raskaus menee kesken?

Elikkäs mulla on 8kk ikäinen tyttö vauva. Toiveena oli toinen lapsi ja olenkin nyt raskaana reilu 5viikolla. Tänään tuli pikkuisen rusahtavaa verta ja nyt pelottaa että raskaus menee kesken. Tiedän kyllä että verenvuoto alkuraskaudesta suht normaalia, mutta mun siskolla on 5keskenmenoa takana jotka alkanut näin. Onko täällä muita joilla olisi alkuraskaudessa ollut verenvuotoa ja silti vauva pysynyt sisällä loppuun saakka? Tai miten pian tullut keskenmeno verenvuodosta? Kauhee huoli :(

28.7.2012
mellix
mellix

Kiitos kannustavista viesteistä :) kävin tänään neuvola lääkärillä joka ultras. Pieni sydämensyke näkyi ja selvisi veren tulevan kohdunkaulalta. Sanoi ettei se veren tulo ole vauvan kanssa tekemisissä. Nyt Rv6+6 ja taas hyvä mieli raskaudesta :)

9.8.2012
mellix
mellix

Päätin olla valehtelematta kättärille :D joten soitin neuvolaan ja sanoin että pakko päästä varhaisultraan koska en ole varma onko raskaus viikolla 6 vai 10 :D ens viikolla "tämän" tarkistaa neuvolalääkäri ja samalla saan tietää onko pikkuinen kunnossa.

kyllä ne vähän ihmetteli koska olin ehtinyt kertoo niille maanantaina koska mulla oli viime menkat. Mutta juksasin et sekin oli vaan sellasta tiputteluvuotoa ja vahvasti uskon raskauden olevan pidemmällä. Mutta tosiaan jos mulla olisi ollut rahaa, niin olisin mennyt yksityiselle tarkistaa vauvan voinnin ettei olisi tarvinnut tollein alkaa huijailee.... mutta en saa mielenrauhaa ennen kuin saan tietää onko vauva kunnossa.

2.8.2012
mellix
mellix

Kannattaa totta puhua sinne kättärille kun tilaat aikaa.

Siellä saa asiantuntevaa hoitoa, aina tarpeen vaatiessa.

30.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiitos taas viesteistä :) eli verta ei ole tullut kahteen päivään. Soitin neuvolaan ja sano että tilanne katsotaan vasta 12viikon ultrassa!!! en mä voi olla 6viikkoa pelossa :o oon epätoivonen kun ei oo rahaa mennä yksityiselle, niin ajattelin soittaa parin viikon päästä kättärille ja huijaa että oon tiputellu verta jo pari viikkoa että ne ultrais jos terveyskeskus ei tee mitään. Kuulostaa kyllä tyhmältä, mutta epätoivossa voi tehdä mitä vaan :D

30.7.2012
mellix
mellix

Mulla tuli raskauden aikana kahesti vuotoa. Eka kerralla sellaista ruskehtavaa. Toisella kerralla oli jo ihan kunnon verta ja sitä tuli melko paljon. PElkäsin molempina kertoina että "no niin nyt mä menetin mun lapsen". Se tunne on kyllä ihan hirvee. Ja menettämisen pelko pysyi mulla koko raskauden ajan. Kävin molempina kertoina lääkärissä. Silloin kun sitä verta tuli kunnolla, pääsin myös ultraan. Se oli ensimmäinen ultrani, ja kun näin pienen sydämmen sykkeen ja lapseni, oloni oli hyvin helpottunut ja onnellinen.

29.7.2012
AnnelieP
AnnelieP
2 years, 8-month-old toddler

Kiitos viesteistä :) ehkä mä alan uskoo ettei oo merkki alkavasta keskenmenosta :)

Soitan huomenna vielä neuvolaan. Yhdelle tuttavalle oli näillä viikoilla sanottu kun oli alkanut vuotaa verta ettei mitään ultria ym tehdä vaikka verta vuotaa. Ei näy vielä ultrassa esim vauvan sydämenen syke ja koska verenvuoto normaalia alkuraskaudesta.

29.7.2012
mellix
mellix

etkö voi mennä lääkäriin että saisit mielenrauhan? =) kyllä on tullut juurikin tuota rusehtavaa vuotoa monella tutullani ja itsellä, se rusehtava vuoto mainitaan ihan neuvolan kirjoissakin että on normaalia jos ei mitään kipua tai isompaa vuotoa liity! sinä ja siskosi olette kaksi eri kroppaa joten ei voi verrata kun ei raskausoireetkaan ole samoja.. =) kyllä se vauvasi sielä pysyy jos, ja kun varmasti niin on tarkoitettu =)

28.7.2012
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...