olisko se huomenta?

Mikkäs teil on päivän suunnitelmat? Viikon vimppa työpäivä ja työkaverin vimppa työpäivä, snif. Mut ollaan illalla menos rimpsalle (vai miten se riu sanoo?), ensin syömään hyvin ja sen jälkeen hassuttelemaan johonki. Miehen sisko tulee lapsenvahdiksi ja on innoissaan menossa viikonlopun aikana jukuparkkiinki, mut en tiedä miten sitä ilkee alle 20c lämpötilois mihinkään vesipuistoon mennä.. mieski on huomisen vapaalla, en oo nähny sitä maanantain jälkeen muutaku nukkuvana sängyssä, ku on ollut vallan illassa. Muksaa perjantaita kaikille :)

10.8.2012
Mummy83
Mummy83

huuoohmenta! esikko heräs ekan kerran 24-01 ja oli hereillä 2 tuntia, sitten se heräs vähän yli 5 ja tässä ollaan samoilla silmillä. eikä naurata kyl yhtään. ja tappelu alkoi taas heti kun hain pikkusiskon mukaan touhuilemaan. on se esikko vaan niin mustis että. onneks tänään on perjantai ja mies voi hoitaa esikon yöunille. meillä kun mies ei laita esikkoa nukkumaan jos sillä on seuraavana päivänä töitä. ei sillä kestä hermo ollenkaan :(

eivät ole soittaneet vieläkään saanko töitä, tuskin. mutta ootellaan viel tää päivä.. laitoin eilen postiin hoitopaikkahakemukset, missä samalla esikon osa-aika päivähoitohakemus. toivottavasti sais paikan heti, ja tosta 100m päässä olevasta päiväkodista niin ei tarvis autolla viedä sitä sinne :D

10.8.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta

Täällä sai lapsia herätellä tosi pitkään, ennen ku nousivat ylös. Mut skidit on hoidossa ja meikällä aamiainen nenän alla.

Esikko valitteli et miksi pitää niin aikasin herätä ku väsyttää vielä ni totesin et mä tarjosin vaihtoehtoa mennä tarhaan vasta kympiltä et saa aamulla nukkua ja syödä aamupalan rauhassa kotona mut ei kelvannu joten ihan omasta tahdostaan joutuu heräämään seiskalta. Siihen vaan totes et jaah. Ja loppu urputus siihen.

Mulla olis varmaan imurointipäivä. Koivun siemeniä joka paikka täynnä ja murusia siellä ja täällä. Oon ollu laiska enkä oo jaksanu imuroida hetkeen. Suurimmat vaan harjalla käyny läpi. Hitsi ku alkaa olla kylmää ja kosteeta. Pitäsköhän käydä täräyttämässä pannuun tulet ja mökkiin lämmöt päälle. Eipä ole koko kesänä ollut lämpöjä talossa ja hiki on silti ollu. On täällä nytki 21 astetta sisällä mut kosteus alkaa käymään varpaisiin.

10.8.2012
misukka
misukka

Jup

10.8.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...