Hikistä päivää

Inha ilma täälläpäin, hikisen kosteeta. No, taivas ripauttelee jatkuvasti vettä ettei ilje edes lähtee mihinkään. Toiseks vikan lomapäivän kunniaksi tein perusteellisen siivouksen :) kestiki kyl 5h ja nyt on veto ihan pois mut tulipa tehtyä ja todellakin niska limassa kelin ansiosta :) tyttöki sai imuroida oman huoneensa, luuttuta lattiat ja pyyhkiä pölyt ku ihan ite halus. :) Eilen mä sain koneella järkättyä valokuvat jo niin et on vuosittain 2010, 2011 ja 2012 kansiot ja niitten sisällä alikansioita kuukausittain/tapahtumittain. Mut en sit kuiteenkaan vielä kehitysjuttuhin asti päässy, mut jos toi vähän helpottais sit joskus ku sille päälle iskee.. Miehen pitäis kotiutua kohta puoliin, meinasin et jos ite menis illalla lenkille ärrälle ku siel olis vaatepaketti ku tilasin tytölle ihanan syystakin ja ponchon ja jotain muutaki. Mitäs muut on puuhaillu/aikoo puuhailla tänään? Ja onko jossain nättiä auringonpaistetta?

30.7.2012
Mummy83
Mummy83

Iltapäivää.

Hikistä on täälläkin. Vaikka on pilvistä ni ei ole kylmä. Aamupäivästä oltiin ulkona poikien kanssa, naposteltiin viimesiä metsämansikoita ja minä otin urakan villivadelmapensaiden poistosta tuossa takapihalla. Nyt on sammalet tuhoutuneet ja kallio niin "nätisti" esissä sieltä täältä että huhhuh. Sormen paksusia juuria revin irti sieltä sammalmaton alta.

Parhaimmillaan oli jonku 1,5 metriä pitkä semmonen paksu juuri. Helppoa ku heinänteko, niinko sanotaan. Ristikkäisiä sitovia juuria ihan järkysti ku sammalmatto on tosi ohkanen tuossa kallion pinnassa.

Sit mie oon viettäny lopun päivästäni puhelimessa. Soitellu autolle huoltoa ku siinä on vaihtoautotakuu ja nyt ne selvittelee et kuka huoltaa ja missä. Auton myynyt myyjä on sitä mieltä et vw-auto hoitaa ja huolto sanoo et ei he voi ku eivät ole valtuutettu Skoda-huolto. No setviköön keskenään. Mulle ihan se ja sama kunhan joku kahtoo ja kertoo mulle et se on ihan ok. Epäillään siis, et jäähdytysnesteet on päässy moottoritilaan.

Ja toinen oli, ku ostettiin arkkupakastin mihin kuulu kaupantekijäisiksi 10 kiloa sokeria mukaan. Pakastin kyydittiin kotiin mut sokerit uupui. No nyt on varattuna nimellä sokerit, mut Tammistossa. Ehkä me joskus taas ollaan liikkeellä siellä suunnalla.... Ihan niihin sokrujen takia ei pelkästään viiti lähteä ajelee 50 kilsaa suuntaansa.

Esikko ajeli wiillä autopeliä ja pääsi se jo yhdellä radalla helpolla asetuksella kakkoseksi. Vaavi vipeltää pitkin kämppää tukia pitkin. Ja ihan älytön tahtojen taisto on meillä menossa et uskotaanko vai eikö uskota. Esikko esittelee mustistelua pienempää kohtaan, olihan se jo kai aikakin. Tänään oli jo puoleen yhdeksään mennessä toista kertaa arestissa, onneksi ei sitten enempää ole tarvinnut tälle päivälle.

30.7.2012
misukka
misukka

päivää täältäkin :)

ja todellakin, hikistä sellaista. käytiin tuossa uimassa...ois voinu jäädä hiukka sinne veteen asumaan kun ylös nousi niin samontein oli hiki :o tässä ukkosta odotellessa, on luvannu vaarallisia kuuroja tänne :/ vielä ei pahemmin jyrähtele, on tainnu kerran jostain kaukaa kuulua....mut eilenkin se tuli yhtäkkiä, koko maailma pimeni :o

täällä kyl tosiaan paistaa aukka ihan täyttä häkää, varjossa on +32 ja auringossa +53...ETTÄ TARKENEE JUU!!! eli emme todellakaan vietä päivää ulkona, sisätilat rules ;D

30.7.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...