tulkitaampas nyt toinen toistemme unia:)

vietin pari tuntia viimeyönä miettien elämäni "painajaisia". viimeiset liki parikymmentä vuotta muistan nähneeni säännöllisesti kahta samaa teemaa  toistavia unia, joista puuttuu kuolemanpelko,mutta jotka etovuudellaan ja inhollaan ovat silti muodoltaan painajaisia. nyt jos selostan nämä kaksi toistuvaa unikuvaa teille,niin antakaa  te omat tulkintanne niistä ja vastavuoroisesti kertokaa omat mieltänne painavat unet:) uni 1: tästä unesta on nyt  parin vuoden mittainen  tauko,  mutta  historiaani  tuntien,  20v vatvonutta noin  neljästi vuodessa nähtyä unta ei  niin  vain ikuisesti mielikuvista poistetakkaan. tässä unessa menetän aina  hampaani.  ensin itsekontrollini, joko leukani kramppaavat siten, että puren hampaani  murusiksi, tai kirskutan hampaani  palasiksi,tai  hampaita harjaessani käsi alkaa hallitsemattomasti  raastamaan  noita leegoja tuhannen pimpin  palasiksi.  lopputulos onaina sama.olen kauhuissani hallitsemattomuudestani,ja siitä miten kaiken sen kramppaamisen keskellä syljeskelen hampaanpalasia suustani niin pitkään,kunnes jäljellä  ei ole murustakaan.  joskus joku kertoi tämän viittaamaan  pelkoon maskuliinisuuden menettämisestä.mutta WTF:D?? mitä maskuliinisuuden menettämisen pelkoavoi kuusivuotias tyttö käsitellä unissaan??   uni 2: siinä on aina joku uusi pienlentokone, helikopteri, vispila,katapultti tai huvipuiston laite johon pitää mennä. ja  aina jotain menee pieleen. se sinkoutuu ilmaan hallitsemattomasti  ja ilmassa kieppumisen jälkeen  alkaa vapaapudotus. tässä on  aina hassua se, etten tunne kuolemanpelkoa maahan  tippumisesta, vaan siitä ilmalennon aikana, että miten kuvottavatunneonkaan sisuskalujen pysymättömyys mukana. että jollen  kohta kuole  pelkoon korkeudenpaikankammosta, niin sitten sydän pysähtyy vain  siihen  inhottavan muljahtelevaan tunteeseen.   yöks. teidän  vuoronne.

12.8.2012
Blanco
Blanco

empä  ole koskaan ennustajalla käynyt. suurinta osaa pidän niin rahastushuijareina,että mie haluisin sellaisen kunnon todentuntuisen shown ainakin  niillä hinnoilla. sitten pelottaa jos ennustaja on niin tyhmä että menee ennustaan jotain  negatiivista,ja sitä  mie  en sit mielestä saiskaan vaikken siihen uskoiskaan. sit jos joku  suosittelee jotain sellaista, joka selkeästi keskittyisi asiakkaaseensa, tuijottelisi hämärässä kristallipalloon ja tulkitsisi  mulle jotain mielenkiintosia tarinoita vaikkapa niistä entisistäelämistä, niin sellaisen haluisin kyllä kokea kerran elämässä:) olisin valmis jopa  maksamaankin. mutta senpitää olla mystistä,jännää,  muttei pelottavaa.

17.8.2012
Blanco
Blanco

huh! kissantappounia:D

tuosta tulee jotnekin mieleen se sekopääjannu joka tappoi  kissan, tunki sen auton pakoputkeen ja vieläkö runkkasikin päälle.. ja sitten videopätkää mihkälie kiasmaan tms. oli kuulema taidetta. jep.

sie halitintti  vaistoat ympäristön tuskan, jostain syystä hahmotit sen nyt vain uni-kissana:)

16.8.2012
Blanco
Blanco

mä näin viime yönä aivan hirveää unta, jossa joku mies murhas kissan. En siis nähny tapahtumaa, mutta tunsin sisimmässäni sen tilanteen, kun se ukko (jostain syystä TODELLA raivostunut sille kissalle, joka pari minuuttia sitten oli vielä ihan rauhallisena istunut samassa tilassa kaukana koko tyypistä). En tiedä asuinko ite huoneessa. Katsoin tilannetta vähän niinkuin sivullisena.

Mies siis ryntäs huoneen toiseen päähän nappas kissan, jolloin kissan hännästä lähti pala ja ryntäs sitten väkivaltaisen oloisesti toiseen huoneeseen tms. Itse lähdin kauhuissani pois, ja en todellakaan pitäny tilanteesta.

KARMEA uni, enkä koskaan tuollaistakaan muista aiemmin nähneeni. :(Ja ei, mulla ei oo itellä kissaa. :)

16.8.2012
Halitintti
Halitintti

onpa hienoa kuulla etten ole ainot hampaitten putoamis-unia näkevä:D

marikan sota-unet on kyllä mielenkiintosia! joko siulla on  pahoja  patoutumia, tai sitten  tosissaan edellinen elämäsi on ollut sotilaselämää.  mie uskon vakaasti, että jos on entisiä elämiä takana, niin pakkohan niitten on jotenkin ihmisesti näyttävä. unista, pinttyneistä tavoista joihin ei löydy selityksiä, peloistaja mieltymyksistä jne. harva vain tiedostaa niitten olevan  peräisin sitten jostain:) kaverin  äiti rupesi kerran aamulla puhumaan ranskaa. oli unessa  nähnyt olleensa ranskalaisessa pikkukylässä, joka niin kotoisan tutulta oli vaikuttanut. aamulla osasi ranskankieliset nimitykset joillekkin entisajan koristeellisille  ikkunoille ja jotain muuta sellaista... hmm.. erikoisia yksityiskohtia, joita ei niin vain opiskella  erikseen, eikä ainakaan  tajuamatta  iskostu alitajuntaan mistään dokkareista  tms.  vitsit miekin haluisin mielenkiinnosta kuulla entiset elämäni, jos ei muuta niin viihdykkeeksi itselleni:)

entä näkeekö kukaan koskaan painajaisia jotka päättyy seksiin? mie oonjotenkin pitänyt itteeni kieroon kasvaneena, kun yksi vakiunistani perustuu aina  johonkin takaa-ajoon, jossa yritän juosta karkuun ja piiloutuamilloin miltäkin murhamieheltä,  murtovarkaalta tai9 muulta uhkaavalta mieheltä. pitkän ajon päätteeksi  jään aina kumminkin umpikujaan tai kompastun, ja ne saa miut kiinni. sitten hengenhädässä rupeankin yllättäen kauppaamaan itseäni  heille,  persettä hengestä tai muuta:D ja kuitenkin yritän tehä sen niin hienovarasesti jottei nää pahikset ite tajuis et yritän vain seksillä pitää itteni elossa. hah!

15.8.2012
Blanco
Blanco

Oon ite kuullu tuolle hampaiden menettämisunelle monta selitystä ja yleisin taitaa olla huoli tai pelko, suuria muutoksia elämässä. Mä nään aina stressaantuneena sellaisia unia ja ne on kyllä ihan kauheiita, aamulla on onnellinen et on leegot vielä suussa :)

14.8.2012
Mummy83
Mummy83

tipihii,  mie olen siis unieni  perusteella lintu, ole sie  kala:D

13.8.2012
Blanco
Blanco

tipihiin unen  perusteella voisin sanoa siun  tekevän asioita vaikeimman kautta:D

tai näin voisin kuvitella ihmisestä joka uimalla lähtee järvireissulle, ja ruppee vedessä leikkimään kuollutta;)

12.8.2012
Blanco
Blanco

riu, mie voisin  melkeimpä väittää sun  unettomuutta mielikuvituksen puutteeksi,  mutta sen verta kuin sua virtuaalisesti tunnen, se  ei pidä paikkansa xD

mie muistan vielä toissayön putoamisunestani sen, miten  tein pakkolaskun kuskittomasta koneesta keskelle new yorkin rannikkoa, ja  lilluin siinä pohjattomassa pimeässä vedessä kauhusta kankeena yrittäen  uida  jollekkin ponttoonille turvaan. valitettavasti vedessä lillui kaksi kappaletta jotain hemmetin sähköjohtoja,joita ei voinut kiertää,  joiden ali en uskaltanut sukeltaa, ja yli uidessa sotkeennuin niihin kiinni ja sain  sähköiskuja  toisensa perään. hyi.

12.8.2012
Blanco
Blanco

mie oon ihan tylsä ja väitän että eka uni johtuu siitä että sie narskutat hampaita unissas stressipäissäsi :D Toiseen en ees puutu :D

Mie nään tosi harvoin unia, muistan vuuessa ihan korkeinaan kymmenen unta vielä aamullakin. Siis oikeesti ihan korkeintaan :D

12.8.2012
riu
riu

up

12.8.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...