Ihonhoito vinkkejä tänne!

Raskaus ja imetys takana ja kasvojen iho tuntuu ja näyttää kauhealta. T-alue kiiltää ja koko kasvot on jotenkin harmaat ja läikikkäät, ihohuokoset ovat isot jne...olisko teillä jakaa jotain halpoja ihonhoito vinkkejä, iho kaipaisi ehkä kosteutta ja puhdistustakin. Rahaa ei ole kuitenkaan käydä hintavilla kosmetologeilla jne..kuorintavoidetta on käytössä, muttei siitä tunnu olevan apua..jakakaa vinkkejä :)

4.8.2012
mössykäs
mössykäs

Itse teen ajoittain kunnon kasvohoidon. Ensin höyrytän ihohuokoset auki kuumentamalla kattilassa vettä kiehuvaksi ja sitten pidän kasvoja siinä höyryssä 10-15min. Tämän jälkeen teen kuorinnan joko kuorinta-aineella, suolalla tai sokerilla. Suola tappaa bakteereja mutta saattaa kirvellä. Kuorinnan jälkeen kasvonaamio johon käytän yleensä savinaamiota. Lopuksi pyyhin kasvot kasvoveteen kostutetulla vanulapulla, levitän pyörivin liikkein kosteusvoiteen ja teen vielä pienen kasvohieronnan taputtelemalla sormenpäillä kevyesti kasvot kauttaaltaan, tämä lisää verenkiertoa kasvoissa. Olen myös huomannut että säännöllinen liikunta auttaa ihon kunnossa pitämisessä.

4.8.2012
Tigru
Tigru

mulla on sama ongelma ja ostin tommosta garnierin 3 in 1 kasvohoito ainetta. ei kovin kallis ole ku sitä voi käyttää ihan päivittäin pesuun ja kerta viikkoon tehä naamion. mulla ainaski autto eikä menny ees iho kuivaks vaikka aika herkkä on aina ollut. tuo kyseinen aine syväpuhdistaa ja kosteuttaa. ekat kerrat ehkä hiukan kirvelti mutta ei kuiteskaa menny pahemmaks :) hyvin on auttanut

4.8.2012
majezki
majezki
16-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...