Runsas maidontulo öisin

Minkälaista yöasua ootte käyttäneet öisin imetyksen aikana? Varsinkin jos maitoa on tullut runsaasti. Meillä vauva syö öisin 4-5 kertaa ja mulla tulee maitoa tosi paljon. Joudun pitämään öisinkin liivinsuojia, koska muuten sänky varmaan lainehtisi maidosta aamulla :) Inhoon vaan käyttää imetysliivejä öisin, varsinkin näin kesällä, kun ne hiertää,hiostaa ja puristaa. Ois ihana käyttää vaan jotain ohutta yöpaitaa tai nukkua vaikka alasti. Oisko jollakin jotain hyvää vinkkiä, ettei tarvis käyttää öisin liivejä eikä silti joka aamu tarvis vaihtaa lakanoita?

30.7.2012
piglet82
piglet82

Kiitos vinkeistä!

Tilasin just Lindexiltä imetystopin eli pitää kokeilla sitä. Viime yönä käytin noita pyyhkeitä sängyssä, oli kyllä niin hiostavaa että oli pakko nukkua alasti :)

31.7.2012
piglet82
piglet82

Mä tein niin kuin tilkkuneitikin. En todellakaan pystynyt nukkumaan liivit päällä joten nukuin ilman paitaa. Lakanan päällä kosteusalusta ja sen päällä pyyhkeitä. Pyyhkeitä oli useampi päällekkäin ja aina kun päällimäinen kastui sen saattoi ottaa pois. Ei kertaakaan kastunut patjaa myöten vaikka maitoa tulikin todella runsaasti.

31.7.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby

Yöasuna oon pitänyt semmosta slogin toppia ja sinne taiteltuna sideharsoa. Se on sellanen hiukan urkkarintsikoitten tapanen se toppi, mut ei ahdista ainaskaan mua. Ja maitoa tulee kanssa ihan hirveet määrät, poika syö 2-5 kertaa yössä. Oon sitten vaan vauhtanu sitä sideharsoa yön aikana jos on tarvis.

30.7.2012
fiona82
fiona82

Oon käyttäny imetys t-paitaa välillä, mutta niissä ei oikeen liivinsuojat meinaa pysyä paikallaan, mutta imetystoppi on ihan loistava.. Ostin lindeksiltä sellasen mikä on vähän tukevampaa kangasta ja siinä on sisäpuolella se tuki niin ei tarvii liivejä, mutta suojat pysyy paikallaan :) Se on myös perus naruolkain topin näkönen joten huoletta voi käyttää julkisilla paikoillakin :)

30.7.2012
nazuuz
nazuuz
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...