lauantai-iltaa :)

Mammat puuhailee kovasti jotain kun libbe on ihan hiljainen ? :) mä toipuilen eilisestä, oli ihan sairaan hauska ilta 3 kotiuduin kolmen tienoilla ja heräsin jo kasilta. Mä en ikinä krapulassa tai hummailuillan jälkeen nuku pitkään. Kympiltä nousin kyl vast ylös eikä onneks paha krapula ole ollu. Miehen siskon kans tehtiin tytön tukka pikkuleteille lisäkkeiden kans ja tuo on niiiin onnessaan ku on heiluva tukka et moshaa sen kans ihan koko ajan :D pienet elämänilot. Ja mä iloitsen et seurasvaan kuukauteen ei tarvi käydä yhtään kampaustaistoa! Niiiin luksusta! Mitään muuta ei olla tänään saatu aikaisrksi, miehen sisko lähti kotiin jo ku halus nähdä kaverinsa ennenku se lähtee lomalle kotiin. Ja huomiseks suunniteltiin jo ohjelmaa, Seikkailupuistossa on musapiknik, ni otetaan eväät mukaan, haetaan ainakij kummipoika mukaan ja ehkä jos 1v kummityttö suostuu tuleen, ni hänetki ni äiti saa siivota rauhassa ja treffataan sit toinen kummityttö isänsä kans paikan päällä. Eli lapsia huominen täynmä, tyttö innoissaan odottaa jo. Ens viikolla vois koittaa päästä kattoon se Madagaskar 3 leffa teatteriin, lies on ma ja ti vapaalla. Piti olla tänäänki, mut tekee sen sijaan 13h työpäivän..

11.8.2012
Mummy83
Mummy83

Iltaa :) Mie makasin piiiitkät unet kun olin eilen rimpsalla :) Miun sisko oli lasten kaa kotona, kun mies on sotimassa taas koko viikonlopun. Pienimmällä tenavalla oli tännään kuumetta, joten illalla mani lapsenlikka suunnitelmat uusiks ja miun sisko oli taas poikien kaa meillä kun mie olin tytön kaa balettigaalassa. Jesta että oli hieno gaala! Aivan upea, oisin voinu kahtoo vaikka toisen kerran heti perään! :)

Lohdutuksen sana miultakii, meijänkii poika on kasvattanut itselleen alkeelliset aivot eikä oo nyt 5 v ikäsenä ihan niin perässäkulettava ku aiemmin :D Että Sralla, siulla on vielä toivoa! :D

Mummy ota miut mukaan kahtomaan sitä madagaskaria :D Mie halluisin sen nähä, mutta tiiän että en nyt kuitenkaan eesty sitä kahtomaan. Pittää uotaa että se on dvd:nä :D

11.8.2012
riu
riu

Kyl se sralla siitä :) meen kummipoika oli kolme vuotiaaksi ihan levoton, se ei ollu paikallaan yhtään mut on nyt 4-5v välis rauhottunu sen verran et on jääny semmoinen päätön sekoilu pois niin niitten kans uskaltaa yksinki jotain touhuta :)

Mustikalle pikaista paranemista, toivottavasti ei paha flunssa iske. Ja toivottavasti metallin pojukaan ei oo kiperks tulossa et oli muuten vaan huono päivä ja nukkuis nyt kunnon yöunet et huominna olis jo pikkumiehelläki parempi mieli :) ja samoin toivottavasti nean pikkuinenkaa ei olis kiperksi tulossa :(

Emäntä, mä oon kans miettiny kolmekymppisiä jo, vaikka ne on vasta ens vappuna :) olis ihana mennä viroon kylpylämatkalle oikein hemmoteltavaksi, ne näyttis maksavan jotain 130e luokkaa muutamaksi päiväksi ja sisälsi jotain hoitojaki.

Mä seuraan keihäänheittoa ku on vissii ensimmäinen ja ainut laji, jossa finaalissa on meidän perheen kansallisuuksien edustajat :)

11.8.2012
Mummy83
Mummy83

käytiin saunomassa ja nyt kattomaan keihäskisaa :D

tehtiin hyvät ostokset tänään kun kaupungilla oli pihakirppis päivä. saatiin esikolle sukset 2e ja vauvalle ens kevääks tosi hyvät kengät 2e.

niin joo mulle nousi kuume, eilen alkoi kurkkukipu, ei pysty kunnolla puhumaan ja koko ajan sattuu ja kolottaa joka paikkaa. toivottavasti menis äkkiä ohi.

11.8.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...