9 kk, ruokailuista?

meillä tää kohta 9-kuinen ja yksipuolista ruokaa vaan saanut eli pilttiä. 2v esikko vie kaiken huomion niin en ole muistanut tai kerennyt miettiä mitä kaikkea vauva voisi syödä jo. eli virkistäkää minun muistia! mitä kaikkee sormiruokaa ootte antanu? entä nää riisikakut ym. mitä kaikkee? entä juomat, nokkiksesta vai tuttipullosta? joko ootte jugurtteja antanu? pää on ihan tyhjä. vauva jää kyllä niin pahasti isosiskonsa varjoon ettei mitään rajaa. pitäs varmaan miehen kanssa sopia joitakin järjestelyjä että kerkeis huomioimaan myös pienemmän. se kun ei yhtäaikaa oikein onnistu esikon kanssa on niin temperamenttinen ja mustasukkainen.

6.8.2012
mustikka88
mustikka88

ei alle vuosikkaalle lisättyä suolaa. Ja sitten vuosikkaanakin pitää varoa piilosuolaa että esim. nakkia voi antaa tyyliin kerran viikkoon jne. Meillä ei ole kyllä koskaan laskettu, et syö sillon ku syö ku ei meillä nakkeja kuitenkaan jatkuvasti ole.

6.8.2012
misukka
misukka

mites ne suolasuositukset ruoassa?

6.8.2012
mustikka88
mustikka88

leipää, omenaa, banaania, viinirypäleitä pilkottuna, marjoja on ihana antaa tähän vuodenaikaan.

ihan normaalijugu ois kai hyvä alotella vasta 10kk iässä ku niitä muitaki hapanmaitotuotteita.

Meillä tää kakkonen alko juoda ensimukista 6kk iässä. Nokkiksesta vasta reilu vuosikkaana. Mukista on kans annettu muutamia kertoja kokeilla mut tuppaa kippaamaan päällensä. ikää nyt 1v4kk

6.8.2012
misukka
misukka

....

6.8.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...