iltapäiväkoomailua

Mä koomaan tähän sohvalle kohta, tarttis saada kahvia mutei jaksa nousta keittään ;) Mies piti muajutustelullaan hereillä 02.30 asti ja tyttö herätti seiskalta, kympiltä oltiin jo puistos kaverin kans. Käytiin lounaaks haukkaa kotzone ja takaspuistoon ja nyt kotiuduttii ja koko kroppa huutaa kahvia. Jos sen huikkaisis jalähdetään tytön kans fillarointilenkille, jos tuo jaksais tauon jälkeen fillaroida 3,5km kauppakeskukseen ja toiset takas ni voitais saada kummitytön lahja hankittua sunnuntaisille synttäreille. Mitäs muut puuhailee tänään? Ja mikä keli? Tänne luvattii uimakeliä ja 21c näytti mittari mut aurinko ei oo pilkahtanutkaan ni ei iljeytty mennä. Jos huomenna olis parempi tuuri..

26.7.2012
Mummy83
Mummy83

Sralla, ihanaa palautetta oot saanu työpaikallasi!

Sillä sitä jaksaa.

26.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Iltaa jo :)

Kivan kiireinen työpäivä takana, illalla ruuan tekoa ja siivousta että nyt en sano muuta ku huhhuh ja huomenna sama uusiks :D Kiva synttäristressi hiipii, työaika on niin arseesta että ei tässä oikeesti kerkeis laittamaan ja järjestämään. Miun ihana äiti onneks auttaa vähän :) Kauheesti on ollu kaikkee pientä kivaa tänä kesänä, että vaikka kelit o ollu kehnot niin silti tosi hyvä mieli on tähän mennessä kyllä ollut :) Tää on varmaan paras kesäkaupunki ikinä :)

Juu mutta nyt miun pitäs työntää tuo geeniperimä nukkumaan... Isimies meni yövuoroon niin ei oo sekään auttamassa :D

26.7.2012
riu
riu

Sauna on kyllä aika bueno, vaikka pk-seudulla vuokrat pomppaa heti korkeemmaks saunallisis asunnoissa mut meille sillä on käyttöö ainaki sen 4-5krt/vko ni ei siitä tuu turhaan maksettua.. Siel on ihana käydä rentoutumas tai sit vaihtoehtosesti vetää kunnon hikilöylyt, uni maittaa sen jälkee :)

26.7.2012
sasme
sasme

Oo mäki haluaisin ompelukoneen, mul ois taas iha kaameesti kaikkee mitä voisin ommella aina vanhoista vaatteista liinavaatteisiin. Mul on tommonen tylsä pinnasuojus minkä sain ilmaseks esimieheltä viel ku olin duunissa, siin on vaa jotai purjeveneitä ni olisin halunnu ommella siihen uuden päällisen et se ois voinu olla vähä södempi :)

Mun haaveena oli saada semmone ihuna nalle-puh pinnasuojus, löysin yhen tori.fi:stä ku jollai oli myynnissä 5e mut se oli sitte ehtiny jo mennä ku sitä kyselin. :(

Tässäpä nyt sitten iltaa istuen, bastu lämpeemässä ni koht sinne hikoilee, käytiin miehen kans tunnin lenkki mettässä ja vähän tuntu niiku ois alavatsaa kiristelly ja painetta tullu...lisäsin tahtia ku lantiokivut mitkä tähän mennessä on lenkkejä hidastanu ni hävis taivaan tuuliin, tuntu et oisin voinu vaikka juosta :D Rappusetkin kävelin 5 kerrokseen reippaammin ku ikinä. Hyvän hien sai pintaan, mut se alavatsan kiristely ja paine jäiki sit sinne lenkkipolulle, ei tää mukula taida vielä ulos tulla vaikka kuinka yrittää. -.- Mut toivossa on hyvä elää..

26.7.2012
sasme
sasme

.

26.7.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...