Huomentaa! :)

Ajattelin vaan tulla kertoon etten mie aina nuku pitkää. :D Tänää oli 4:40 kello herättääs. :) Pääsen avaamaa kaupan yksin, oujee! Harmi vaan et olin eilenki töissä ku vajaa miehitys, niin nyt ku oon ekaa kertaa aamussa yksin, täytys tehä viel eilisenki hommia. :/ Noo, ehkä se tästä. :) Töiden jälkee kaupungille poitsun, siskon, heilan ja sen pojan kanssa. :) Mitäs muille? Tulen sit iltasella lukeen! :D

28.7.2012
Sralla
Sralla

huomenta..

joo hannalla onki ihan varmaan päivä buukattu täyteen kyllä tekemistä :D

meki on tavallaan ainaki yks pikkureissu tehty kesäkuukausien aikaan.. monasti kotimaan matka etelä-suomeen ja sitte vielä ulkomaan matka tai sit sit pariki noita kotimaan reissuja mut ei tänä kesänä päästy ei :/
ens kesälle oon kyllä varautunu et tehdää ainaki se kotimaan reissu, muumimaailma on suunnitelmissa :D

mä nukuin pikkasen pidempään tänään mut en voi kyllä sanoo et kauheesti näille veloille auttaa tuo puoltoista tuntia.. en vaa jotenki aamusin osaa nukkua yli 9 enkä onnistunu sinnekään asti tänään.. illalla olin ihan sippi ja oisin voinu sammua vaikka seisaallee mutta selkä piti taas hereillä puolille öin ennenku viimein sammuin..
sängynvaihdon jäljiltä poju ei meinannu millää nukahtaa ja heräs tunnin päästä ihmettelemään ja taas nukahti ja sit nukku levottomasti sen alkuyön mut herkes pyörimästä sitte ku oli pyöriny ittensä peiton sisää rullalle :D ja nukku aamuun saakka, 7 aikaan ihmetteli taas että mitä ihmettä ja könys puoliks mun vieree sieltä ku nyt pääsee hyvin sieltä, ei oo enää laitaa ollenkaan ku on
pikkasen meidän jenkkiä matalampi se pojan sänky..

tänään pitäs kaverin tulla lapsensa kanssa leikkimään ja kahville ja sit rupeen tekee tuota vaaterevohkaa ku vaatekaappi on tuossa nyt valmiina, pitäs kokeilla pojan päälle noita 86 vaatteita et joko ne suoraan laitetaan tuohon käyttövaate kaappiin vai ootellaanko vielä hetki..

poju kattoo perttiä ja purttia ja kikattelee keskenään :D hupsu lapsi..

28.7.2012
ninnup
ninnup

Huomenta! Uiiiimaaannn! Mä oon niiiiin hapi siitä että tuli toinen ybernättipäivä niin päästiin lomalla useamman kerran uimaan.

Tänään haetaan kummipoika kaveriksi, mä lupasin hoitaa molemmat niin äiti saa siivousrauhan huomisia synttäripirskeitä varten.

Tarttis twhdä sitä evästä mukaan jne niin voidaan olla pidempään pulikoimassa, mä luulen et ku nuo kakspääsee vauhtiin ni se poislähteminen voi olla vaikeeta.. ;)

28.7.2012
Mummy83
Mummy83

Huomenta :) Miun pitäs nyt touhuta hirveessä stressissä, mutta en ihan vielä jaksa... Unta päässä. Poika on aika intona, tännään juhlitaan sen synttäreitä! :) Joten miulla ois tässä kaikkee pientä projektia, kuhan eka herrään. Kehtuuttaa kamalasti, mutta kai se tästä kun vaan alotan :)

28.7.2012
riu
riu

Mä en vois elää niin ettei pääsisi reissuun=DNo nytkin oltiin sukulaisissa ja yhdellä sukulaisten mökillä ja kaksin tehtiin parin päivän reissu miehen kanssa.Ens viikolla sitten huvipuistoa ja kylpylää koko perheen voimin=)

28.7.2012
huiskutin
huiskutin

Me on oltu reissussa pari viikkoa,ja mies on edelleen=)

Lasten kanssa yritän arkeen sopeutua,mutta perjantaina lähdetään sitten taas matkaan vielä ennen kuin koulut ja päiväkodit alkaa.

Ulos lähdetään nyt aamusta..rannalle tekis mieli,mutta en jaksa lähteä pyörällä polkemaan sinne kun mies vei auton..se ois silkkaa isoa ylämäkeä takas ja pojat kärryssä helteessä en jaksa=D

Mutta Hoploppiin pyöräillään päikkäreitten jälkeen..kuopuksen kädet eilen jo vähän punoitti niin tänään ei hirveesti auringossa kyllä olla.

28.7.2012
huiskutin
huiskutin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...