Helou ja päivee! :)

Silläkin uhalla että tiedossa on monologi, aloitan päivälörpät :D Mitäs mammoille kuuluu? Toivottavasti muualla on kesäkeli, täällä on nimittäin aikas holotna just nyt. Mokoma aurinko ku ei paista... :)

1.8.2012
riu
riu

Päevää! Mulla eka työpäivä takana. Alkos mahdottoman hienosti ku heräsin kelonsoittoon 6.45. Katoin sitä et joo 6.45, varttii vaille seiska mut miks se tuntuu jotenki väärältä..? Nousin ylös ja viisari kello vast herätti todellisuuteen et voi paska! Se on VARTTIA VAILLE SEITSEMÄN eli tunnin enemmän ku piti. Kasiks mä meen töihin et nou hätä mut olitiin meinattu fillaroida ja sillon lähetään 7-7.15 välillä. Nyt päästii ulos talosta puolen jälkeen ni mentii autolla.

Töissä sain hyvin kulutettua puolet aamupäivästä työkavereiden kans lomista juttelemiseen ja toisen puolen siihen ku ideoitiin ex tempore synttärilahja ja kortti työkaverille joka täyttää huomenna 50v :) kyl mä jotain järkevääki sain aikaiseksi :d

Tyttö oli intsinä päiväkotiin menosta ja niitten ryhmästä oli kolme paikalla. Ens viikol pitäis tulla enemmän porukkaa.

Tänään pitäis vielä käydä kirjastoautos, sain eilen vikan kirja luettua loppuun ja en jaksa lukea enää kertaakaan herra hakkaraisen 7ää ihmettä iltasaduksi, ku ollaan nyt kaks viikkoo sitä luettu joka ilta :) täytyy päästä siitä kirjasta eroon.. ;) sit pitäis kauppaanki raahautua, onbeks eilistä ruokaa on jääkaspis ni ei oo turhan karu paluu todellisuuteen :)

1.8.2012
Mummy83
Mummy83

ahaa, eli parin viikon päästä :) No onpas sitten kivaa kun on säännöllinen rytmi ja uudet haasteet. Kyllähän sie nyt ihan takuuvarmasti pärjäät, siitä ei oo epäilystäkään :) Hah sie varmaan tuntisit olos kotoisaksi täällä, kun kaupunki on puolillaan norjalaisia :D

1.8.2012
riu
riu

uu jeah, ennää kaks tuntia töitä :D Minnuu pissittää mutta en jaksa lähtee vessaan :D Ui, äsken oli kiva asiakas, kehui palvelua ja oikein kädestä pitäen kiitteli :)

Ninnup leuhki nyt niine makaronilaatikkoines! Miulla ei uuni rokkaa eikä rollaa, en oo moneen kuukauteen syönyt mjitään uuniruokia. EI tuu mittää jos talvella ei uuni toimi, mie en kestä!

Mustikalle onnea miultakin haistatteluun :) Ehkä sen työn voi aloittaa vähän silleen hissukseen, vähemmillä vuoroille jne?

Beibi, millos siulla alkaa ne kokin hommat?

1.8.2012
riu
riu

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

1.8.2012
riu
riu

satumamma ei passoo vilautella mittään, on kohta luontokuvaajat muuten paikalla kun norppa on noussut maihin :D

Täällä on oikeesti aika kylmä, mie käyn kohta hakkee terassilta lissää teetä että tarkenoo. Niin ja onhan miulla onneks patterikin niin saan vähän lämpöö. Pöh miten tyhmä kesä... Toisaalta varmaan pienen vauvan kaa ihan kiva kesä, ei oo tarvinnu pienten läkähtyä :)

1.8.2012
riu
riu

hah no se on vähän semmosta kun pyllistelee sairaalassa 4 kilon pötköjä niin se pistää vakavasti harkitsemaan sitä seksiäkin... :D

Miun pittää pittää (suomen kieli on kyllä loistava :D) tissit piilossa vielä toistaseksi, ku oon töissä. EI viittis karkottaa viimesiäkin aasiakkaita :D

Satumamma, mie oon jotenkii ihan järkyttynyt, että teijän pieni muka jo 2 kk??? Aattelin jo aamusta kun naamakirjan vikalisin että äkkiä se kesä meni, taas...

1.8.2012
riu
riu

minulle iski oikeesti nyt kauhistus. kun minut kutsuttiin huomiseksi työhaastatteluun. kyllä minä tuon 2vee riivön laittasin ihan mielellään päiväkotiin opettelemaan tapoja mutta tuo kohta 9kk vauvelin kanssa ois ihana olla vielä kotona. no voihan sitä tehä vähän aikaa töita ja jäädä taas kotiin jos se tuntuu hirvittävälle :D on vaan niin outoo nyt ajatella kun on 3,5v. ollut vaan kotona.

jahka mies tulee töistä niin pitäs kauppaan mennä. saatiin eilen jopa pysty tolpat laitettua aidan tekeleeseen. pitäs hakee vähän lisää työkaluja ennenku voi taas jatkaa.

1.8.2012
mustikka88
mustikka88

Ai niin satumamma, ei tipan tippaa ole tullu vieläkään :/ ihmeellistä...

1.8.2012
iputin
iputin

ounou, kauhukolmikko paikalla, tästä ei hyvä seuraa... pakenen tissittelemään :D

1.8.2012
iputin
iputin

Moro,

Just aloin kirjautumaan että laitan sulle alotusta kun repesin aivan täysin tossa ehkäisyketjussa :D Ensisynnyttäjät kauhuissaan ku tolleen meet sanomaan että parain ehkäisy muisto synnytyksestä :D

Huhhuh, nyt on tänään ollu päivä että mä oon saanu vähän huilattua, viimenen viikko menny aivan pyörityksessä. Tuntuu ettei mitään oo ehtinynnä tekemään. Sit on ollu pyöritystä ihan tuolla pääkopassakin asioiden kans niin huhheijaa. Miks kaikki asiat pitää tapahtua yhtäaikaa.

Täällä +20 ja tuntuu tosiaan kylmältä ton tuulen kans

1.8.2012
iputin
iputin

hih tosin mie saatan hyytyä kesken kaiken kun just söin... SItä ku huonosti on nukkunu niin ruoka pistää ramasemaan :D

1.8.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...