huhtikuun odottajia 2013

moi olen 29v mullla on takana 2 keskenmonoa viimeiset menkat oli 28.6 la aika olis 4.4 mul on yks tyttö joka syntyny 2010 nyt toivon et tään pysyis loppuun saakka mukana

31.7.2012
likka83
likka83

moi tänään käyty koks ultrassa sieltä löytyi 2 ihmisen alkua ollaa niin onnellisia muille ja onnea

17.9.2012
likka83
likka83

Tuossa Mistä haluat keskustella? alla noiden valmiiden otsikoiden alla on tommonen linkki oikealla puolella että "valitse odotusryhmä" . siellä se meidän ryhmä on :)

30.8.2012
naks
naks

Moikka,

En mäkään sitä ryhmää löytänyt ?

30.8.2012
karoliina7
karoliina7

Hei, miten mie löydän sen ryhmän? Mie en ossoo! Koitin selailla vaikka mistä.

29.8.2012
Taitsu
Taitsu

Ootteko huomannu et meille on tullu tuo oma ryhmä jo. Siirtäkääs tietojanne sinne päin :)

Ja flunssa nyt kuuluu syksyyn, ei sillä ole mitään tekoa raskauden kanssa. :D

29.8.2012
misukka
misukka

Hei, vuoden yrittämisen jälkeen kävi hyvä tuuli ja täällä on uusi plussaaja jonka LA ois 30.4!! :D Tänään siis viikoilla 5+0. Mitään neuvola-aikoja ja sen semmoisia mie en oo vielä varannut.
Mie oon 22v. ja tää olis meidän eka lapsi. Hirveesti vaan pelkään keskenmenoa!

Miun oireista vahvin, joista epäilin että nyt tärppäs, oli semmonen mielialakohtaus. Oltiin tulossa Pohjois-Karjalasta reissulta kotiin ja näin leikkuupuimurin puimassa viljaa pellolla. Mie sanoin miehelle "kato, leikkuupuimuri!" Ja parahin itkuun :D Ja itkunsekainen "Mie haluun maalle!" vielä lisäks. Mies ei voinut kuin katsoa silmät ymmyrkäisinä miun reaktioita.

Lisäksi rinnat on tosi raskaan oloiset ja pissittää vähän useammin (ja miulla on oikeasti aika seurapiirirakko).

28.8.2012
Taitsu
Taitsu

Täällä olisi kans yksi ilmoittautuja huhtikuun odottajiin! Kiva kun täällä on sekä "kokeneita" että ensiodottajia! Oon 30-vuotias ja kovasti toivottua ensimmäistä lasta odotetaan. Tänään olisi 6+0, eli laskettu aika ilmeisesti 23.4. Plussia tupsahti reilu viikko sitten kuuden testin verran kun ei vähemmälläkään kyennyt uskomaan. :) Ihan epäuskoinen olo edelleen! Ekan kerran ikinä ovis kyllä tikutettiin, mutta arvelin, että tää kierto meni "hukkaan" ku oltiin just hankalasti kylästelemässä h-hetkillä.

Aluksi iski aivan ennenkuulumaton väsymys. Ihan lamaantuneena maannu sohvalla kaks viikkoa. Alussa arvelin, että se ois jotain lomiltapaluuväsymystä. Tiiäppä sitten oliko jokin alitajunnainen aavistus ku piti muka huvikseen testailla jäljelle jääneillä ovistesteillä pari päivää ennen menkkojen poisjääntiä. Näyttivät vahvinta viivaa ikinä ja epäusko oli ihan suunnaton kun viivat jatkuivat raskaustesteissäkin. Testaamisen jälkeen oireiksi on hiipiny myös melko kova menkkamainen juiliminen mahassa, tavallista useammin iskevä nälkä ja armoton vessassa raavaaminen (tunnin välein!). Flunssaa alkoi pukkaamaan loppuviikosta, onneksi pysynyt kurkkukipuasteella. Ilmeisesti aika tavallista alkuraskaudesta eikä aihetta huoleen(?). Rinnat pikkuhiljaa kipeytyny nyt viikonloppuna. Pahoinvointia odotan kauhulla... Missä vaiheessa teillä pahoinvoinnista kärsineillä alkoi yökötys? Onko menny ihan pöntön halailuksi vai ihan sisällä pysyvää kuvottavaa oloa...?

28.8.2012
Niany
Niany

Moikka,

Minäkin päätis sitten liittyä tänne.Olen 22- vuotias ja toista muksua odotan rv 6+6.

LA ois tossa 17.päivä huhtikuuta. Kamalan turvonnu olo ja huono olo vaivaa, suurimmaksi osaksi vaan aamulla mutta välillä ollu koko päivänkin kauhea olo.

28.8.2012
karoliina7
karoliina7

Kallikali Mulla ei myöskään oo oikein mitään oireita paitsi aivan satunnaisia nippailuja. Olen todennäköisesti viikolla 5+1. Mä taas odotan, että tulis muitakin oireita. Ainakin tietäisi, että hormonitasot nousee. Mulla kaapissa digitesti ja teen sen pois huomenna aamulla. Pitäis sit jo näyttää 3+.

27.8.2012
Tatuliini
Tatuliini

Voi kunpa pian saatais tuo oma ryhmä. Kivasti on saatu huhtikuisia odottajia kasaan.

Oireita löytyy mukavasti. Mulla alkoi paha olo ja kuvotus 5 päivää ennen kuin sain testiä tehdyksi. ja sen ekan testinki tein vanhentuneella testillä ni eihän se näyttäny ku 2 haamua :D Eli kontrolliviivaki oli niin heikko ettei siitä arvannu sanoa onko se siellä vai ei. Eikä se ny ollu ku pari kuukautta vanhentunu. Kuopuksen jäljiltä jääny kaappiin.

Kuvotus on siis jatkuvaa. Vaakatasossa tekee vähemmän pahaa kuin muutoin. Ja paha olo on ihan yhtä pahaa söi tai ei. Mie palelen välillä ihan horkassa, kuten nyt just. Ja välillä kunnon kuumia aaltoja. Palelu kyllä paljon yleisempää. Vatta on välillä kipeänä ja on nippailuita. Vessassa saa rampata jatkuvasti, tosin jo hyvän aikaa ollut tätä ennen plussaa ja tämä yhdistetty fiilikseen, että vattassa joku möyryää ni herättää satunnaisesti epäilyn että oon pitemmällä kuin luulen. Tosin kaasua liikkuu nyt paljon ja aiemmista raskauksista tutuksi käyneellä kaavalla suolet on nyt jo mutkalla ja vatsan turvotus jotain ihan mahdotonta. Omat housut sentään mahtuu vielä jalkaan.

Perjantaina olisi eka neukkula.

27.8.2012
misukka
misukka

Oon ootellu, että tuonne odotusryhmiin tulis huhtikuu. että pääse keskusteleen samassa kuussa saavien kans, mutta täällähän oliki jo keskustelua :) elikkäs meille tulossa toinen 10.4, ensimmäinen on syntyny 2010.Niin ja ihte oon 25v.

Mulla on alavatsa kipuillu aika paljonki, vessassa saa juosta tuon tuosta, varsinkin alkuyöstä. Pahoinvointia on ollu aika paljon, mutta oon ahkerasti sitä korjannu syömisellä, että painoki on noussu jo 3 kiloa. Mutta ensimmäisestä sen verran opin että painosta en ressaa. se lähtee sitten imettämällä :) Ja sitten nämä mielialat kyllä heittää jos minkälaista volttia. On mies ollu aika kovilla, ku on saanu kuunella mun raivoamista :/ ja tuossa äsken ku katoin tuota PS rakastan sua elokuvaa, niin piti ihan tosissaan itkeä, vaikka oon sen nähny monta kertaa aikasemminki :) Hassua kyllä, että nyt on kaikki maailman oireet kun ekasta ei ollu juuri mitään oireita.

Torstaina on eka neuvolakäynti. ultraan menee lähete sitten vasta, että katsotaan koska sinne sitten tulee aika

26.8.2012
naks
naks

Tämäkin voisi liittyä mukaan juttuihin, laskettu olis 18.4., eli 6+2 olis nyt :) Todella huonovointinen ja kipuileva olen ollut, että vielä en jaksa kovin koneella istua juttelemassa, mutta jospa se tästä :)

25.8.2012
Fairytale30
Fairytale30

Minä kans ilmoittaudun huhtikuun odottajiin :) Olen 28v ja kolmatta odotellaan. Laskettuaika olis 23.4.2013 3

Tatuliini: Silloin kun plussasin oli järkyttävät maha kivut ja sen jälkeen ollu kuvotus kokoajan. Tänään sit ei oo ollenkaa paha, et vois sanoa että ei mitään oireita! Mä vaan toivon että tää pikkunen jaksas matkassa. Mulla oli meiän esikoisen ja toisen välissä km ja raskautuminen ollut hyvin vaikeaa, tosin tämä pieni ihme vähän pääs meiät yllättää kun ei yhtään osattu odottaa et heti tärppäis :)

25.8.2012
vimini
vimini

Heippa!

Ilmoittaudun mukaan tähän ryhmään. Olen 36v. ja odotan ensimmäistäni. Lasta on toivottu kauan ja tiistaina ihmeelliset kaksi viivaa piirtyi testiin. Itse laskien olen nyt todennäköisesti viikolla 4+5. Olo on todella onnellinen, mutta kovasti jännittää ja toivon kaiken menevän hyvin.

Minkälaisia oireita teillä on? Mulla ei ole oikeastaan ole vielä juurikaan oireita. Muutaman kerran on hiukan vihlaissut alavatsalta ja pissalla saa käydä ehkä hieman useammin kuin ennen.

24.8.2012
Tatuliini
Tatuliini

Täällä kans 26-vuotias ensimmäistä kertaa raskaana oleva mamma ilmoittautuu. Laskettu aika 23.4. Viikkoja vasta 5+1. Ensi kuussa vasta eka neuvolakäynti ja lokakuussa sitten ensimmäinen ultra!

22.8.2012
Juliet86
Juliet86

Voi, onnea Misukka!

22.8.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kai mun tarttee tänne ilmottautua. En mie osaa suutani kiinnikään pitää. Lipsahtaa kumminkin :)

Ei menny ihan niinku piti mut haitannekko tuo. Mulla ikää 30 ja meillä pojat 4/2006 ja 4/2011. Että samaan sarjaan kolmaskin. Heinäkuussa on selkeesti joku juttu...

22.8.2012
misukka
misukka

Täälläkin saattaa olla yks huhtimamma.. Se selvii perjantaina kun käyn alkuraskauden ultrassa.
alku on siis ollut aikas vaikea. Kirjoittelinkin siitä jo tarinan tuonne vauvakuume7 osioon.

Kopsaan sen tännekkin jos massusta löytyy elämää perjantaina.

21.8.2012
pippuri86
pippuri86
10-month-old baby

Täällä 20v ja tuossa huhtikuun 11pv olis suunnilleen laskettu aika,
ja voi että tätä jännityksen määrää, kun minulle tuossa toukokuussa sanottiin
että en varmaan koskaan tule saamaan lapsia tai se on noin 5% mahdollisuus.
Tässä sitä ollaan nyt sitten.. Tosiaan yksin olen mutta enköhän pärjää :)

16.8.2012
ipatsu
ipatsu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...