eik kukaan oo aloittanu lörppää? :)

Mul on pizza uunissa ja sen aikaa löpötellä. Tulee tuhtu pizza ku nakkasin pellilliseen 700g jauhelihaa :/ no, ei tarvi syödä isoja paloja. Mitäs työ ootte puuhaillu tänään ku kukaan oo ehtiny lörpötteleen? Mulla eka vajaa työviikkko takana :) nyttarttee ennalta katsoa parit osoitteet et löydetäön huomenna oikeaan kirkkoon, oikeaan vastaanottoon ja oikeaan hotelliin yöksi :) sit pitäis googlata korttiin joku runo ja tsekats juhlavaatteet et ne on ok. Hyvä silleen tänään, ku ne ehdi kuivuu jos joutuu peseen.. Ei tälle iltaa muuta, mieski toivottavasti pääsis ajois kotiin. Sen on pitäny päästä 20 joka ilta tällä viikolla ja olisko tiistaina päässy, eilen se oli vielä puolenyön jälkeenki töis, lopettivat vissiin yhdeltä. Ja muina iltoina on ollu 22-23 asti. Mut onpahan vapaa viikonloppu tiedossa :)

3.8.2012
Mummy83
Mummy83

Joo mä valmistuin 2008 mutta lapsensaannin jälkeen ettei sitäkää voi käyttää tekosyynä ;)

Joo häät olis tiedossa huomenna :) miehen kaveri astelee alttarille. Just mietin et ei olla häissä oltukaan Suomessa kertakaan yhdessä, mut miehen kotimaassa kyllä kerran :) mun naimisis olevat kaverit on kaikki menny ristiäisten yhteydes ja yksissä oon ollu mukana mut neki oli joku 10v sitten. Muut lähiaikoina naineet on menny ihan vaan perheen läsnäollessa.

Ja miehen kaverit vaan eroaa parisuhteistaanki, paitsi nyt tämä tapaus :)

3.8.2012
Mummy83
Mummy83

en mie muista mikä kirja se oli, joku ihan totaalinen hömppä :D Tais olla joku cathy Kellyn romsku :D

Ja mikäs vuosi sie valmistuitkaan??? Miusta on jommonen saavutus että se mekko ylipäätään menee päälle! :D Eli työ ootte huomenna menossa joihhinkii häihin? :)

3.8.2012
riu
riu

Mul on kouluvihot täynnä piirroksia ja kaavioita ja sit niitä ranskiksia :) sit ku en jaksa pitkästi kirjotella, ni teen semmoisia muistiinpanoja et ne joo käy järkeen niinkauan ku on pieni muistikuva siitä mihin se vois viitata :) ja sillä tekohetkellä ne käy tosi hyvin järkeen mut jälkikäteen tai muiden silmille se on vähän niinku wtf.. :) isommis tehtävis mä harrastan mind mappeja :)

Hitsit et riun päivä kuullostaa kivalta. Mitäs kirjaa luit? Mulla on työn alla William S Burroughsin Hämy. En tiennykkää et se on jatko-osa Nistille. :)

Sralla on ollu ahkera tänään, sopiiki nostaa jalat ylös.

Mua vähän arvelluttaa et meneekö mun juhlamekko kiinni. Ei sillä, se ei oo ainoo vaihtoehto mut se on semmoinen ku sain mutsilta valmistujaislahjaksi vaikken juhlinu edes niitä, ni se ei oo kertaakaan ollu käytössä, ku ei oo ollu niin hienoja juhlia. Nyt ku kerranki olis, ni mä oon rinnanympäryksestä ehkä kasvanu sen verran ettei se vältsysti mee. Viimeks muistaakseni sain sen ite kii, mut nyt en saanu. No, onneks on toinenki mekko mikä menee :)

3.8.2012
Mummy83
Mummy83

Miekii tykkään kirjottaa vihkoon miitä muistiinpanoja, kaikki isommat tehtävätkii kirjoitan yleensä ranskalaisilla viivoilla kaikki ajatukset paperille, ennen ku käyn kirjottamaan koneella. Mie oon varmaan vaan sen verran vanhanaikanen... :D

Tännää ei oo koneelle kamalasti joutanut, on ollu katsos kiire otta rennosti :D Aamulla vein pojat hoitoon, luin yhen kirjan, otin pienet tirsat ja sitte käytiin harrastamassa maakuntamatkailua :D Kävin kaverin luona, hain pojat, käytiin kaupassa ja syötiin epäterveellisesti. Isimies on yövuorossa ja lapset on jo sängyssä... Koitti äiti oma aika, taas :D Ihan älyttömän kiva päivä! JOtenkii tosi rentoutunut olo, missään vaiheessa ei oo ollu kiire mihinkään ja oon saanu olla aivot nollilla. Mahtavuutta :D

3.8.2012
riu
riu

Heh jonna, mä mietiskelin että mun tarttis kans hommata koulutarvikkeita ja samasn syssyyn mietin et saakohan nykyjään pitäö jo läppäreitä, olis paaasljon mukavampi ottaa miniläppis laukkuun ja näpytellä muistiinpanoja wordillä ku sutata kynillä vihkoja.. täytyy pitää peukkuja ;)

Kateekskäy sun lenkkeilyvuoroaki, mulla olis ihan lenkkifiilis, mut täytyy tyytyä pomppii trampoliinilla ku tyttö meneenukkumaan :)

Wanhakurppa, sua ei käy kateeks yhtään, mutta ihanaa ku teet kaverille palveluksen :)

3.8.2012
Mummy83
Mummy83

Hiioppia

3.8.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...