talopaketeista...

Nyt kun tontti on löytynyt niin suositelkaapas jotain hyviä talopakettien valmistajia.

12.8.2012
Lintu4
Lintu4

Tietenkin teidän pitää tehdä niin kuin teidän tilanteeseen sopii. Mutta sen takiahan arkkitehtia juuri pyydetäänkin apuun, ettei tarvitse itse suunnitella! Arkkitehdille kerrotte kuinka monta makuuhuonetta tarvitsette / kuinka monta neliötä ajattelitte rakentaa ja sanallisesti selitätte mikä talossa on teille tärkeää: esim. haluatteko yksi- vai kaksikerroksisen talon, tuleeko teille takka ja sauna (sähkö- ja/vai puukiuas), avokeittiö vai kettiö omassa huoneessaan jne. Arkkitehdin tehtävä on selvitää mikä teille on tärkeää ja hän on se, joka kokoaa ajatukset paperille teidän unelmataloksi. Mutta tietenkin, jos valmistaloista löytyy sopiva valmis malli, niin se voi toimia aivan yhtä hyvin.

14.8.2012
jan13
jan13

Meille kyllä sopii ennemmin valmiiks suunniteltu, kun oon jo nyt ihan sekasin millasen haluaisin, niin en todellakaan osais ite suunnitella yhtään mitään!

13.8.2012
Lintu4
Lintu4

Meille valmistu viime syksynä kastellin valmistalopaketti, ja ollaan kyl oltu tosi tyytyväisiä! Talo rakennettiin pitkästä eli alusta loppuun paikan päällä eikä tullu mitää näitä valmis elementtejä niinku esim. älsvby taloilta tulee, jotka onki sit valmiiks homeessa, niinku aikasemmatki on jo sanonu ni sieltä ei missää nimessä kannata taloa ostaa! Jopa pankissa meille sanottii että sitä taloa he ei rahota. Kastelli on ilmeisesti tällä hetkellä suosituimpia talovalmistajia, suosittelen lämmöllä! :)

13.8.2012
Vauva2011
Vauva2011

Pyydä tarjous arkkitehdilta talon suunnittelusta. Kun talo on varta vasten tontille suunniteltu teidän tarpeita ajatellen, niin ei tule välttämättä yhtään sen kalliimmaksi kuin pakettitalo. Samalla saatte varmasti oman näköisen ja teille sopivan talon. Arkkitehdin piirustuksilta voi sitten pyytää tarjouksia rakennusfirmoilta tai talopakettifirmoilta elementeistä tai paikallarakentamisesta.

13.8.2012
jan13
jan13

jukkatalo tai kastelli. tosin en tiiä tekeekö kastelli valmis elementtejä. mutta itellä on pinttyny aivoihin että kastelli sen olla pitää. johtuisko siitä että isäni on rakentanu kastellitaloja parikyt vuotta. :)

mutta jukkatalolla on hinnat hyvät myös. ja talojen pohjaratkaisut järkeviä.

13.8.2012
mustikka88
mustikka88

Ja tietty ne kannattaa kiertää kaukaakin ois kiva kuulla.

12.8.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...