SE kesä kesti tasan 3vk

Juhannusperjantaista alkanut Urhon hyvä putki kesti melkolailla 3 viikkoa. Sen jälkeen on ollut 1 alkava korvatulehdus, joka hoidettiin kotona tipoin ja kipulääkkein. Tuosta 5 päivää, niin perheeseen rantautui toistamiseen enterorokko ja Urholla korkea kuume aiheutti 2 päivän todella vaikeat hengitysvaikeudet muiden rakkuloiden, vatsakivun ja ripulin lisäksi. Tuon jälkimaininkeina saatiin sitten taas ärhäkkä korvatulehdus, jota koitettiin viimeiseen asti hoitaa ilman antibioottia, mutta oli niin kivulias, että 30.7 jouduttiin kuuri aloittamaan. Zeclaria toinen sai ja ehkä kolme annosta meni alas asti, muut sylki ja oksensi, tarjosi miten tahansa. Korva onkin vaivannut siitä asti. Eilen heräsi sitten todella tukkoisena, keltaista räkää valuvana ja kuola suusta (näin kun on todella limainen). Yskimisen ja aivastelun aloitti myös. Viimeyön houraili korkeassa kuumeessa, uloshengitys vinkui ja valitti kipulääkkeistä huolimatta "aiaiaiai" :( Pidin yöllä pitkät tovit höyryssä ja otettiin suola jonka jälkeen poika oksensi kirkasta limaa pari desiä. Aloitin yöllä korvatipat, jospa ne tukossa olevat putket aiheutti taas niin kovan kivun. En voi käsittää miten paljon voi yhtäkkiä tulla lapseen limaa!!!!!Aamun suu ja nenä valui solkenaan, hengitys vinkui ja taidettiin ottaa 4 vento-spiraa ennenkuin rupesi helpottamaan. Mies pitää nyt ma ja ti saikkua, itse sitten keskiviikon, kun mies lähtee parin päivän leirille. Ja harmikseni huomasin kesken loman, että mulle oli suunniteltu päivävuoroja sovittujen yövuorojen tilalle!!!*argh* Kyllä meidän laitoksessa nämä hommat osataan. Jokatapauksessa, syksy tuli meille nyt kertarytinällä. Koko päivän olen odottanut keuhkolääkärin soittoa, saapi nähdä miten nyt linjaa hoidon ja tutkimukset.

6.8.2012
tyttö
tyttö

8 päivää tuon antibiootin lopetuksesta ja neljä päivää ilman ventoline-spiroja, 2 viimeisintä päivää poika ollut jopa hyvässäkin kunnossa ja tänään nousi kuume, alkoi kuolan valuminen ja ronina voimistui..Mies tuli justiinsa 3vrk harjotuksesta ja itse lähdin yövuoroon. Ihan taatusti on pojalla vaikea yö tulossa :/

Kun aamulla pääsen kotiin, mies lähtee samalla oven heilahduksella töihin..ihana arki.

19.8.2012
tyttö
tyttö

Jopas yllätti. Korvat olikin siistit, mutta keuhkot sensijaan hirveän kuuloiset.Crp oli 57, joten lääkäri ei sillä käynnillä vielä kuuria aloittanut, vaan limanpoisto ja ventoline-hoidolla mennään ja kontrollit serpistä huomenna.

Neljän pintaan soitti keuhkolääkäri ja kertoi, että kesäkuun imulimanäytteessä kasvoi kolmea eri bakteerikantaa (heinäkuun alussa joku muu lääkäri soitti ja sanoi, että tämä näyte oli puhdas!!!!!), eli kaikki ne joita vastaan pneumokokkirokotteen pitäisi antaa suojan (pneumokokki,moraxella ja uutena joku kolmas, en muista enää mikä). Päätti kesän ja tämänhetken tilanneraportin jälkeen, että nyt akuutisti 5 päivän kuuri antibioottia, joka vaikuttaa kehossa kuitenkin 2vk. Soitaa 3vk päästä ja arvotaan sitten lisää.

Se värekarvanäyte, joka otettiin 11/11 skopiassa oli epäonnistunut, siksi sitä ei oltu vastattu. Syksyn kuluessa otetaan uusi näyte :/

6.8.2012
tyttö
tyttö

ouh :( Ei käy kateeksi.

Kyllä soisi helpottavan tuon tilanteen.

6.8.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...