Tietääkö joku enemmänki kahvakuulailusta?

Katselin tuossa eilen noita kahvakuulia ja mietin että onkos noi tehokkaitakin ihan vaan kotioloissa heilutellessa. Onhan mulla tuo 6kg pojannasikka kuulana, mutta ei sitä raski kovin heilutella ja heitellä :D Jotenka siis, onko kannattava hankinta kotioloihin? Minkä painoista suosittelette? Ja onko jossain hyviä heilutteluohjeita? :)

25.7.2012
iputin
iputin

teka, tuopa siinä just on että kun mä asun täällä maalla, lähin kaupunki jossa saattas olla jotain ohjausta on 25km päässä ja Oulussa nyt varmaan on, mutta sinne matkaa sitten se 50km. Joten siinä on jo sit miettimistä miten irrottaudun tosta 4kk tissivauvasta siksi aikaa että siellä kävisin. Niin ihan sillä kyselin että miten kotona onnistuu. Kun tuntuu että ei nuo vaunulenkit riitä.

25.7.2012
iputin
iputin

http://movemeliikuttaa.blogspot.fi/2011/08/kolmen-patterin-kahvakuulatreeni-kuvien.html

Tuo oli jokseenki raju, tai ainaki ku ite jaksan asennoitua korkeintaan kahteen kierrokseen ku kotona teen, kolmas jää aina tekemättä :)

http://www.huippukuntoon.fi/liikunta/kuulalla-kuosiin-kes%C3%A4ksi

Tuota mä oon tehny ku noita liikkeitä voi tehdä telkkaria katselles ;) ja vaatii vähemmän ku tuo eka, mut on silti tehokas mun mielestä.

Naisille ne taitaa suositella 4-8kg kuulaa aloitellessa, mä ostin joskus kokeilutuntumalla 8kg ja kyllä sillä jaksaa tehdä, mut ehkä 6kg kuulalla viittis tehdä sen kolmannenki kierroksen :)

Yleisesti ottaen oon tykänny tosi paljon, ku se ei vie paljoa tilaa ja on helppo nappasta käteen ja heilutella. Sitä voi myös pitää kädessä hyvinpainona ihan perusliikkeissä, jalkakyykyt jne ja treenata alleja yms ;)

25.7.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...