huomenta!

en ois kyllä ollu ollenkaa valmis vielä heräämää mut pakkohan se oli ku ei ukko tehny elettäkää noustakseen.. katsotaan nyt sitte patee pojan kans aamun viihteeks ja mä juon kahvia.. keli on surkee mut sitähän se lupas :/ koko viikonlopun yli sataa ni ei päästä kyllä kummosia ulkohommia ja -leikkejä tekemään.. mitäs muut mammat, joko ollaa hereillä.. nyt ei ajatus kulje ni jatkan kunhan saan kofeiinia koneesee riittävän määrän :)

3.8.2012
ninnup
ninnup

minusta ois ihana ajella nurmikkoa, mutta oon niin herkkä sille hajuille että en voi ajaa nurmikkoa. menen ihan tukkoon heti.

mutta ehkä jos en ois ''allerginen'' niin en ajais siltikään :D paitsi sillä porukoiden päältä ajettavalla ois kiva hurruutella :D

3.8.2012
mustikka88
mustikka88

noni.. huutelin fb:ssä höyrypesuria ni siskolla näkyki olevan.. mennään siis iltapäivällä kyläreissulle, saa pojat vähän samalla leikkiä siellä kimpassa..

jos sais tän siivouksen loppuu ni hyvillä mielin voi sitte lähtä.. viikonloppuna jos hurruuttelis höyrypesurilla ja kattoo minkälainen jälki tulee jos alkuviikosta joku päivä ois poutaa ni siivoisin auton ja yrittäsin ne penkit pestä samalla ku on entisen omistajan jäljiltä tahroja takapenkillä.. pitäskö siihe jotai ainetta olla kans et sais mahdollisimman puhtaaks? ei nyt tarvii täysin tahraton olla mut jos nyt ees vähä haalenis ni ei ärsyttäs nii kovasti :D

3.8.2012
ninnup
ninnup

hahaa sainpas esikon nopeesti unille :D löysin torilta klaffilipaston mikä ois just hyvä ja hyvän hintanen, nyt oottelen vastausta myyjältä ja äiteeni sanoi että voidaan hakea se jos se on vielä myynnissä :D mä saan siihen kaikki askartelutarvikkeet tosi hyvin ja sinne mahtuu vielä läppärikin sisään. KÄTEVÄÄ! toivotaan nyt että se vastaa se myyjä äkkiä.

3.8.2012
mustikka88
mustikka88

ja mein metsämansikka-aika alkaa vedellä viimesiään.. olleet jo parit viikot tässä pohjois-savossa :D

3.8.2012
ninnup
ninnup

joo, luonnonvatuista ei oo hajua ku meillä on vaa pari puskaa metänlaidassa eikä nekää kovin paljoo taida marjaa tehdä, pystyynkuolleita mut mitä on viljelijöiden tiedotteita lukenu ni tässä meillä on just nyt vattukausi parhaimmillaa ja hinta on laskenu huimasti, puolittunu kahden viikon sisään.. meinas nuo sateet viivästyttää mut sen verra oli poutaa välissä et kerkesivät kypsyä..
punaviinimarjat on ollu jo toista viikkoo ja mustat on nyt mustia.. ainaki täs meidän pihassa, etupihalla on jo hyvin mustaa, takapihalla vähempi mut takapihan puskat onki puiden varjossa et ne kypsyy hitaammin..

uhhuh, poika unille, oli väsyny kyllä.. ihmekös tuo ku klo 6 ylös ja hirvee riehuminen ja herjastelu koko aamun taas.. mun siivous alkaa olla noita tasoja ja pölyjä vailla valmis, just pesasin vessat.. tosin tiskipöytä on tässä ajassa täyttyny uudellee mut onneks kone jo lopetti ni voi kohta täytellä ni saa taas tyhjän siistin pöydän

3.8.2012
ninnup
ninnup

me asutaan keski-suomessa ja vatut on vielä pääasiassa vihreitä, joitain punasia on siellä täällä. metsämansikoita on nyt vasta.

3.8.2012
mustikka88
mustikka88

eikö tuosta menis vielä n. kuukaus? miten mulla on semmonen muistikuva että koulut on ollu jo parit viikot ennenku saa hyvää hillaa torilta täällä päin.. et menis tonne elo-syyskuun vaihteesee, nyt on vadelma ja herukat vissii parhaimmillaa ja hillat tulis siitä perästä.. pitäs niitä vattuja käydä kyllä kohta viljelijältä hakemassa mutta ku tili on kuivilla :/ jäänköhän taas ilman..

ahhah, tulipas reipas olo :D joka päivä mä yritän tän keittiön siivota ja pahimmat sotkut raivata ja viikkosiivuu sitte kerran viikossa, sillo imuroidaa koko mökki ja pestää vessat ja lattiat ja semmoset mitä ei normipäivänä kerkee tehdä..

nyt onki imuroitu ja pyykkikone rallatti valmiuttaan tuossa, vielä ois ne vessat, tasot ja pölyjen pyyhkintä.. lattioita en jaksa koko mökistä pestä, keittiön saatan huitasta mut viime viikolla pesin joka nurkan ja listat kävin kaikki mahdolliset läpi ni ei kai ne nii köhnässä vielä oo ku ruokailut tapahtuu kaikki keittiössä ni ei varsinaisesti tahroja ole..
poika rupes ottaa pyykkiä koneesta korii :D yliaktiivinen apuri

3.8.2012
ninnup
ninnup

huomenta! täälläkin tänään rahapäivä niin iso nippu laskuja tuli maksettua. esikko heräs jo vähän yli 6. ja vauvakin tuolla kukkunu jo pitkään, pitään varmaan hakea se kohta.

tänään täytyy soitella päiväkotijuttuja, että minne sais lapset jos saan töitä syyskuun alusta. jänskää, ens viikolla saa tietää.

illalla mennään sitten kattomaan rallia, otetaan lapset rinkkoihin ja pätkälle :) esikko päristelee tuolla kun kuuntelen ralliradioo tässä samalla.

pitäs keksiä kummitytölle 3v. lahja, mitkä ois semmosia huippujuttuja ton ikäsille????????

3.8.2012
mustikka88
mustikka88

uhhu.. nyt on aamuhommat hoidettu.. ei oikee meinannu pojalle puuro maistua, muutama lusikallinen ja muutama lusikallinen jugua päälle, kohta kiukkuaa nälkäänsä sitte..

siis ihan uskomatonta ohjelmaa tulee pikkukakkosessa.. jäätelön sulamista oli tuossa..

mun pitäs päivänä jonain leikata pojan tukka.. aika hauska ku toisella puolella on pörrö ja kihara ja toinen puoli ihan silee ja suora :D ja korvien päällä tuommosen sojokit XD

kohta pitäs rueta tekee viikkosiivousta, sen päätin että on päivän ohjelmassa ku katselin hetken ympärilleni mutta ensi pitää kyllä syödä jotain ku kurisee maha jo ihan hulluna.. jahha se alkaa pikkujätkä villiintymää, pitää viedä kone turvaa ja alkaa syömää et jaksaa..

3.8.2012
ninnup
ninnup

...

3.8.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...