iltapäiväkoomailua

Mä koomaan tähän sohvalle kohta, tarttis saada kahvia mutei jaksa nousta keittään ;) Mies piti muajutustelullaan hereillä 02.30 asti ja tyttö herätti seiskalta, kympiltä oltiin jo puistos kaverin kans. Käytiin lounaaks haukkaa kotzone ja takaspuistoon ja nyt kotiuduttii ja koko kroppa huutaa kahvia. Jos sen huikkaisis jalähdetään tytön kans fillarointilenkille, jos tuo jaksais tauon jälkeen fillaroida 3,5km kauppakeskukseen ja toiset takas ni voitais saada kummitytön lahja hankittua sunnuntaisille synttäreille. Mitäs muut puuhailee tänään? Ja mikä keli? Tänne luvattii uimakeliä ja 21c näytti mittari mut aurinko ei oo pilkahtanutkaan ni ei iljeytty mennä. Jos huomenna olis parempi tuuri..

26.7.2012
Mummy83
Mummy83

Sralla, ihanaa palautetta oot saanu työpaikallasi!

Sillä sitä jaksaa.

26.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ehtoota! :)

Mulla on ollu niin kamala olo etten ole tännekkää voinu tulla muutamaa päivää. Siis ihan hirvee olin maanataista lähtien. Sillon oli poika ollu sen kaks yötä isällään. Mie olen vaa kiukutellu ja kilahellu heilallekki. Se on ihan ihmeellinen, ymmärtää ja tukee sen sijaa et jättäis yksinää kiukkuumaa, tai vielä pahempaa alkais kilahella takasin. Nopee ne kiukut on sit menny ohi kerran toinen niin hienosti suhtautuu ja sit onki jo naurettu sille kohtaukselle yhes, mut kumminki harmittaa ja hävettää oma kayttäytyminen. :( Ei menny ihan sillai tää aika ilman lasta niikö olin suunnitellu.

Mut tänää vihdoin sain pojun takasin kotio ja nappasin siskonki kyytii junalta. :) Pojun isä oli taas yllättäen myöhäs mut käytettii aika siskon kans hydyllisesti ja kuorsattii autossa. :D Mullaku tosiaa oli aamulla herätys klo 4:50, enkä edelliseenkä yönä ehtiny ikävöimiseltä enkä kiukkuumiseltani nukkua ku 4h. Ja sisko väsähti matkanteosta.

Töissä menin tänää sanattomaks ku ensin asiakas sano kassal et tääl on niin ihanat kesätytöt, ja siekii oot niin reipas ku juoksit hakee hänelt kerran unohtuneen jutun. Mie sit vaan olin et no kiitos kiitos, enkä kehannu sanoo et mie mikää kesätyttö oo... Mut sit hää kysy et mihkä asti mulla on töitä, johon mie et syksyl olis tarkotus vakituisena jatkaa, ja tää asiakas oli ihan onnessaa. :D Hetken perää työnantaja tuli kertoo et äsken kävi asiakas kehumassa mua hänelle, ja kerto et oikeen kylillä puhutaa kaupan uudesta reippaasta työntekijästä. :D

26.7.2012
Sralla
Sralla

Iltaa jo :)

Kivan kiireinen työpäivä takana, illalla ruuan tekoa ja siivousta että nyt en sano muuta ku huhhuh ja huomenna sama uusiks :D Kiva synttäristressi hiipii, työaika on niin arseesta että ei tässä oikeesti kerkeis laittamaan ja järjestämään. Miun ihana äiti onneks auttaa vähän :) Kauheesti on ollu kaikkee pientä kivaa tänä kesänä, että vaikka kelit o ollu kehnot niin silti tosi hyvä mieli on tähän mennessä kyllä ollut :) Tää on varmaan paras kesäkaupunki ikinä :)

Juu mutta nyt miun pitäs työntää tuo geeniperimä nukkumaan... Isimies meni yövuoroon niin ei oo sekään auttamassa :D

26.7.2012
riu
riu

Sauna on kyllä aika bueno, vaikka pk-seudulla vuokrat pomppaa heti korkeemmaks saunallisis asunnoissa mut meille sillä on käyttöö ainaki sen 4-5krt/vko ni ei siitä tuu turhaan maksettua.. Siel on ihana käydä rentoutumas tai sit vaihtoehtosesti vetää kunnon hikilöylyt, uni maittaa sen jälkee :)

26.7.2012
sasme
sasme

Oo mäki haluaisin ompelukoneen, mul ois taas iha kaameesti kaikkee mitä voisin ommella aina vanhoista vaatteista liinavaatteisiin. Mul on tommonen tylsä pinnasuojus minkä sain ilmaseks esimieheltä viel ku olin duunissa, siin on vaa jotai purjeveneitä ni olisin halunnu ommella siihen uuden päällisen et se ois voinu olla vähä södempi :)

Mun haaveena oli saada semmone ihuna nalle-puh pinnasuojus, löysin yhen tori.fi:stä ku jollai oli myynnissä 5e mut se oli sitte ehtiny jo mennä ku sitä kyselin. :(

Tässäpä nyt sitten iltaa istuen, bastu lämpeemässä ni koht sinne hikoilee, käytiin miehen kans tunnin lenkki mettässä ja vähän tuntu niiku ois alavatsaa kiristelly ja painetta tullu...lisäsin tahtia ku lantiokivut mitkä tähän mennessä on lenkkejä hidastanu ni hävis taivaan tuuliin, tuntu et oisin voinu vaikka juosta :D Rappusetkin kävelin 5 kerrokseen reippaammin ku ikinä. Hyvän hien sai pintaan, mut se alavatsan kiristely ja paine jäiki sit sinne lenkkipolulle, ei tää mukula taida vielä ulos tulla vaikka kuinka yrittää. -.- Mut toivossa on hyvä elää..

26.7.2012
sasme
sasme

no tosiaan koomailua..

mä sain noi mun tyynynpäälliset valmiiks, toisen olin jo liki valmiiks rustannu ni sitte ukko haki mulle naapurista ompelukoneen.. jes :D sitte rupsutin sillä muutaman minuutin ja se oli siinä.. oispa vaa jotai muutaki ommeltavaa tai ois ku ois kangasta ni vois nyt kerralla sitte taas tän vuoden satsin vaikka ommellaki :D

26.7.2012
ninnup
ninnup

päivää..

mä rustailen tota tyynynpäällistä ommella.. nyt alkaa vähän helpompi osuus ku pelkkää kangasta, toisen puolen vetoketjusta ompelin jo kiinni ni on etusormi vähän kärsiny, pitää pehmosempaa ommella välissä :D jätän tohon kuitenki varat et joskus ku on ompelukone ni voi ommella siistimmin, nyt vaa sillee et jää vähän piiloon ku eihän toi käsin tehty pisto koskaan oo nii siisti ku koneella, kuhan nyt saadaan käyttöön..

ukko lähti nurmenleikkuulle ja poika nukkuu.. kait, mä kaivoin sipsipötkelönki esille mut yllättäen mies on syöny sen ihan muutamaa sipsiä vaille tyhjäks :/ ärsyttää ku täytyy mun jemmat syödä ku on omansa syöny..

kait se pikku-ukko rupee kohta heräilee ni katotaa sit mitä tehdään.. aina sataa vettä ja sit ku kerranki on poutaa ni ukolla menee koko päivä nurmenleikkuulla ja sit taas sataa vettä.. kiva kesä kerrassaan

26.7.2012
ninnup
ninnup

väsyttää *haukotuuuuuus* järkky väsy-pahaolo päällä,muutaman päivän jo..ristiäisiä yritän järkkäillä.

todellakin koomailua..laskut makson äsken ja tän tissitakiaisen sylikisun kanssa tässä ihmetellään.

26.7.2012
satumamma
satumamma

.

26.7.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...