Lörbs!

Hitsit ku menny nopeesti päivä! Käytiin aamusti kaupas ja postissa ja sit mentii puistoon treffaan kummityttöä ja sen afrikkalainen tätiki oli tullut lomaileen tänne, oli mukavat keskustelut hänen kanssaan ku ihmetteli monia suomalaisia juttuja :) Kävin hammaslääkäris sillä välin ku lapset leikki puistos ja taas yks reikä paikattii ja nyt olis vielä yks ja suuhygienistillä käynti ni sit olis purukalusto taas kunnossa. Nyt on sit pakko alkaa käymään vuosittain. Sit tehtii vahdin vaihto, kummitytön isä ja täti lähti ostoksille ja mä otin tytöt mukaan kotiin, ni saavat jatkaa leikkejä :) alkos just sataa vettä ku pääsin puistoon ni siks tultiin kotiin sieltä mut nyt on taas niin nätti ilma että ehkä menis takas ulos. Jos pyykit silittäis sitä ennen ni on sekin illalle sit tehty :)

31.7.2012
Mummy83
Mummy83

Ehtoota! :)

Se on kuulkaa syksy ny... Nii rauhallist oli töissä. Mut meilläpä kävi kivasti ja kesätyöntekijä jäi pois kaks viikkoa ennnen sovittua... Joten siks tämä tyttö veti tänään 5h päivän sijaa 9h päivän. Ja poltti torstain vapaapäivän. Mut sehän on vaan rahaa mitä siitä saa, ja nyt on hyvä tehä ku sisko meillä. :) Heila kävi pojan hakees tarhast ja toi kotiin tätsyn luokse. :)

31.7.2012
Sralla
Sralla

Mie ninnup lupaan liberoida koko huomisen (työ)päivän :D Varmaan aika rauhallinen päivä tulossa, epävakainen keli ja kovin sesonki on jo ohi niin mie pönötän pömpelissä itekseni :D Nyt en kyllä jaksa olla enää koneella, otan vähän iltapalaa ja meen vahtimaan telkkaria :D

31.7.2012
riu
riu

no ei se oo hurjan äänekästä ollu täälläkää tämä ilta :D

minä oon vallottanu taas koko etusivun kommenteillani.. hitto ku mä en päässy tänne foorumillekaa ties kuin pitkään aikaan ja sitte mulla nyt temppuaa toi hiton fb ni just ku ois hyvä aika kirjotella jonnekki ni mikää ei pelitä.. on kökköö!

31.7.2012
ninnup
ninnup

ja nyt vasta sovitin näitä housuja ja nää on ihanat ♥ ompa hyvä että otin..

31.7.2012
ninnup
ninnup

päivää.. no olhan kauppareissu.. eka käytii cittarissa ja sit ku olin tavarat keränny ennen ruoka osastoo ni mies soittaa et on valmis reissuillaa ja sanoin et ei oo vaippoja täällä halvalla, pitäs hakee prismasta ni tehtii sit sillee et ostin mitä olin kerenny kerätä ja mentii prismaa.. eli euron päivien tarjouksia ei kyllä hyödynnetty mut ostin kahdet jogginsit vai mitkä ne on.. sellaset "aerobichousut" ku oli 15e/kpl.. just mietin et pitää sellaset ostaa sit synnärille ni tuossapa sai kahdet sillä rahalla ku monella muulla merkillä yhdet ja saa sen vyötärön säädettyä sille korkeudelle ku haluaa.. voipi hyvin käyttää toki aiemminki mut mietin just et viimestää sinne ostan, ohkaset vielä et voi käyttää näi kesälläki..

mä olen aivan puhki tosta kauppareissusta, kaikki raha meni ku piti täydentää pojan lääke/vitamiinivarastot varuilta apteekista ja sit nuo eväät ja nuo housut ja humpuukit mitkä oli nyt pakko ostaa (esim. tietty hammasharja ku ei saa muualta ku cittarista :D) ni se mitä jäi käytettävää kht:sta ni meni kyllä.. isäntä anto mulle kyllä asennuskeikka palkkansa, tiiä miks, kävi vissii sääliks :D

31.7.2012
ninnup
ninnup

Meil on nyt neljä kummilasta, mut ne on silleen kivasti et eka kummityttö on meidän tyttöö 3kk vanhempi ja eka kummipoika 3kk nuorempi eli ovat hyviä kavereita keskenään ja asuvat samas kaupungis ni tulee nähtyä usein. :)

Mä sain silitettyä ja vaatekaapinki siivottua jamietin pitäiskö ottaa vielä liinavaatekaappiki työnalle ni sit olis kaikki kaapitki kondiksessa. Se ei oo ku ehkä 10min homma mut ihme ettei sitäkään viittis aloittaa ;)

Mul onvähän sama, meinasin tuota kuntokuuria tai ainakin syömispuolta tarkentaa ja sit jos lenkkeileen pääsis taas, eilen olin ja oli niin ihanas pitkästä aikaa. Heh, ehkä toi mieski innostuisku valitti just et on lihonnu mikä on kyl totta, mut painas silti vähemmän ku mä eli sillä on kyl varaski lihota. Mut se sais kyl innostuu liikunnasta vähän enempi ku on semmoinen sohvaperuna. :)

31.7.2012
Mummy83
Mummy83

tässä ihmettelen että minne mies on jäänyt. oiski ylitöissä. esikko nykii leikkimään. kai se on mentävä. jos tänään kerkeis laittamaan takapihalle sitä heinäseiväsaitaa..

31.7.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...