mikä tässä nyt mättää kun paino ei putoa?!!

siis oon synnyttäny 6 viikkoa sitten ja synnärille jäi 18 kiloa mutta edelleen olis 7 kiloa saatava pois mutta kun ne ei lähde millään :/ En ymmärrä että mikä tässä mättää kun ei tipu millän. En imetä enää kun maito loppu kun seinään neljän viikon jälkeen.. Nyt oon syönyt paljon vähemmän kun ennen ja liikkunu vaunujen kanssa paljon ja pyöräilly mutta silti ei mitään muutosta tapahu. 100-200g heittää suuntaan tai toiseen mutta siinä se on. Liekkö sitten ihan aineenvaihdunnassa jotain vikaa?

28.7.2012
piia88
piia88

mullakin nyt tänään tuli tasan 2kk täyteen synnytyksestä.. Todella masentavaa vaan kun kaikkensa yrittää (syö terveellisesti ja välttää herkkuja sekä liikkuu paljon joka päivä) niin mitään ei tapahdu :( väkisinkin masentaa kun mitkään entiset vaatteet ei sovi päälle ja maha roikkuu ja reidet on hirveen paksut niin voi masennus sentään!! jollain tasolla sitä ymmärtää kyllä että heti ei voi laihtua mutta silti ei aina sitä pysty ajattelemaan.. varsinkin kun lähipiiristä on huomauteltu että oot vieläkin aika iso ja mahas roikkuu ja muuta mukavaa :/ noh ei auta kun toivoo että ensimmäisten menkkojen jälkeen rupeis jotain tapahtumaan..

12.8.2012
piia88
piia88

kait se sitten vaan pitää yrittää hyväksyä se että tässä väkisinkin kestää että paino laskee :( ahdistaa vaan niin kamalasti kun paino on nyt 70kg eikä 63kg mitä se oli ennen raskautta.. Pää ei vaan anna itelle periks yhtään vaikka kuinka yrittää järkee takoa päähän, kokoajan vaan masentaa ja itkettää ja ahdistaa kun peiliin katsoo :((

12.8.2012
piia88
piia88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...