pää pelaa:D

alkuvuodesta kevääseen vaivannut mikä-se-nyt-onkaan on helpottanut selkiästi kesäksi,ja kuluneet 6vkoa oon  ollut kuin liki uudestisyntynyt:) tuskimpa se ÄO on tästä yhtään kohonnut, mutta jösses että sitä  tuntee itsensä taas ihmiseksi kyetessään LUKEMAAN:D! viimeksi kun kykenin lukemaan  jotain akkaria kummempaa, oli viime joulu-tammikuussa. nyt palautuneesta kyvystä iloiten olen lukenut laskujeni mukaan  kuluneen 6n viikon aikana 9 kirjaa, aina ozzy osbournen  elämänkerrasta härkösen häräntappoaseisiin. tuntuu uskomattoman hyvälle nauttia taas hengen ravintoa tällä tavalla:)) en tiedä kauanko tämä vaihe kestää, toivottavasti pitkään, mutta joka hetkestä otan kyllä ilon irti! mulla on tuossa jonossa 5 kirjaa odottelemassa, viimeksi tänään  tarttui kaupasta kolme niistä. pieni juttu,  mutta mulle uskomattoman iso:) koko  kesäloma menikin  vain syödessä, nukkuessa ja lukiessa. jollen nukkunut, söin kirja kädessä tai  luin syödessä, ennenkuin vaivuin takaisin unten maille:D ah!

1.8.2012
Blanco
Blanco

Ihana kuulla hyviä uutisia :)

4.8.2012
misukka
misukka

juu, purettiin siis lääkitys parin kuukauden kokeilun jälkeen. en mie  oikein koe että mitään oisin muuttanut ruokailutottumuksissa kun en mitään luontaistuotteitakaan ole  lisännyt. koko  kevään kärsin vieläpä järjettömästä stressistä  jaolin viittä vaille  hermoromahdusta kunnes  kesäloma tuli ja pelasti tilanteen. huomasin vain pään helpottaneenjo tovin ennenlomaa, koska kulutin sujuvasti aikaa yövuorossa lukemalla eläintarhan nesteellä:D ainut joka nyt on vaivannut sinnikkäästi silti, on humalainen olotila  ja hetkittäinen maailman pyöriminen,  sitä esiintyy edelleen, mutta jotenkin sekin tuntuu  paljon siedettävämmältä  kun tällainen  askellus  silti parempaan:)

tätähän ihmettelivät tohtorit kun niin kausiluontoista on. hyvää kautta voi kestää parista viikosta pariin kuukauteen, jasitten tulla huonompi kausi joka kestää yleensä sinnikkäästi pidempään. toivon että tämä  jatkuisi mielellään vaikkapa ainakin sinne  joulukuulle saakka, että' voin lukea aina sillä aikaa kun  enemmistön äänestyksellä  telkkari  käännetään BB:tä seuraamaan ;))

4.8.2012
Blanco
Blanco

No on uutiset! Ja aivan mahtavat sellaiset!

Oliko apua joistain luonnontuotteista tns. omegoista tai muista ravintolisistä joista itse tunsit saavasi apua? Itse etsin vielä sopivia :)

4.8.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

eivät tulleet  oikeen yhteyisymmärrykseen diagnoosista.  epätyypillisestä epilepsiasta kokeilivat lääkitä tuloksetta ja sitten luovuttivat.

mutta what ever, today I´m strong:D!!

2.8.2012
Blanco
Blanco

Todella hienoa! :) ja toivotaan että on pysyvämpi parannus :)

1.8.2012
Mummy83
Mummy83

Mahtavia uutisia Blanco!

1.8.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 10-month-old toddler

up

1.8.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...