lörppästä..

päivää.. ei ollu päivälörppiä vielä ni katotaas ottasko tuulta purjeisiin.. me kävästiin tossa kaupassa.. ukon ärähdin ylös pikkasen yli 12 ja poika heräs 13 maissa, ylläri ylläri sillä on raivarit menossa tuolla.. otin toho vieree piirtämään sen ja syömää rypäleitä.. jos nuo kohta lähtis pihalle ku iskä juo kahvinsa ennen ku alkaa uudelleen satamaan.. yhden äkin iski tämmösen hiostavan kelin päälle eli varmaa ukkosta luvassa.. tänään en jaksa kyllä ihmeitä tehdä.. väsyttää ihan sikana ja jalat tuntuu melkei täysin puutuneille, on pikkusen jumissa tuo hermo tuolla ja tosi inhan tuntunen.. ni tässä vois lörppästä aikansa.. kukka täytyy kyllä nyppästä ja kastella kaikki kasvit sisältä ku on taas vähän päässy unohtuu kaikessa olevinaan kiireessä :D mitäs muut?

29.7.2012
ninnup
ninnup

Taivaltaja elä koita ajatella miehen puolesta! ;) Siitä ei koskaan seuraa mitään hyvää. :) Oot nyt vaan ja nautit, ja katot mitä tapahtuu! :) Minun kesäheila oli 8 vuotta sinkkuna ennenkö tapas minut! :D

29.7.2012
Sralla
Sralla

Iltoja :)

Just vast kotiuduttii syndeiltä. Mul on se paha tapa, et ku jonnekki meen kylään, ni lähde sieltä kulumallakaan ;) no, ei olla kummilasten äidin kanssa nähty sitten heinäkuun alun ja sillonki juteltiin miesseuras, nyt pääsi synttäreiden jälkeen juoruun kunnolla ku vieraat lähti jamieski meni töihin :) mukavaa oli vaikka tuo tyttö on kyllä nykyään semmoinen drama queen et käy välillä hermoonki. Kummipoika raukka oli ihan huuli pyörernä ku yhdes hetkes ollaan ylimpiä ystäviä ja rakkastetaan ja seuraavas ei haluta leikkiä ja edes puhua mitään ku vedettiin herne nenään jostain. Lasten äiti nauro et oppiipa poika nuorena siihen et naiset on oikullisia.

Oi, vai on taivaltajan suunnalla lämmintä lempee ;) toivotaan että tunne säilyy myös nihin syksyn kylmeneviin iltoihin ;)

29.7.2012
Mummy83
Mummy83

Aijjoo, ja sit Taivaltaja viel yks hauska juttu. :D Mie olin laittaas teille semmottisii kirkkaan punasii "Love is..." lakanoita, kunnes hokasin et eihän tää nyt oo yhtään sopivaa, joten vaihoin toisii. ;D Mut kai ne sit oiski ollu hyvät. :D

29.7.2012
Sralla
Sralla

Kesäromanssihan on just hyvä määritelmä. :) Ajatella et meinki kesäromanssi on jo vuoden kestäny! :)

Mukavaa töihinpaluuta J, ja pietään peukut pystyssä ens viikkoon. :)

29.7.2012
Sralla
Sralla

No itseasias mulla ei itel ois tullu ees mieleenkään sellain mahollisuus, mut minun kesäheila tän jutun keksi. :) Muutama viikko takaperin. ;)

Mut siis aivan mainio juttu, teette toisistanne ilosia ja onnellisia! ♥

Ainii, ja enkös mie sillon mun läksiäisiski jo painostanu sua johonki suuntaan? :D

29.7.2012
Sralla
Sralla

Ainii, tänää ku heilan poika ihmetteli et missä se iskä oikeen viipyy ni mun poikani alkoi huutaa; "ISKÄÄ ISKÄÄ!" :D

29.7.2012
Sralla
Sralla

Jotenki mulla on jonki sortin aavistus kenen vieressä se Taivaltaja on makoillu. :D

29.7.2012
Sralla
Sralla

Iltaa! :) Mulla potkot on kiehumas, ja pesukone pyörii. Menti aamupäiväl rannalle mut siel oli niin törkeen kylmää et käytii subis syömässä, ja sit sisäleikkipuisoon. :) Siel oli niin vähän lapsosia et tohdittii heilan kanssa meki telmimää. Haudattii jokanen vuorollaa pallomeree, ja pelailtiin niit pelei jota siel on. Teini vaan istui pöydäs. :D Millonkohan mie ehtisin siivoon... Josko illal tai sit huomen ennen töitä...

29.7.2012
Sralla
Sralla

Hiostavaa päivää vaan, voin sanoo ettei tää raskaana oleminen oo kivaa näillä helteillä! Poika on päikkäreillä tai kuulostaa siltä et heräilis ihan justiinsa ja mä meen perheen ainoana tietokone nerona mun mummolle kattomaa sainko sen viruksen sen tietokoneelta pois :D ja pyykkiäki pitäs pestä mut enpä taida tänään jaksaa.

29.7.2012
Keisarinna
Keisarinna
15-month-old baby

noni, sain jopa kukat kasteltua ja nypittyä..
pyykkiä ois melkonen pinkka tossa pöydällä ja melkonen pinkka telineillä mutta antaa vaan olla, en jaksa seisoo nii kauan tän kinttuni kanssa et saisin tehtyä asialle jotain.. kyllähän laiskottaa kerrassaan..

29.7.2012
ninnup
ninnup

...

29.7.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...