pohdintaa...

Te jotka ootte vaan jättäneet ehkäisyn pois ja päättäneet että lapsi saa tulla jos on tullakseen, ilman mitään kunnon yrittämistä ja kiertopäivien laskemisia niin kuinkas ootte tota alkoholia käyttäny? Siis tietty jos menkat myöhässä niin tekisin testin ennen kun alkaisin mitään alkoholia ottaan, mut esim just kierron puolivälissä?

30.7.2012
Lintu4
Lintu4

Joten ei kun radalle... :D

31.7.2012
Lintu4
Lintu4

niin no. Eikös tuolla raskauskalenterissa ole ne viikot kun hermoratoja ja muita kehittyy. Ekan viikon jälkeen "vauva" on sormenpään kokoinen nölli joten tuskinpa yksi känni-ilta hedelmöityksen hetkellä tuntuu missään.

30.7.2012
misukka
misukka

No sepä se että itekin käyn toooosi harvoin juomassa, (ehkä 2-3krt vuodessa) mut sit kun otan niin todellakin otan :D onkohan mitään tutkimuksia tehty että jos juuri hedelmöittymisen aikana juo paljon niin jotain seurauksia vauvalle? Tosin saattaapi noita olla paljonkin maanpäällä kännissä tehtyjä vauvoja :D

30.7.2012
Lintu4
Lintu4

ihan normaaliin tapaan. Että jos lähen niin otan minkä mieli tekee, ikinä en laske monta oon juonu. En kuitenkaan oo sellainen yhden juoja, että jos otan iin sitte otan sen usseemman.

30.7.2012
riu
riu

Ilman rajoituksia.

Mut toisaalta, mulla ko ei oo tuo holi muutenkaan kauhiasti ole moneen vuoteen enää maistunut ni yksi annos on aika maksimi mitä ylipäätään otan illassa. Ja se et ottaisin useamman kerran edes kuukauden sisällä, on melko harvinaista :)

30.7.2012
misukka
misukka

up

30.7.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...