järkytys..

Sain tänään karmeita uutisia. liittyen minun jumalattomiin monen päivän ovulaatio kipuihin. tai niinhän minä luulin. Menin eilen päivystävälle ja siitä kiireellisellä lähetteellä gynen polille sairaalaan. minulta löytyi todella ärhäkkä kohtutulehdus ja hyvin massiivinen kysta kohdunsuulta. meidän lapset oli nyt sitten tässä. lekurin mukaan miun munatorvet on tulehduksesta ottanu itteensä niin pahasti että ehkäsyä ei tarvitse tulevaisuudessa miettiä.(jotain hyvää) olo on niin sekava ja kurja..vaikka meillä olikin joku suvanto vaihe menossa tossa yrittämisessä ni tämä tieto pysäytti maailman siihen paikkaan. nyt makaan suonen sisäsessä antibiootissa seuraavat viis päivää kolme kertaa vuorokaudessa. nyt alkuun. olen siis kotona väliajat ja ajan kolme kertaa päivään tippaan saikulle. *huokaa* mitähän seuraavaksi.. kun on taas tämä vaihe päällä että jokaiselle meidän perheen jäsenelle sattuu jotain.

25.7.2012
camotar
camotar

27.7.2012
imppuliina
imppuliina

Otan osaa 3 on se inhottavaa ku tehdään päätös omasta puolesta :/ mut onneks kuitenki teillä kaks jo on 3 ja on sit muita vaihtoehtoja jos siltä tuntuu..

Toivottavasti paranet pian eikä kovia kipuja enää tule.

25.7.2012
Mummy83
Mummy83

huih!! paranepian!! ja osanotto :// 3

25.7.2012
satumamma
satumamma

ja miten kauan lie ollukkin..täällähän mie olen näitä monen päivän ovulaatio kipujani aina valittanu..eipäs ollu ihan normi ovulaatiota :D

25.7.2012
camotar
camotar

joo.. se lääkärikin pyöritteli silmiä kun tulehus arvot oli 138 ja kuumetta oli hurjat 35,9. mulla kun kaikki on aina kuumeettomana näköjään. keväällä angiinaki oli kuumeeton. rintatulhdus tytön raskaus aikaan ainut missä oli kuumetta. keuhkokuumeen olen joskus sairastunu kuumetta jne..*plaaaah*

25.7.2012
camotar
camotar

voi kauhia, toivottasti paranet pian, ja ihan hirveetä että se tulehdus on niin pahasti vaurioittanu paikkoja. voimia paljon.

25.7.2012
mustikka88
mustikka88

...

25.7.2012
camotar
camotar
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...