Hedelmäpäivä vs vesipäivä

onko ketään kuka noudattaa tätä vesipäivä kerran viikossa-systeemiä? ja onko kukaan koskaan kokeillut vesipäivän sijaan hedelmäpäivää, eli ei tuota vesipäivää olis ollenkaan vain sen sijaan päivä jolloin vetää vain hedelmiä? mä oon noudattanu vesipäivää jo monta vuotta ja oon kovasti tykänny sen vaikutuksesta. nyt kuitenkin raskaana ollessa en voi pitää yhtään vesipäivää kun mahan mennessä ihan tyhjäksi tulee huono olo. olen aatellu tuota hedelmäpäivää, oliskos samanlainen vaikutus...mansikoita, sitruksia, ananasta...mikä nyt laittaa ne nesteet kiertoon. mut miten se sit vaikuttaa suoleen? kohta 10:een viikkoon ei oo ollu sapuskatonta päivää ja olo on aika tukkonen :/

31.7.2012
Boco
Boco

niin on :) meidänkin koirilla kerran viikossa vesipäivä xD

mut tää juttu juontaa ihan ihmisen alkuaikoihin, silloinkaan ei ihminen, kuten ei eläimetkään syönyt joka päivä. silloin elimistö lepää ja jaksaa toimia hyvin :) 

ennen ku mä aloin pitämään näitä vesipäiviä, mun suoli ei toiminut koskaan oikein, ehkä kerran viikossa tai kaksi. eräs luontaiskauppias ehdotti mehupäivää ja aloin kokeilla, ja suoli on toiminut oikein siitä lähtien :) ja jokainen jolla suoli ei toimi joka päivä voi varmasti todistaa kuinka helvetillistä se on. vaikuttaa aika hiivatin paljon elämään.

Ps: hedelmäpäivä toimi, olo parani taas :) ja suoli kiittää ;)

5.8.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...