Lienee sopivin kategoria kyssärille :D

Tiiä sitte minne tämä ois pitäny työntää, mutta olennaisesti äitiin liittyvä asia ja kymysys. Ni missä vaiheessa uskaltaa synnytyksen jälkeen alkaa puuhailun? Tikkejä tuli, en tiiä tarkallee minne ja montako mut ei ne enää ainakaa kipeät ole, semmoset itestää sulavat systeemit ja parissa viikossa kai ne pitäis kadota. Onkos ne miten herkkiä repeämään? Viikon päivät ne on nyt parannellu itteesä ja halut alkaa olee ku pupujussilla, mut ei tiiä uskaltaako tehä mitään ettei ne sitte vahingossa pääse repeämään. Voiko normaalista tai vähän "hellemmästä" seksistä olla vaaraa? Neuvolassa ne suositteli odottaa lääkärin jälkitarkastusta, se on joskus kahen kuukauden päässä, ni en ajatellut itteeni ja miestä sinne asti kiduttaa :-)))

6.8.2012
sasme
sasme
3 years, 7-month-old toddler

Joo siis tikit oli itsestään sulavat n. kahdessa viikossa, ainakin niin se hoitaja sano ja ei mulle tullu ku 6tikkiä, ei syviä tikkejä ollenkaan. Tuntuu ainakin parantuneen; tolskattu on ja hyvin on kestäny eikä ole kipuillut tahi muuta:D Jälkivuotokin on ollu vähästä ja itseasiassa melkeen loppu vaikka on menny pari viikkoa synnytyksestä.

Mä kyllä kans nyt tän oman kokemuksen jälkeen uskoisin juurikin tuohon yksilölliseen paranemiseen ja siihen että touhuupa sitte viikon tai kuukauden jälkeen ni sen tekee sitte ku itestä siltä tuntuu, ja tietenkin kipu on aina varottava merkki siitä et jos tekee jotain sellasta mikä kannattaa jättää väliin:)

Voihan sitä muutakin joo, kyllä me lellitään ja rapsutellaan toisiamme ja pidetään muutenkin hyvänä, sanoin ja teoin, mut onhan se seksi nyt vaan yberkivaa ni kyllä sitä on kiva harrastella;)!

14.8.2012
sasme
sasme

En tiiä, kyllä mä ite ainakin ymmärsin kun oman tekstini uudelleen luin että ihan tosta seksistä ja tikkien repeämisestä kirjoitin. Kallikali veti taas ihan asian viereen...

Kyllä mullaki tosiaan repsahti tosta ulkopinnalta pari tikkiä auki ja nätisti meni umpeen.

Mutta tosiaan kun niitä tikkejä on useammassa kerroksessa niin ei mun mielestä ole kyllä järkeä tuoreeltaan alkaa niitä repimään seksin takia.

Se on ihan eri asia tottakai jos ne muuten repiää ja eihän sillon kukaan kieroon katso.

Voi herran...sanonko mikä kele kun pitää aina ymmärtää väärin..jos ei muuten niin vaikka tahallaan..

7.8.2012
iputin
iputin

Ei muuten aina automaattisesti tikit oo sen 2 viikossa sulavia. Itselleni päädyttiin laittaan 4 viikon sulamisajalla olevat. Et jos alottajakaan ei ole aivan varma sulamisajasta...

Joo kyllähän sen tuntee jos ei vielä oo soveliasta, sen verran kipiää käy. Ja kannattaa siinä vaiheessa miettiä että antaako tikkausten aueta ja muistoksi jää irvistävä pipari. Kyllähän ne nauraa pihalle lekurista jos menee valittamaan että piparin tikit räjähti ja nyt se irvistää, tarttis tehdä jotain.

6.8.2012
iputin
iputin

Mä taisin odottaa jälkivuodon loppumiseen ennen kun haarovälini ukolle avasin.. :D Mun mielestä on vaan jotenkin todella oksettavaa ajatella veristä seksiä. :D Hyh. Mutta kukin tavallaan. Ja siksi toisekseen mulla oli paikat niin pahasti turvonnu oikeestaan sen koko kk mitä jälkivuoto kesti, että tuskimpa sinne olis mitään sopinutkaan.. ;b

6.8.2012
RJ89
RJ89

Ihan oman fiiliksen mukaan. Kyllä sä huomaat jos alkaa tikit repeilee. Kyllä se sen verran tuntuu. Itseäsi kuunnellen vaan meette.

Limakalvot voi olla kuivat alkuun eli liukkaria kehiin.

Toi jälkitarkastusohje on lähinnä siksi että jälkivuoto ehtisi loppua ja tietty lääkäri pääsis kattoo et paikt on kunnossa.

6.8.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...