Päivääpä päivää! :)

Mitäs tänne? :) Me oltiin eilen siel Tampereella... Harmi vaan et mul oli törkee päänsärky ja ehin viel ruokamyrkytyksenki saada ku ennen keikkaa käytii wingsei syömässä. Mut mitäpä pienistä. :D Keikka oli siis aivan mielettömän paljon parempi ku syksyl Tukholmassa, jollon oli äänentoisto ihan retuperällä. Ja lämppärinäki toimi Poets of the fal, josta tykkään hurjana. Ajeltii yöllä kotio, tai siis heilalle jäin yöks et sain aamul nukkuu vähän pidempää. Nyt tarttis suihkuu kipasta viel ennen töitä. Pääsenki tällä viikol täysille viikkotunneille; 42h. :)

2.8.2012
Sralla
Sralla

no niin heti meni ilta pilalle kun tänne tulin, nimittäin srallan takia, oon niin kade että pääsit sinne keikalle!!

ens viikolla saan tietää saanko töitä loppuvuodeks. tuskin. :D

2.8.2012
mustikka88
mustikka88

Mä oottelen miestä kotiin,se saa viedä katraan ulos että saan pakata rauhassa,huomenna pitäs taas tuonne Länteen ajella..ralleja pakoon=DEilen pyörähdin kaupungilla ja kyllä tämä on

ihan eri kuin eri kaupunki rallien aikaan,niin hyvässä kuin pahassa=D

Tänään käytiin ostamassa syksyksi kaikkea poikien kanssa,äiti sai uuden laukun kouluun ja kyniä ja vihkoja.Koululaisillekkin ostettiin tarvikkeita kouluun ja tuo 9-vuotias sai uusia farkkuja kun on TAAS kaikissa housuissa lahkeet lyhyet=)Ja meillä on taas hukkunut kesän aikana iso kasa lapioita,vaikka aina ne muka kerätään ja nimet on,mutta paljon käyty eri puistoissa,rannoilla yms niin jääny matkalle..cittarista sit ostettiin kasa tarjouslapioita..jospa ne säilyis ensi vuoteen asti=)

2.8.2012
huiskutin
huiskutin

Meil on aika pitkä tasottumisjakso. :) Ei tän kesän aikana oo menny ku kerran mulla tunnit alle 30, mut se onki niitä talven rauhallisia jaksoja varte varmaan niin pieneksi laitettu. Eli mulla näkyy olevan tasottumisjaksoa jälel 3 viikkoa, ja jäljellä olevat työtunnit on miinusmerkkinen jo nyt. :D

2.8.2012
Sralla
Sralla

PuhOuu: Soita uudelleen ko. päiväkotiin. Jos siellä ei ole johtaja paikalla, niin yleensä varajohtaja on, tai muu työntekijä, joka osaa tuossa asiassa neuvoa.

Päiväkodit palailee kesän jälkeen arkirytmiin nyt.

2.8.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

päivää..

hyvät tunnit sralla, mikä teillä on tasottumisjakso? mulla oli itellä 30h/vko ja 4 viikon tasotus ni se kyllä sit yleensä tasottuki sen neljän viikon aikana et joku viikko oliki vaa 15h jos muut hipo pilviä.. kivojahan ne sit on keposetki viikot mut joskus itteeni ärsytti ku palkka tuli 2 viikon välein ni se toinen palkka oli aina huimasti pienempi ton keposen viikon takia :/ 4 viikon palkassa ei ois niin paljoo puristanu mut aina sattu joku iso lasku tohon pieneen palkkaan :D joku karman laki vissii..

mä oottelen et pikkujätkä herää... on nukkunu aika komiasti nyt vissii 3h :O
neuloin tossa välissä ja kävin kuistia siivoomassa mut en oo kyllä ihmeitä saanu aikaseks, pyykin pesua ois sietäny harrastaa mut en jaksas millää.. kai sen vois pyörimää laittaa jos ukko laittas kuivaan mutta epäilen sitäkin kyllä..

ukko piti jo passittaa sipulin haku reissulle.. harvinaisen ärsyttävää ku noissa kuopion isoissa kaupoissa on nii säälittävän mätä hevi että ei saa siltä osastolta kyllä kaikkee tarpeellista mukaansa :/ täytyy sit erikseen pienestä kaupasta käydä sipulit ja potut sun muut hakemassa.. jos tekis perunaa ja makkarakastiketta tänään..

2.8.2012
ninnup
ninnup

Mun sopparissa lukee 25h/viikko. :D Et siihen nähen on hyvät tunnit tällä viikkoo. :) Ja oli todellakin hintansa väärti. :) Eihän se nyt tuntunu maksaneen muutako bensat ja lapsenvahin, kerran on jo 9kk sitte maksettu liput. :)

Muse on kuulema ihan huippuhyvä livebändi, joten kyllä mieki oottaisin! :D

Kyllä se hoidon alotus menee varmasti hienosti emmma. :) Meilläki poika jo ilmottelee vapaapäivinäki meneväsä tarhaa. :D

2.8.2012
Sralla
Sralla

Päiviä. Meillä on kohta välipala-aika. Vauvan unien aikana käytiin taas yks puhelinhaastattelu. Toivottavasti se nyt poikisi työpaikan vaikka mun osaamisalueeni onkin ehkä hiukka vajavainen tuohon haettuun. Mut ei huonosti ku 7 haastateltiin puhelimitse ja kuulemma 49 hakijaa. Nyt mammat peukut pystyyn!

Tälle päivälle ei suuria suunnitelmia. Jos sitä ottaisi kevyen välipalan ja veisi lapset temmeltämään hernepuskaan.

2.8.2012
misukka
misukka

emmma tosi kiva "nähä" sinnuu pitkästä aikaa :) Mihinkäs kouluun sie menitkään?

PuhOuu ettei ois se johtaja lomalla?

2.8.2012
riu
riu

voi juku, mie oon vähän kade tuosta keikasta! Oli siis täysin hintansa väärti? :)

Onkos siulla tarkotus olla mimmoset viikkotunnit? Tosin tuossahan on jo enemmänkii :D Oot ollu ahkera, en muuta sano :) Miullkakii on tunteja jemelissä, aion käyttää ne sitte elokuussa puhtaasti lomailuun :D Näistä pömpelipäivistä tullee joka kerta ainakii tunti ekstraa ja miulla näitä on ollu joku kymmenkunta. Että taijan kaksi rokulipäivää pittää sitten tuonnempana :D

Miun varpaita palentaa, nälättää, tylsistyttää ja hitottaa, muuten oikein kiva päivä :D

2.8.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...